Terug naar de vorige pagina

ACT RL5603 Glasvezel Patchkabel Duplex Ruggedized - LC/SC 9/125µm OS2 - 30 meter

Nooit meer leverbaar
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT RL5603 Glasvezel Patchkabel Duplex Ruggedized - LC/SC 9/125µm OS2 - 30 meter

  • Individueel testrapport per kabel op IL en RL, End-face 100% geinspecteerd
  • Laser presision cleaving
  • Grade A vezel
  • UPC polish

Maak kennis met de ACT RL5603 Glasvezel Patchkabel Duplex Ruggedized - LC/SC 9/125µm OS2, de ultieme oplossing voor hoogwaardige glasvezelverbindingen in veeleisende omgevingen. Deze geavanceerde patchkabel is gebouwd met duurzaamheid en betrouwbaarheid in gedachten, biedt uitzonderlijke datatransmissiemogelijkheden en zorgt voor naadloze connectiviteit, zelfs onder zware omstandigheden. Of je nu een netwerkinfrastructuur opzet in een industriële omgeving, buitenomgeving of een andere robuuste toepassing, de ACT RL5603 Patchkabel is de perfecte keuze voor het realiseren van snelle en betrouwbare glasvezelverbindingen.

Robuuste constructie:
De ACT RL5603 Patchkabel is ontworpen om de meest veeleisende omstandigheden te weerstaan. Hij heeft een robuust ontwerp dat uitstekende bescherming biedt tegen extreme temperaturen, vocht, stof en andere omgevingsfactoren. De duplex LSZH (Low Smoke Zero Halogen) mantel zorgt voor vlamvertraging en minimaliseert de uitstoot van giftige dampen in geval van brand. Met zijn LC/SC connectoren en een 9/125µm OS2 single-mode vezelkern is deze patchkabel speciaal ontworpen voor langeafstandstoepassingen, waardoor hij ideaal is voor buiteninstallaties, industriële omgevingen en veeleisende omgevingen.

Betrouwbare connectiviteit:
Met de ACT RL5603 Patchkabel kun je vertrouwen op de betrouwbare connectiviteit, zelfs onder zware omstandigheden. De LC/SC connectoren bieden een veilige en stabiele verbinding en zorgen voor minimaal signaalverlies en hoge transmissiesnelheden. Deze betrouwbaarheid is essentieel in kritieke toepassingen waar ononderbroken gegevensoverdracht cruciaal is voor het behoud van productiviteit en communicatie.

Transmissie over lange afstanden:
De ACT RL5603 Patchkabel is geoptimaliseerd voor datatransmissie over lange afstanden. De 9/125µm OS2 single-mode vezelkern zorgt voor een lage demping en een hoge bandbreedte, waardoor hij geschikt is voor overdracht over lange afstanden. Of je nu afgelegen locaties moet verbinden, grote campussen moet overspannen of verbindingen tussen gebouwen tot stand moet brengen, deze patchkabel levert uitzonderlijke prestaties en signaalintegriteit.

Verbeterde duurzaamheid:
ACT begrijpt het belang van duurzaamheid in veeleisende omgevingen. De RL5603 patchkabel is gemaakt met het oog op robuustheid en is bestand tegen ruwe behandeling en extreme omstandigheden. Het robuuste LSZH omhulsel biedt uitstekende bescherming tegen schuren, stoten en barre weersomstandigheden en zorgt voor betrouwbare prestaties, zelfs in de meest barre buiten- of industriële omgevingen.

Veelzijdigheid:
De ACT RL5603 Patchkabel is zeer veelzijdig en kan worden gebruikt in een breed scala aan robuuste toepassingen. Of je nu draadloze netwerken voor buiten opzet, industriële automatiseringssystemen of bewakingssystemen, deze patchkabel biedt de flexibiliteit en prestaties die nodig zijn voor uitdagende omgevingen. Het robuuste ontwerp zorgt ervoor dat hij bestand is tegen de ontberingen van buiteninstallaties en industriële werkzaamheden.

Naadloze gegevensoverdracht:
De ACT RL5603 Patchkabel zorgt voor naadloze gegevensoverdracht, zelfs in uitdagende omstandigheden. De 9/125µm OS2 single-mode vezelkern minimaliseert signaalverlies en dispersie, waardoor een betrouwbare en snelle gegevensoverdracht over lange afstanden mogelijk is. Dit maakt de patchkabel geschikt voor toepassingen waarbij gegevensintegriteit en -stabiliteit van cruciaal belang zijn, zoals videostreaming, gegevensback-ups en telecommunicatiesystemen.

Eenvoudige installatie en onderhoud:
De ACT RL5603 Patchkabel is ontworpen voor eenvoudige installatie en onderhoud. De LC/SC connectoren zijn eenvoudig aan te sluiten en los te koppelen, waardoor je tijd en moeite bespaart tijdens de installatie of bij het vervangen van kabels. Het robuuste ontwerp vermindert de noodzaak voor regelmatige vervanging, waardoor de uitvaltijd en onderhoudskosten tot een minimum worden beperkt.

Toekomstbestendige oplossing:
Investeren in de ACT RL5603 Patchkabel biedt een toekomstbestendige oplossing voor je netwerkinfrastructuur in robuuste omgevingen. Het hoogwaardige ontwerp en de duurzaamheid zorgen voor een betrouwbare en duurzame glasvezelverbinding, zelfs als je netwerkbehoeften groeien en evolueren.

Concluderend is de ACT RL5603 Glasvezel Patchkabel Duplex Ruggedized - LC/SC 9/125µm OS2 een hoogwaardige en robuuste glasvezel patchkabel die betrouwbare connectiviteit en naadloze datatransmissie levert in veeleisende omgevingen. Met zijn robuuste constructie, lange afstandsmogelijkheden en veelzijdige toepassingen is deze patchkabel een essentieel onderdeel voor industrieën en toepassingen waar gegevensintegriteit en connectiviteit van het grootste belang zijn. Ervaar betrouwbare datatransmissie en geoptimaliseerde netwerkconnectiviteit met de ACT RL5603 Patchkabel, je vertrouwde oplossing voor hoogwaardige glasvezelverbindingen in ruige omgevingen.

Meer informatie
SKU34842627
EAN8716065340822
Merk artikelnr.RL5603
MerkACT
CategorieOS2
Kabel lengte30
Connector ALC male (x2)
Polishing AUPC
Polishing BUPC
ClippedÉén kant
GlasvezelkabelRuggedized
Fiber typeSinglemode
Vezel diameter9/125 µm
Aantal vezels2
KabelkleurGeel
Min. werktemperatuur-20 °C
Max. werktemperatuur60 °C
Buitendiameter4.8 x 2.8 mm
KabelmantelLSZH
RL (min.)50 dB
IL (gem.)0.1 dB
IL (max.)0.2 dB
© 2023 - Kabels.nl