Terug naar de vorige pagina

ACT RL5105 Glasvezel Patchkabel Duplex Ruggedized - LC/LC 50/125µm OM3 - 50 meter

€ 106,58
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT RL5105 Glasvezel Patchkabel Duplex Ruggedized - LC/LC 50/125µm OM3 - 50 meter

  • Individueel testrapport per kabel op IL en RL, End-face 100% geinspecteerd
  • Laser presision cleaving
  • Grade A-m vezel
  • UPC polish

Maak kennis met de ACT RL5105 Glasvezel Patchkabel Duplex Ruggedized - LC/LC 50/125µm OM3, de belichaming van hoge prestaties en duurzaamheid in glasvezelconnectiviteit. Deze robuuste duplex patchkabel is speciaal ontworpen om zware omgevingen te weerstaan en is ontworpen voor ultieme betrouwbaarheid, waardoor het de perfecte keuze is voor buiteninstallaties, industriële omgevingen en bedrijfskritische toepassingen. Met de ACT RL5105 Patchkabel kun je snelle en naadloze glasvezelverbindingen realiseren die de tand des tijds doorstaan.

Ongeëvenaarde prestaties:
De ACT RL5105 Patchkabel zet een nieuwe standaard voor prestaties in robuuste glasvezelkabels. Met een kerndiameter van 50/125µm ondersteunt deze OM3 multimode duplex patchkabel hogere bandbreedtes en snellere gegevensoverdracht over korte en middellange afstanden. Of je nu te maken hebt met high-definition multimedia, grote gegevensoverdrachten of real-time communicatie, deze patchkabel zorgt voor een soepele en betrouwbare gegevensoverdracht.

Robuust voor zware omgevingen:
De ACT RL5105 Patchkabel is robuust gebouwd om veeleisende omgevingen te weerstaan. Het robuuste ontwerp biedt verbeterde bescherming tegen mechanische belasting, extreme temperaturen, vocht en UV-straling. Dit maakt het een perfecte oplossing voor buiteninstallaties, industriële toepassingen en zware omstandigheden waar standaard patchkabels mogelijk niet voldoen.

Verbeterde duurzaamheid:
ACT begrijpt het belang van duurzaamheid in een robuuste glasvezel patchkabel. De RL5105 Patchkabel heeft een versterkte LSZH (Low Smoke Zero Halogen) mantel die niet alleen vlamvertragend is, maar ook beschermt tegen schuren en stoten. De connectoren zijn zorgvuldig ontworpen om bestand te zijn tegen herhaaldelijk insteken en verwijderen, zodat ze zelfs in veeleisende omgevingen lang blijven presteren.

Betrouwbare en veilige verbindingen:
De LC/LC connectoren op de ACT RL5105 Patchkabel zorgen voor betrouwbare en veilige verbindingen. Het duplex ontwerp maakt gelijktijdige bi-directionele gegevensoverdracht mogelijk, waardoor het geschikt is voor toepassingen waarbij gegevens in beide richtingen moeten stromen. Deze connectoren worden veel gebruikt en zijn compatibel met verschillende netwerkapparatuur, waardoor je verzekerd bent van een probleemloze en betrouwbare verbindingservaring.

Hoge bandbreedte voor gegevensintensieve toepassingen:
Met zijn OM3 multimode vezelkern levert de ACT RL5105 Patchkabel een hoge bandbreedte voor data-intensieve toepassingen. Deze patchkabel is perfect voor het ondersteunen van gegevensoverdracht met hoge snelheid, videostreaming, virtualisatie, cloud computing en andere taken die bandbreedte vereisen. De robuuste prestaties verbeteren de algehele netwerkefficiëntie en verminderen de datalatentie, wat zorgt voor een soepele en responsieve gebruikerservaring.

Optimale signaalintegriteit:
Het behoud van signaalintegriteit is cruciaal in elke netwerkopstelling. De ACT RL5105 Patchkabel blinkt uit in dit aspect door signaalverlies en verzwakking te minimaliseren. De LC connectoren zijn ontworpen voor nauwkeurige verbindingen met weinig verlies, waardoor een consistente gegevensoverdracht wordt gegarandeerd en het risico op gegevensfouten of onderbrekingen wordt geminimaliseerd.

Eenvoudige installatie en onderhoud:
De ACT RL5105 Patchkabel is ontworpen voor eenvoudige installatie en onderhoud. De LC connectoren zijn eenvoudig aan te sluiten en los te koppelen, waardoor je tijd en moeite bespaart tijdens de installatie of bij het vervangen van kabels. Het robuuste LSZH omhulsel is flexibel en gemakkelijk te leiden, zodat je de kabels gemakkelijk kunt beheren. Bovendien vermindert de duurzame constructie van de patchkabel de noodzaak voor regelmatige vervanging, waardoor de uitvaltijd en onderhoudskosten tot een minimum worden beperkt.

Veelzijdigheid in toepassingen:
De ACT RL5105 Patchkabel is zeer veelzijdig en kan worden gebruikt in een breed scala aan netwerktoepassingen. Het robuuste ontwerp en de superieure prestaties maken hem geschikt voor buiteninstallaties, industriële omgevingen en bedrijfskritische operaties. Of je nu een beveiligd militair netwerk opzet, een betrouwbaar industrieel communicatiesysteem opzet of essentiële apparatuur in ruwe omgevingen aansluit, deze patchkabel is opgewassen tegen zijn taak.

Toekomstbestendige connectiviteit:
Investeren in de ACT RL5105 Patchkabel biedt een toekomstbestendige oplossing voor je netwerkinfrastructuur. Met zijn robuuste ontwerp, krachtige mogelijkheden en compatibiliteit met bestaande apparatuur biedt deze patchkabel waarde op de lange termijn en zorgt hij ervoor dat je netwerk betrouwbaar en efficiënt blijft naarmate de technologie voortschrijdt.

Concluderend is de ACT RL5105 Glasvezel Patchkabel Duplex Ruggedized - LC/LC 50/125µm OM3 de ultieme keuze voor krachtige en duurzame glasvezelconnectiviteit. Het robuuste ontwerp, de ongeëvenaarde prestaties en de verbeterde betrouwbaarheid maken het een waardevolle aanwinst voor netwerkbeheerders, IT-professionals en industrieën die in veeleisende omgevingen werken. Ervaar snelle en naadloze gegevensoverdracht met de ACT RL5105 Patchkabel, je vertrouwde oplossing voor robuuste glasvezelverbindingen.

Meer informatie
SKU34842609
EAN8716065340716
Merk artikelnr.RL5105
MerkACT
CategorieOM3
Kabel lengte50
Connector ALC male (x2)
Polishing AUPC
Connector BLC male (x2)
Polishing BUPC
ClippedBeide
GlasvezelkabelRuggedized
Fiber typeMultimode
Vezel diameter50/125 µm
Aantal vezels2
KabelkleurAqua
Min. werktemperatuur-20 °C
Max. werktemperatuur60 °C
Buitendiameter4,8 x 2,8 mm
KabelmantelLSZH
RL (min.)45 dB
IL (gem.)0.1 dB
IL (max.)0.2 dB
© 2023 - Kabels.nl