Terug naar de vorige pagina

ACT RL7747 Glasvezel Patchkabel 50/125 OM4 MTP(MPO) Female/MPO Female Polarity A - 7 meter

€ 195,15
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT RL7747 Glasvezel Patchkabel 50/125 OM4 MTP(MPO) Female/MPO Female Polarity A - 7 meter

  • Ultra compact door gebruik van 12 vezels in 3mm kabel en één MTP connector per zijde, dus uitermate geschikt voor datacenters
  • Ontworpen voor gebruik met QSFP+ 40G en QSFP28 100G transceivers
  • ACT MTP/MPO kabels gebruiken MTP® US Conec Elite connectoren voor onder andere uiterst lage verliezen (low loss)

Maak kennis met de ACT RL7747 Glasvezel Patchkabel 50/125 OM4 MTP(MPO) Female/MPO Female Polarity A, de ultieme oplossing voor snelle datatransmissie en efficiënte glasvezelconnectiviteit. Deze geavanceerde patchkabel is ontworpen om te voldoen aan de eisen van moderne netwerktoepassingen en biedt superieure prestaties, veelzijdigheid en duurzaamheid. Of je nu een datacenter opzet, je netwerkinfrastructuur upgradet of toepassingen met hoge bandbreedte implementeert, de ACT RL7747 Patchkabel is de perfecte keuze voor het realiseren van betrouwbare en geoptimaliseerde glasvezelverbindingen.

Uitzonderlijke prestaties:
De ACT RL7747 Patchkabel is ontworpen voor optimale prestaties in toepassingen met hoge bandbreedte. Hij heeft een 50/125µm OM4 multimode vezelkern, ontworpen om extreem hoge gegevensoverdrachtssnelheden over korte tot middellange afstanden te ondersteunen. Hierdoor is hij ideaal voor datacenters, installaties op bedrijfsniveau en andere netwerkomgevingen met hoge snelheid. De MTP (MPO) connectoren zorgen voor een betrouwbare en efficiënte verbinding, met minimaal signaalverlies en hoge overdrachtssnelheden.

Veelzijdige polariteit A:
De Patchkabel maakt gebruik van de polariteit A configuratie, de meest gebruikte polariteit in MTP (MPO) glasvezelsystemen. Dit zorgt voor compatibiliteit en eenvoudige integratie met bestaande netwerkopstellingen. Of je nu switches, servers of andere netwerkapparaten aansluit, deze patchkabel biedt een probleemloze en gestandaardiseerde oplossing voor glasvezelverbindingen.

Verbeterde connectiviteit:
Met de ACT RL7747 Patchkabel kun je naadloze en ononderbroken connectiviteit bereiken. De MTP (MPO) connectoren bieden een verbinding met hoge dichtheid, waardoor meerdere vezels in een enkele connector kunnen worden verzonden. Dit vermindert kabelwarboel en vereenvoudigt de installatie. Het female-to-female ontwerp zorgt voor compatibiliteit met verschillende apparatuur en maakt eenvoudige aansluiting op patchpanelen, transceivers en andere netwerkapparaten mogelijk.

Hoge bandbreedte:
De OM4 multimode glasvezelkern van de ACT RL7747 Patchkabel zorgt voor een uitzonderlijke bandbreedte. Het ondersteunt gegevensoverdracht met hoge snelheid, waardoor het geschikt is voor toepassingen die een snelle gegevensoverdracht vereisen, zoals datacenters, cloud computing en high-definition multimedia streaming. Met deze patchkabel kun je razendsnelle datasnelheden en naadloze connectiviteit ervaren.

Laag signaalverlies en dispersie:
De ACT RL7747 Patchkabel is ontworpen om signaalverlies en dispersie te minimaliseren, waardoor een betrouwbare gegevensoverdracht wordt gegarandeerd. De met precisie ontworpen MTP (MPO) connectoren zorgen voor een stabiele verbinding met weinig verlies, waardoor gegevensoverdracht met hoge snelheid mogelijk is zonder de signaalintegriteit aan te tasten. Dit zorgt voor een consistente en nauwkeurige gegevensoverdracht, waardoor het ideaal is voor toepassingen die real-time gegevensverwerking, krachtige computers en missiekritieke operaties vereisen.

Eenvoudige installatie en onderhoud:
De ACT RL7747 Patchkabel is ontworpen voor eenvoudige installatie en onderhoud. De MTP (MPO) connectoren zijn eenvoudig aan te sluiten en los te koppelen, waardoor je tijd en moeite bespaart tijdens de installatie of bij het vervangen van kabels. De robuuste constructie van de patchkabel vermindert het risico op beschadiging of signaaldegradatie en zorgt voor een lange levensduur. Bovendien zorgt het ontwerp met hoge dichtheid voor efficiënt kabelbeheer, waardoor rommel wordt geminimaliseerd en onderhoudstaken worden vereenvoudigd.

Toekomstbestendige oplossing:
Door te investeren in de ACT RL7747 Patchkabel ben je verzekerd van een toekomstbestendige netwerkinfrastructuur. Met zijn krachtige ontwerp en compatibiliteit met bestaande apparatuur is deze patchkabel klaar om te voldoen aan de veranderende eisen van netwerktechnologieën. Het biedt een schaalbare en flexibele oplossing die upgrades en uitbreidingen mogelijk maakt naarmate je netwerkvereisten groeien.

Betrouwbaar en duurzaam:
ACT begrijpt het belang van betrouwbaarheid en duurzaamheid in een glasvezel patchkabel. DeRL7741 Patchkabel is gebouwd om bestand te zijn tegen intensief gebruik en ruwe omgevingen. Hij heeft een robuuste constructie en hoogwaardige materialen die uitstekende bescherming bieden tegen schuren, buigen en omgevingsfactoren. Dit zorgt voor een langdurige en betrouwbare verbinding, waardoor uitvaltijd en onderhoudskosten geminimaliseerd worden.

Concluderend is de ACT RL7747 Glasvezel Patchkabel 50/125 OM4 MTP(MPO) Female/MPO Female Polarity A een hoogwaardige en betrouwbare glasvezel patchkabel. Met zijn uitzonderlijke prestaties, verbeterde connectiviteit en duurzaamheid is deze patchkabel een essentieel onderdeel voor datacenters, installaties op bedrijfsniveau en snelle netwerkomgevingen. Ervaar betrouwbare en geoptimaliseerde gegevensoverdracht met de ACT RL7747 Patchkabel, je vertrouwde oplossing voor efficiënte glasvezelverbindingen.

Meer informatie
SKU34854336
EAN8716065029437
Merk artikelnr.RL7747
MerkACT
CategorieOM4
Kabel lengte7
Connector AMTP (MPO) female (x1)
Polishing AUPC
Connector BMTP (MPO) female (x1)
Polishing BUPC
PolariteitA
GlasvezelkabelPatchcord
Fiber typeMultimode
Vezel diameter50/125 µm
Aantal vezels12
KabelkleurErika violet
Min. werktemperatuur-20 °C
Max. werktemperatuur70 °C
Buitendiameter3 mm
KabelmantelLSZH
RL (min.)20 dB
IL (gem.)0.2 dB
IL (max.)0.35 dB
© 2023 - Kabels.nl