Terug naar de vorige pagina

ACT RL7763 Glasvezel Patchkabel 50/125 OM4 MTP(MPO) Female/MPO Female Polarity B - 3 meter

€ 161,66
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT RL7763 Glasvezel Patchkabel 50/125 OM4 MTP(MPO) Female/MPO Female Polarity B - 3 meter

  • Ultra compact door gebruik van 12 vezels in 3mm kabel en één MTP connector per zijde, dus uitermate geschikt voor datacenters
  • Ontworpen voor gebruik met QSFP+ 40G en QSFP28 100G transceivers
  • ACT MTP/MPO kabels gebruiken MTP® US Conec Elite connectoren voor onder andere uiterst lage verliezen (low loss)

Maak kennis met de ACT RL7763 Glasvezel Patchkabel 50/125 OM4 MTP(MPO) Female/MPO Female Polarity B, een geavanceerde glasvezel patchkabel die een revolutie teweegbrengt in datatransmissie en connectiviteit op hoge snelheid. Deze geavanceerde patchkabel is ontworpen met precisie en prestaties in gedachten en biedt uitzonderlijke snelheid, efficiëntie en veelzijdigheid. Of je nu een datacenter bouwt, je netwerkinfrastructuur upgradet of je glasvezelsysteem uitbreidt, de ACT RL7763 Patchkabel is de perfecte keuze voor het realiseren van betrouwbare verbindingen met hoge bandbreedte.

Ongeëvenaarde prestaties:
De ACT RL7763 Patchkabel is ontworpen om ongeëvenaarde prestaties te leveren in omgevingen met hoge bandbreedte. Met een 50/125 OM4 multimode vezel ondersteunt deze patchkabel razendsnelle gegevensoverdrachtssnelheden, waardoor hij ideaal is voor toepassingen waarbij grote hoeveelheden gegevens snel en efficiënt moeten worden verzonden. Of je nu high-definition video's streamt, gegevensintensieve bestanden overdraagt of veeleisende toepassingen uitvoert, deze patchkabel zorgt voor een naadloze en betrouwbare gegevensoverdracht.

Verbeterde connectiviteit:
Met de MTP(MPO) Female/MPO Female connectoren biedt de ACT RL7763 Patchkabel verbeterde connectiviteit en gebruiksgemak. De MTP(MPO) connectoren worden algemeen erkend als de industriestandaard voor glasvezelverbindingen met hoge dichtheid en hoge prestaties. Ze zorgen voor snelle en veilige verbindingen en efficiënte installatie en onderhoud. Of je nu switches, servers, opslagsystemen of andere netwerkapparaten aansluit, deze patchkabel zorgt voor een betrouwbare en stabiele glasvezelverbinding.

Hoge bandbreedte:
De OM4 multimode vezelkern van de ACT RL7763 Patchkabel maakt een hoge bandbreedte mogelijk, waardoor hij geschikt is voor datacenters, bedrijfsnetwerken en andere hoogwaardige toepassingen. Het ondersteunt overdracht over langere afstanden zonder signaaldegradatie, waardoor een consistente en betrouwbare gegevensoverdracht wordt gegarandeerd. Deze hoge bandbreedte maakt toekomstige schaalbaarheid mogelijk en zorgt voor compatibiliteit met veranderende netwerkvereisten.

Polariteit B Configuratie:
De ACT RL7763 Patchkabel is geconfigureerd met polariteit B, waardoor een gestandaardiseerde en geoptimaliseerde glasvezelverbinding ontstaat. De Polariteit B configuratie zorgt voor de juiste uitlijning van zend- en ontvangstsignalen, waardoor signaalverlies wordt geminimaliseerd en de algehele netwerkprestaties worden verbeterd. Deze configuratie maakt extra apparatuur of adapters overbodig, vereenvoudigt de installatie en vermindert het risico op connectiviteitsproblemen.

Verhoogde dichtheid en efficiëntie:
De MTP(MPO) connectoren op de ACT RL7763 Patchkabel bieden een verhoogde dichtheid en efficiëntie in glasvezelconnectiviteit. Met meerdere vezels in een enkele connector maakt deze patchkabel een hoger aantal poorten in een beperkte ruimte mogelijk, waardoor het gebruik van waardevolle rackspace in datacenters of netwerkomgevingen wordt geoptimaliseerd. Deze verhoogde dichtheid helpt de netwerkefficiëntie en schaalbaarheid te maximaliseren, waardoor het een uitstekende keuze is voor installaties met een hoge dichtheid.

Duurzaamheid en betrouwbaarheid:
ACT begrijpt het belang van duurzaamheid en betrouwbaarheid in een glasvezel patchkabel. De RL7763 Patchkabel is gebouwd om veeleisende omgevingen en continu gebruik te weerstaan. De robuuste constructie en hoogwaardige materialen zorgen voor langdurige prestaties en bescherming tegen externe factoren zoals buigen, schuren en temperatuurschommelingen. Met deze patchkabel kun je vertrouwen op een stabiele en duurzame glasvezelverbinding, waardoor je minder vaak vervangen hoeft te worden en de uitvaltijd van het netwerk tot een minimum wordt beperkt.

Eenvoudige installatie en onderhoud:
De ACT RL7763 Patchkabel is ontworpen voor eenvoudige installatie en onderhoud. De MTP(MPO) connectoren zorgen voor snelle en eenvoudige verbindingen, wat tijd en moeite bespaart tijdens het installeren of bij het vervangen van kabels. Het compacte ontwerp en de flexibiliteit van de patchkabel maken eenvoudige routering en kabelbeheer mogelijk. Daarnaast zorgt de duurzame constructie voor betrouwbare prestaties, waardoor er minder behoefte is aanconstante controle en onderhoud.

Toekomstbestendige oplossing:
Investeren in de ACT RL7763 Patchkabel biedt een toekomstbestendige oplossing voor je netwerkinfrastructuur. Met zijn krachtige ontwerp en compatibiliteit met evoluerende netwerktechnologieën zorgt deze patchkabel voor compatibiliteit en schaalbaarheid op de lange termijn. Hij ondersteunt hogere datasnelheden, langere transmissieafstanden en een hogere netwerkefficiëntie, zodat je netwerk zich kan aanpassen aan veranderende eisen en technologieën.

Concluderend is de ACT RL7763 Glasvezel Patchkabel 50/125 OM4 MTP(MPO) Female/MPO Female Polarity B een state-of-the-art glasvezel patchkabel die ongeëvenaarde prestaties, verbeterde connectiviteit en betrouwbare gegevensoverdracht biedt. Met zijn hoge bandbreedte, Polariteit B configuratie en duurzaamheid is deze patchkabel een waardevolle aanwinst voor datacenters, bedrijfsnetwerken en andere hoogwaardige toepassingen. Ervaar het volgende niveau van snelheid en efficiëntie met de ACT RL7763 Patchkabel, je vertrouwde oplossing voor glasvezelverbindingen met hoge bandbreedte.

Meer informatie
SKU34854345
EAN8716065029505
Merk artikelnr.RL7763
MerkACT
CategorieOM4
Kabel lengte3
Polishing AUPC
Connector BMTP (MPO) female (x1)
Polishing BUPC
PolariteitB
GlasvezelkabelPatchcord
Fiber typeMultimode
Vezel diameter50/125 µm
Aantal vezels12
KabelkleurErika violet
Min. werktemperatuur-20 °C
Max. werktemperatuur70 °C
Buitendiameter3 mm
KabelmantelLSZH
RL (min.)20 dB
IL (gem.)0.2 dB
IL (max.)0.35 dB
© 2023 - Kabels.nl