Terug naar de vorige pagina

ACT AP1003 Verloop Adapter DVI-A Female/VGA Male SQ

€ 8,26
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT AP1003 Verloop Adapter DVI-A Female/VGA Male SQ

Maak kennis met de Verloop Adapter DVI-A Female/VGA Male SQ: jouw toegangspoort tot verbeterde beeldschermconnectiviteit.

In de snel evoluerende wereld van de technologie is het van cruciaal belang om verbonden en up-to-date te blijven met de nieuwste schermstandaarden. Of je nu een professional bent die met grafisch-intensieve toepassingen werkt of een gewone gebruiker die zijn beeldschermopties wil uitbreiden of verbeteren, de Verloop Adapter DVI-A Female/VGA Male SQ is er om je connectiviteitsbehoeften te vereenvoudigen.

De technologische kloof overbruggen

De Verloop Adapter DVI-A Female/VGA Male SQ dient als brug tussen twee veelgebruikte video-interfaces: DVI-A (Digital Visual Interface-Analog) en VGA (Video Graphics Array). Hiermee kun je een apparaat met een DVI-A uitgang aansluiten op een VGA ingang, wat een wereld aan mogelijkheden opent voor beeldschermconnectiviteit. Deze adapter is vooral waardevol wanneer je te maken hebt met verouderde hardware of wanneer je moet overstappen tussen verschillende beeldschermtechnologieën.

Ontketen je displaypotentieel

Een van de grote voordelen van de Verloop Adapter is de mogelijkheid om het potentieel van je bestaande hardware te benutten. Als je een computer hebt met een DVI-A-uitgang en een oudere VGA-monitor, kun je met deze adapter de volledige mogelijkheden van je computer benutten zonder dure upgrades. Geniet van heldere en duidelijke beelden, of je nu werkt aan een presentatie, multimedia-inhoud bekijkt of games speelt.

Kristalheldere beeldkwaliteit

Bij beeldschermadapters is beeldkwaliteit belangrijk. De Verloop Adapter is ontworpen voor een ongeëvenaarde visuele helderheid. Hij ondersteunt resoluties tot 1600x1200 pixels, zodat je content er scherp en levendig uitziet. Of je nu bezig bent met gedetailleerd grafisch ontwerpwerk of gewoon op het web surft, je kunt verwachten dat je afbeeldingen en tekst met precisie worden weergegeven.

Plug-and-Play Eenvoud

Niemand wil zich bezighouden met ingewikkelde installaties of stuurprogramma-updates bij het installeren van een nieuw apparaat. De Verloop Adapter is het toppunt van plug-and-play eenvoud. Sluit hem gewoon aan op je DVI-A bron en VGA beeldscherm en je kunt aan de slag. Je hoeft geen software te installeren of te configureren. Deze eenvoud bespaart je tijd en zorgt voor een probleemloze ervaring.

Duurzaam en Betrouwbaar

Duurzaamheid is een belangrijke overweging voor elke adapter, vooral voor een adapter die waarschijnlijk vaak gebruikt zal worden. De Verloop-adapter is gemaakt om lang mee te gaan. De robuuste constructie garandeert een lange levensduur, zelfs bij herhaaldelijk aansluiten en loskoppelen. Je kunt op deze adapter vertrouwen voor consistente prestaties, of je hem nu gebruikt in een kantoor aan huis, een klaslokaal of een bedrijfsomgeving.

Veelzijdige toepassingen

De veelzijdigheid van de Verloop Adapter is van toepassing op een groot aantal toepassingen:

- Presentaties: Voor professionals die vaak presentaties geven, is deze adapter een waardevol hulpmiddel. Hiermee kun je je laptop of desktop aansluiten op een projector of externe monitor, zodat je publiek je inhoud duidelijk en levendig ziet.

- Gaming: Gamers kunnen ook profiteren van de Verloop Adapter. Als je een oudere VGA-monitor hebt maar wilt gamen op een moderne grafische kaart met DVI-A-uitgang, dan kun je met deze adapter zonder compromissen genieten van je game-ervaring.

- Onderwijs: In onderwijsomgevingen, waar een mix van oude en nieuwe hardware in gebruik kan zijn, kan deze adapter docenten helpen hun apparaten aan te sluiten op beeldschermen in het klaslokaal, wat effectief lesgeven en leren bevordert.

- Home Entertainment**: Als je een oudere VGA-televisie of -monitor hebt, kun je met de Verloop Adapter nieuwere apparaten aansluiten, zoals streaming mediaspelers of set-top boxes, voor een verbeterde kijkervaring.

Kosteneffectieve oplossing

Hardware upgraden kan duur zijn. De Verloop Adapter biedt een betaalbaar alternatief. In plaats van te investeren in een nieuwe monitor of grafische kaart, kun je je connectiviteitsdoelen bereiken met een budgetvriendelijke adapter. Deze kosteneffectieve oplossing stelt je in staat om je budget efficiënter in te zetten, zodat je kunt voorzien in je directe behoeften zonder de bank te breken.

Maak je connectiviteit klaar voor de toekomst

Naarmate de technologie voortschrijdt, is het niet ongewoon dat je nieuwere apparaten op oudere schermen moet aansluiten of andersom. De Verloop Adapter is een toekomstbestendige oplossing die ervoor zorgt dat aan je connectiviteitsbehoeften wordt voldaan, ongeacht hoe beeldschermtechnologieën zich ontwikkelen. Het is een veelzijdig hulpmiddel in je technische arsenaal, dat zich aanpast aan veranderende eisen zonder dat het een grote investering vereist.

Compatibiliteitsgarantie

De Verloop Adapter is ontworpen met het oog op compatibiliteit. Hij werkt naadloos met een breed scala aan apparaten, waaronder desktopcomputers, laptops, projectoren, televisies en monitoren. Of je nu Windows, macOS of Linux gebruikt, je kunt erop vertrouwen dat deze adapter soepel in je installatie zal integreren. Deze compatibiliteitsgarantie betekent dat je geen frustrerende compatibiliteitsproblemen of compatibiliteitscontroles zult tegenkomen wanneer je de Verloop Adapter gebruikt.

Compact en draagbaar ontwerp

Het compacte en lichtgewicht ontwerp van de Verloop Adapter maakt hem zeer draagbaar. Hij past gemakkelijk in je laptoptas, aktetas of broekzak, waardoor hij handig is voor professionals, reizigers en studenten die veel onderweg zijn. Je weet nooit wanneer je verbinding moet maken met een ander beeldscherm en als je deze adapter bij je hebt, ben je altijd voorbereid op elke presentatie of werkplek.

Milieuvriendelijk

Duurzaamheid is een groeiende zorg en het minimaliseren van elektronisch afval is een verantwoorde keuze. Door de Verloop Adapter te gebruiken om je bestaande apparaten aan te sluiten, draag je bij aan een duurzamer tech ecosysteem. Je hoeft geen functionele hardware weg te gooien als je het kunt aanpassen en de levensduur kunt verlengen met deze milieuvriendelijke oplossing.

Technische specificaties

Voor een beter begrip van de Verloop Adapter DVI-A Female/VGA Male SQ, duiken we in de technische specificaties:

- Soorten aansluitingen: DVI-A Vrouwelijk naar VGA Mannelijk
- Ondersteunde resoluties: Tot 1600x1200 pixels
- Compatibiliteit: Werkt met DVI-A uitvoerapparaten en VGA invoerschermen
- Plug-and-Play: Geen stuurprogramma's of software nodig
- Constructie: Duurzaam en betrouwbaar ontwerp voor langdurig gebruik

Conclusie

De Verloop Adapter DVI-A Female/VGA Male SQ is meer dan alleen een adapter; het is een veelzijdig hulpmiddel dat je connectiviteitsbehoeften vereenvoudigt. Met zijn vermogen om de kloof tussen DVI-A en VGA te overbruggen, ontsluit hij het potentieel van je bestaande hardware, levert hij kristalheldere beeldkwaliteit en biedt hij plug-and-play eenvoud. Of je nu een professional, gamer, opvoeder of liefhebber van home entertainment bent, deze adapter verbetert je connectiviteitsopties terwijl hij kosteneffectief en milieuvriendelijk blijft. Vertrouw erop dat de Verloop Adapter zich aanpast aan je veranderende schermbehoeften, zodat je altijd klaar bent om je inhoud aan te sluiten en weer te geven met helderheid en precisie.

Meer informatie
SKU34844156
MerkACT
Merk artikelnr.AP1003
EAN8716065321692
VergrendelingThumbscrew
Connector ADVI 24+5-pin female (x1)
Connector BVGA HD D-sub 15-pin male (x1)
Adapter designRecht
Kleur behuizingZwart
Video signaalDVI, VGA
© 2023 - Kabels.nl