Terug naar de vorige pagina

ACT AK2037 3,5mm Stereo Jack Aansluitkabel Male - Male - 5 meter

€ 10,61
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT AK2037 3,5mm Stereo Jack Aansluitkabel Male - Male - 5 meter

Maak kennis met de ACT AK2037 3,5mm Stereo Jack Aansluitkabel (Male-Male) - 5 meter, de perfecte oplossing voor het eenvoudig en nauwkeurig aansluiten van je audioapparaten. Deze hoogwaardige audiokabel is ontworpen om een uitzonderlijke geluidskwaliteit en duurzaamheid te leveren, waardoor het een essentieel accessoire is voor muziekliefhebbers, audioprofessionals en iedereen die waarde hecht aan kristalheldere audio-overdracht.

Eersteklas geluidskwaliteit:
De ACT AK2037 Aansluitkabel is ontworpen voor een onberispelijke geluidsoverdracht. Hij maakt gebruik van hoogwaardige connectoren en geleiders om ervoor te zorgen dat je muziek, podcasts, films en games zo helder en meeslepend klinken als bedoeld. Of je hem nu gebruikt met een hoofdtelefoon, luidsprekers of andere audioapparatuur, je kunt erop vertrouwen dat deze kabel een superieure geluidskwaliteit levert.

Universele compatibiliteit:
Deze 3,5mm Stereo Jack Aansluitkabel heeft male-to-male connectoren, waardoor hij compatibel is met een breed scala aan apparaten. Je kunt hem gebruiken om je smartphone, tablet, laptop, MP3-speler, gameconsole of elk ander apparaat met een standaard 3,5 mm audioaansluiting aan te sluiten op koptelefoons, luidsprekers, autoradio's en meer. De veelzijdigheid zorgt ervoor dat je niet op zoek hoeft naar verschillende kabels voor verschillende apparaten.

Duurzame constructie:
ACT begrijpt het belang van duurzaamheid als het gaat om audiokabels. De AK2037 Aansluitkabel is gemaakt om lang mee te gaan. Hij heeft robuuste connectoren en een stevig kabelomhulsel dat bestand is tegen dagelijks gebruik. Of je hem nu thuis, in de auto of onderweg gebruikt, deze kabel is ontworpen om te weerstaan en zorgt voor een lange en probleemloze levensduur.

Kluwenvrij ontwerp:
Zeg vaarwel tegen frustrerende kabelklitten. De ACT AK2037 Aansluitkabel heeft een knoopvrij ontwerp, wat betekent dat je hem gemakkelijk in je tas of zak kunt opbergen zonder je zorgen te maken over knopen en haken. Deze functie draagt bij aan het gemak en de draagbaarheid van de kabel, waardoor het een ideale keuze is voor mensen die veel onderweg zijn.

Lengte van 5 meter:
Met een royale lengte van 5 meter biedt deze kabel flexibiliteit en gemak bij het aansluiten van je apparaten. Of je nu comfortabel op je bank zit, door een kamer loopt of apparaten in je auto aansluit, de lengte van 5 meter biedt voldoende bereik zonder rommel of spanning te veroorzaken.

Verbeterde audio-ervaring:
De ACT AK2037 Aansluitkabel verbetert je audio-ervaring door te zorgen voor een stabiele en storingsvrije verbinding. Zeg maar dag tegen statische, krakende of vervormde audio. Deze kabel is ontworpen om de signaalintegriteit te behouden, zodat je kunt genieten van je audio-inhoud zonder onderbrekingen.

Veelzijdige toepassingen:
Deze Aansluitkabel is ongelooflijk veelzijdig. Je kunt hem gebruiken voor een groot aantal toepassingen, waaronder:

- Persoonlijk luisteren: Sluit je hoofdtelefoon aan op je smartphone of audiospeler voor een meeslepende luisterervaring.
- Home Entertainment: Sluit je tablet of laptop aan op je stereo-installatie of soundbar thuis en geniet van films en muziek in high fidelity.
- Gamen: Sluit je gameconsole of -controller aan op je headset of gamingluidsprekers voor een meeslepende game-ervaring.
- Car Audio: Gebruik hem om je mobiele apparaat aan te sluiten op je autoradio voor muziek onderweg.
- Opnemen en mixen: Audio professionals kunnen het gebruiken in studio opstellingen om instrumenten, microfoons en audio interfaces aan te sluiten.

Betrouwbaar merk:
ACT is een vertrouwd merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige audio- en videoaccessoires. Als je de ACT AK2037 Aansluitkabel kiest, investeer je in een product met een reputatie van uitmuntendheid en betrouwbaarheid.

Kosteneffectieve oplossing:
De AK2037 Aansluitkabel biedt uitzonderlijke waarde voor de prijs. Het is een betaalbare kabel van hoge kwaliteit die resultaten levert die vergelijkbaar zijn met duurdere opties op de markt. Je hoeft je niet uit de naad te werken om te kunnen genieten van eersteklas audioverbindingen.

Handige verpakking:
De ACT AK2037 Aansluitkabel wordt geleverd in een handige verpakking die de kabel netjes opgerold en beschermd houdt als je hem niet gebruikt. Deze verpakking zorgt er niet alleen voor dat je de kabel in perfecte staat ontvangt, maar maakt het ook gemakkelijk om hem op te bergen als je hem niet gebruikt.

Samengevat is de ACT AK2037 3,5mm Stereo Jack Aansluitkabel (Male-Male) - 5 meter een veelzijdige, duurzame en hoogwaardige audiokabel die ontworpen is om je audio-ervaring te verbeteren. Of je nu een muziekliefhebber, een gamer, een audioprofessional of gewoon iemand die geweldig geluid waardeert bent, deze kabel is een essentiële aanvulling op je audio-installatie. Geniet van eersteklas geluidskwaliteit, universele compatibiliteit en het gemak van een knoopvrij ontwerp met de ACT AK2037 Aansluitkabel. Verbeter je audio-ervaring vandaag nog!

Meer informatie
SKU34850598
Merk artikelnr.AK2037
EAN8716065209334
MerkACT
Buitendiameter2.8 mm
AfschermingstypeAluminium Mylar
Kabel lengte5
Connector A3,5 mm jack male (x1)
Connector B3,5 mm jack male (x1)
Kleur behuizingZwart
Materiaal behuizingPlastic
AdermateriaalKoper
Aderdoorsnede28 AWG
KabelmantelPVC
KabelkleurZwart
© 2023 - Kabels.nl