Terug naar de vorige pagina

ACT RL8995 Glasvezel SC 9/125µm OS2 Pigtail - 1 meter

Nooit meer leverbaar
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT RL8995 Glasvezel SC 9/125µm OS2 Pigtail - 1 meter

  • Individueel testrapport per kabel op IL en RL, End-face 100% geinspecteerd
  • Laser presision cleaving
  • Grade A-m vezel
  • UPC polish

Maak kennis met de ACT RL8995 Glasvezel SC 9/125µm OS2 Pigtail - 1 meter, een hoogwaardige glasvezelpigtail ontworpen om betrouwbare en efficiënte connectiviteit te bieden voor je netwerkinfrastructuur. Met zijn precisietechniek en duurzame constructie biedt deze pigtail uitzonderlijke prestaties, flexibiliteit en installatiegemak. Of je nu een nieuw netwerk opzet of je bestaande systeem upgradet, de ACT RL8995 Pigtail is de ideale keuze voor het realiseren van naadloze glasvezelverbindingen.

Hoogwaardige constructie:
De ACT RL8995 Pigtail is zorgvuldig vervaardigd met hoogwaardige materialen om betrouwbare en langdurige prestaties te garanderen. Hij is voorzien van een SC-connector met een 9/125µm OS2 single-mode vezel, die een optimale signaaloverdracht garandeert met een lage demping en minimale signaaldegradatie. De pigtail is ontworpen om te voldoen aan industriële normen en specificaties, waardoor het een betrouwbare keuze is voor verschillende netwerktoepassingen.

Naadloze connectiviteit:
Met de ACT RL8995 Pigtail kun je naadloze en betrouwbare glasvezelconnectiviteit bereiken. De SC connector wordt veel gebruikt en is compatibel met een reeks netwerkapparatuur, zodat je probleemloos verbinding kunt maken. Of je nu verbinding maakt met switches, routers, patchpanelen of andere netwerkapparaten, deze pigtail zorgt voor een stabiele en efficiënte glasvezelverbinding.

Flexibiliteit en installatiegemak:
De ACT RL8995 Pigtail biedt flexibiliteit en installatiegemak. Met een lengte van 1 meter biedt hij voldoende ruimte voor het aansluiten en routeren van vezels binnen je netwerkinfrastructuur. De pigtail is voorgemonteerd met een SC-connector, waardoor je tijd en moeite bespaart tijdens de installatie. Sluit de pigtail gewoon aan op de bijbehorende apparatuur of splits hem in bestaande vezels, en je bent klaar om een betrouwbare glasvezelverbinding tot stand te brengen.

Betrouwbare signaaloverdracht:
De 9/125µm OS2 single-mode vezelkern van de ACT RL8995 Pigtail zorgt voor een betrouwbare signaaloverdracht over langere afstanden. Hij is speciaal ontworpen voor toepassingen die een hoge bandbreedte en een laag signaalverlies vereisen, waardoor hij geschikt is voor langeafstandstransmissies, telecommunicatienetwerken en datacenters. Met deze pigtail kun je de signaalintegriteit behouden en een consistente en efficiënte gegevensoverdracht bereiken.

Lage demping en signaaldegradatie:
De ACT RL8995 Pigtail is ontworpen om signaalverzwakking en -degradatie te minimaliseren. De hoogwaardige OS2 single-mode vezelkern vermindert het verlies van signaalsterkte tijdens de overdracht en zorgt voor een betrouwbare en efficiënte gegevensoverdracht. Dit is vooral belangrijk voor verbindingen over lange afstanden, waar het behoud van de signaalkwaliteit cruciaal is voor optimale netwerkprestaties.

Duurzaamheid en levensduur:
ACT begrijpt het belang van duurzaamheid en een lange levensduur in een glasvezelpigtail. De RL8995 Pigtail is gemaakt om veeleisende omgevingen en intensief gebruik te weerstaan. De connectoren zijn met precisie ontworpen en getest om duurzaamheid en betrouwbare prestaties te garanderen. De robuuste constructie en hoogwaardige materialen van deze pigtail maken hem bestand tegen schuren, buigen en omgevingsfactoren, waardoor hij lang meegaat.

Veelzijdigheid:
De ACT RL8995 Pigtail biedt veelzijdigheid in zijn toepassingen. Hij kan worden gebruikt in verschillende netwerkopstellingen, waaronder datacenters, telecommunicatienetwerken, LAN's (Local Area Networks), WAN's (Wide Area Networks) en FTTH (Fiber-to-the-Home) installaties. Of je nu een nieuw netwerk opzet of een bestaand netwerk uitbreidt, deze pigtail biedt de flexibiliteit en prestaties die nodig zijn voor verschillende omgevingen.

Kosteneffectieve oplossing:
Investeren in de ACT RL8995 Pigtail biedt een kosteneffectieve oplossing voor je glasvezelconnectiviteitsbehoeften. Met zijn hoogwaardige constructie en betrouwbare prestaties helpt deze pigtail je netwerkinfrastructuur te optimaliseren en tegelijkertijd de onderhouds- en vervangingskosten te minimaliseren. Door te zorgen voor efficiënte en naadloze connectiviteit vermindert het risico op gegevensverlies, netwerkstoringen en dure reparaties of vervangingen.

Concluderend is de ACT RL8995 Glasvezel SC 9/125µm OS2 Pigtail - 1 meter een hoogwaardige glasvezelpigtail die betrouwbare connectiviteit en efficiënte gegevensoverdracht levert. Met zijn duurzame constructie, flexibele installatie en compatibiliteit met verschillende netwerkapparatuur is deze pigtail een essentieel onderdeel voor netwerkbeheerders, IT-professionals en telecommunicatieproviders. Ervaar naadloze gegevensoverdracht en geoptimaliseerde netwerkconnectiviteit met de ACT RL8995 Pigtail, je vertrouwde oplossing voor betrouwbare glasvezelverbindingen.

Meer informatie
SKU34852483
EAN8716065013856
Merk artikelnr.RL8995
MerkACT
CategorieOS2
Kabel lengte1
Connector ASC male (x1)
Polishing AUPC
Connector BOpen eind (x1)
GlasvezelkabelSemitight buffer
Fiber typeSinglemode
Vezel diameter9/125 µm
Aantal vezels1
KabelkleurGeel
Min. werktemperatuur-40 °C
Max. werktemperatuur85 °C
Buitendiameter0.9 mm
KabelmantelLSZH
RL (min.)50 dB
IL (gem.)0.15 dB
IL (max.)0.3 dB
© 2023 - Kabels.nl