Terug naar de vorige pagina

ACT CT4004 Klittenband Tie Wraps | Kabelbinders 12/150 mm | 20 stuks | Zwart

€ 14,98
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT CT4004 Klittenband Tie Wraps | Kabelbinders 12/150 mm | 20 stuks | Zwart

Maak kennis met de ACT CT4004 Klittenband Binders | Kabelbinders 12/150 mm | 20 stuks, een veelzijdig en essentieel hulpmiddel voor al je kabelmanagementbehoeften. Deze hoogwaardige klittenband is ontworpen om je taken op het gebied van kabelorganisatie te vereenvoudigen en je te helpen een opgeruimde en efficiënte werkplek te behouden.

Gestroomlijnd kabelbeheer:
Zeg vaarwel tegen de wirwar van kabels die je huis, kantoor of werkplek kunnen teisteren. De ACT CT4004 Klittenband bundelbanden bieden een effectieve en gebruiksvriendelijke oplossing om je kabels netjes en georganiseerd te houden. Met 20 meegeleverde bundelbandjes heb je genoeg om zelfs de meest chaotische kabelverzamelingen in toom te houden.

Duurzaam en herbruikbaar:
Een van de opvallendste eigenschappen van deze tie wraps is hun duurzaamheid. Deze bundelbanden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn bestand tegen de slijtage van dagelijks gebruik. In tegenstelling tot plastic bundelbanden voor eenmalig gebruik, zorgt het haak- en lusontwerp van de CT4004 voor herhaald gebruik. Dit maakt ze niet alleen milieuvriendelijk, maar op de lange termijn ook een kosteneffectieve keuze.

Verstelbaar en aanpasbaar:
Het klittenbandsysteem van deze tie wraps biedt superieure verstelbaarheid en aanpasbaarheid. Of je nu een paar dunne kabels bundelt of een dikke bundel, deze bundelbanden kunnen aan al je wensen voldoen. Ze zijn ook gemakkelijk te openen en te herpositioneren, waardoor het een fluitje van een cent is om kabels naar behoefte toe te voegen of te verwijderen zonder het gedoe van knippen en vervangen van traditionele bundelbanden.

Veelzijdige toepassingen:
De toepassingen voor de ACT CT4004 Klittenbandbinders zijn vrijwel onbeperkt. Ze zijn niet alleen voor kabels; ze kunnen je helpen bij het organiseren van een breed scala aan items. Hier zijn enkele voorbeelden:

Elektronica voor thuis: Houd je thuisbioscoopsysteem, gameconsole en computerkabels netjes georganiseerd, zodat je niet kunt struikelen en er netjes uitziet.

Kantoororganisatie: Houd de jungle van snoeren onder je bureau in toom, zodat het makkelijker wordt om de juiste kabel te vinden wanneer je hem nodig hebt en je een professionele werkplek behoudt.

Doe-het-zelf projecten: Of je nu een hobbyist of een professional bent, deze tie wraps zijn uitstekend voor het bevestigen van bedrading in doe-het-zelf elektronicaprojecten of huisrenovaties.

Buitenactiviteiten: Neem deze tie wraps mee op je kampeer- of trektochten om opgerolde slaapzakken, tenten of andere spullen vast te zetten.

Tuinieren: Gebruik ze om planten in je tuin te ondersteunen of om weerbarstige takken vast te binden.

Reizen: Houd je opladers, koptelefoons en andere reisbenodigdheden georganiseerd in je bagage.

Handwerken en naaien: Ideaal voor het bundelen van stof, garen of andere knutselmaterialen.

Verbeterde veiligheid:
Kabelwarboel kan veiligheidsrisico's met zich meebrengen, zoals struikelgevaar en mogelijke schade aan kabels doordat ze in de knoop raken of losgetrokken worden. Door gebruik te maken van de ACT CT4004 Klittenband bundelbanden verminder je deze risico's aanzienlijk en creëer je een veiligere omgeving voor jezelf, je familie of je werknemers.

Tijd- en energiebesparing:
Het zoeken naar de juiste kabel of het ontwarren van een warboel van draden kan een tijdrovende en frustrerende taak zijn. Deze kabelbinders vereenvoudigen het kabelbeheer en besparen je waardevolle tijd en energie. Met netjes georganiseerde kabels kun je snel de kabels vinden die je nodig hebt, of het nu voor werk, entertainment of een ander doel is.

Kosteneffectieve oplossing:
Traditionele plastic bundelbanden voor eenmalig gebruik lijken misschien goedkoop, maar door het eenmalige gebruik moet je ze steeds opnieuw kopen. De herbruikbare ACT CT4004 Klittenbandbinders bieden daarentegen een kosteneffectieve oplossing voor de lange termijn. Je hebt een duurzaam en veelzijdig kabelmanagementhulpmiddel dat meerdere keren gebruikt kan worden, waardoor je ze minder vaak hoeft te vervangen.

Milieuvriendelijk:
Nu de wereld zich steeds meer bewust wordt van milieukwesties, is het belangrijk om producten te kiezen die afval minimaliseren. Deze stropdaswikkels zijn een milieuvriendelijk alternatief voor plastic wegwerpstropdassen. Hun herbruikbare aard vermindert plastic afval en draagt bij aan een duurzamere levensstijl.

Conclusie:
De ACT CT4004 Klittenband bundelbanden | Kabelbinders 12/150 mm | 20 stuks bieden een eenvoudige maar effectieve oplossing voor kabelmanagement en organisatie. Met hun duurzaamheid, verstelbaarheid en veelzijdigheid zijn ze een waardevolle aanvulling voor elk huis, kantoor of werkplek. Zeg vaarwel tegen kabelwarboel, verminder veiligheidsrisico's en bespaar tijd en geld met deze herbruikbare en milieuvriendelijke kabelbinders.

Meer informatie
SKU34844164
EAN8716065294781
Lengte (cm)0.0100
Breedte (cm)1.1000
Hoogte (cm)2.3000
MerkACT
Merk artikelnr.CT4004
© 2023 - Kabels.nl