Terug naar de vorige pagina

ACT RL1800 Glasvezel Patchkabel Duplex Short Boot LSZH Singlemode - LC/SC 9/125µm OS2 - 50 cm

€ 18,48
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT RL1800 Glasvezel Patchkabel Duplex Short Boot LSZH Singlemode - LC/SC 9/125µm OS2 - 50 cm

  • Individueel testrapport per kabel op IL en RL, End-face 100% geinspecteerd
  • Laser presision cleaving
  • Grade A vezel
  • UPC polish

Maak kennis met de ACT RL1800 Glasvezel Patchkabel Duplex Short Boot LSZH Singlemode - LC/SC 9/125µm OS2, de perfecte oplossing voor betrouwbare en snelle glasvezelverbindingen. Deze geavanceerde patchkabel combineert uitzonderlijke prestaties, duurzaamheid en veelzijdigheid om te voldoen aan de eisen van moderne netwerktoepassingen. Of je nu een datacenter, telecommunicatienetwerk opzet of je bestaande systeem upgradet, de ACT RL1800 Patchkabel is ontworpen om superieure resultaten te leveren en een naadloze gegevensoverdracht te garanderen.

Superieure prestaties:
De ACT RL1800 Patchkabel is ontworpen om superieure prestaties te leveren in toepassingen met hoge bandbreedte. Hij heeft een kort laarsontwerp dat efficiënt kabelbeheer mogelijk maakt en het risico op verstrikt raken of in de war raken vermindert. De LC/SC connectoren bieden een veilige en betrouwbare verbinding en zorgen voor minimaal signaalverlies en hoge transmissiesnelheden. Met een kerndiameter van 9/125µm is deze single-mode patchkabel speciaal ontworpen voor langeafstandstoepassingen, waardoor hij ideaal is voor backbone-netwerken, telecommunicatiefaciliteiten en fiber-to-the-home (FTTH) installaties.

Betrouwbare connectiviteit:
Met de ACT RL1800 Patchkabel kun je betrouwbare en ononderbroken connectiviteit bereiken. De LC/SC connectoren worden veel gebruikt en zijn compatibel met verschillende netwerkapparatuur, waardoor je probleemloos verbinding kunt maken. Of je nu routers, switches, servers of andere netwerkapparaten aansluit, deze patchkabel zorgt voor een stabiele en efficiënte glasvezelverbinding.

Hoge bandbreedte:
De ACT RL1800 Patchkabel is geoptimaliseerd voor een hoge bandbreedte. De single-mode glasvezelkern met een kerndiameter van 9/125µm zorgt voor een efficiënte gegevensoverdracht over lange afstanden met minimale signaaldegradatie. Dit maakt de patchkabel geschikt voor toepassingen die een snelle en betrouwbare gegevensoverdracht vereisen, zoals het streamen van high-definition video, gegevensback-ups en communicatie over lange afstanden.

Lage demping en signaaldegradatie:
De single-mode glasvezelkern van de ACT RL1800 Patchkabel zorgt voor een lage demping en minimale signaaldegradatie. Dit betekent dat gegevens over lange afstanden kunnen worden verzonden zonder noemenswaardig verlies in signaalkwaliteit. Of je nu verbindingen aanlegt tussen verschillende gebouwen of grote afstanden overbrugt binnen een faciliteit, deze patchkabel garandeert een betrouwbare en heldere gegevensoverdracht.

Duurzaam en langdurig:
ACT begrijpt het belang van duurzaamheid en een lange levensduur in een glasvezel patchkabel. De RL1800 Patchkabel is gemaakt om rigoureus gebruik en ruwe omgevingen te weerstaan. De LSZH (Low Smoke Zero Halogen) mantel biedt uitstekende bescherming tegen schuren, buigen en omgevingsfactoren en zorgt voor een lange levensduur. De connectoren zijn nauwkeurig ontworpen en getest om bestand te zijn tegen herhaaldelijk insteken en verwijderen, waardoor de kans op signaaldegradatie of verbindingsfouten minimaal is.

Eenvoudige installatie en onderhoud:
De ACT RL1800 Patchkabel is ontworpen voor eenvoudige installatie en onderhoud. De LC en SC connectoren zijn eenvoudig aan te sluiten en los te koppelen, waardoor je tijd en moeite bespaart tijdens het installeren of bij het vervangen van kabels. Het korte laarsontwerp zorgt voor efficiënt kabelbeheer en nette installaties. Bovendien vermindert de duurzame constructie van de patchkabel de noodzaak voor frequente vervanging, waardoor uitvaltijd en onderhoudskosten geminimaliseerd worden.

Veelzijdigheid:
De ACT RL1800 Patchkabel is zeer veelzijdig en kan worden gebruikt in een breed scala aan netwerktoepassingen. Of je nu verbindingen aanlegt in datacenters, telecommunicatienetwerken of residentiële installaties, deze patchkabel biedt de flexibiliteit en prestaties die nodig zijn voor verschillende omgevingen. De compatibiliteit met bestaande apparatuur en industriestandaard connectoren maken het een betrouwbare keuze voor verschillende netwerkopstellingen.

Toekomstbestendige connectiviteit:
Investeren in de ACT RL1800 Patchkabel zorgt voor toekomstvaste connectiviteit voor je netwerkinfrastructuur. Single-mode glasvezeltechnologie biedt een oplossing voor de lange termijn die transmissies met hoge bandbreedte en lange afstanden ondersteunt. Dit zorgt voor compatibiliteit met evoluerende netwerktechnologieën en -vereisten, waardoor de patchkabel een waardevolle langetermijninvestering is.

Concluderend is de ACT RL1800 Glasvezel Patchkabel Duplex Short Boot LSZH Singlemode - LC/SC 9/125µm OS2 een hoogwaardige en betrouwbare glasvezel patchkabel. Met zijn superieure prestaties, betrouwbare connectiviteit en duurzaamheid is deze patchkabel een essentieel onderdeel voor netwerkbeheerders, IT-professionals en telecommunicatieproviders. Ervaar naadloze gegevensoverdracht en geoptimaliseerde netwerkconnectiviteit met de ACT RL1800 Patchkabel, je vertrouwde oplossing voor snelle en betrouwbare glasvezelverbindingen.

Meer informatie
SKU34842534
EAN8716065350975
Merk artikelnr.RL1800
MerkACT
CategorieOS2
Kabel lengte0.5
Connector ALC male (x2)
Polishing AUPC
Polishing BUPC
ClippedÉén kant
GlasvezelkabelShortboot
Fiber typeSinglemode
Vezel diameter9/125 µm
Aantal vezels2
KabelkleurGeel
Min. werktemperatuur-20 °C
Max. werktemperatuur60 °C
Buitendiameter2 mm
KabelmantelLSZH
RL (min.)55 dB
IL (gem.)0.1 dB
IL (max.)0.2 dB
© 2023 - Kabels.nl