Terug naar de vorige pagina

ACT RL7800 Glasvezel Patchkabel 9/125 OS2 MTP(MPO) Female/MPO Female Polarity A - 20 meter

€ 225,87
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT RL7800 Glasvezel Patchkabel 9/125 OS2 MTP(MPO) Female/MPO Female Polarity A - 20 meter

  • Ultra compact door gebruik van 12 vezels in 3mm kabel en één MTP connector per zijde, dus uitermate geschikt voor datacenters
  • Ontworpen voor gebruik met QSFP+ 40G en QSFP28 100G transceivers
  • ACT MTP/MPO kabels gebruiken MTP® US Conec Elite connectoren voor onder andere uiterst lage verliezen (low loss)

Maak kennis met de ACT RL7800 Glasvezel Patchkabel 9/125 OS2 MTP(MPO) Female/MPO Female Polarity A, een geavanceerde glasvezel patchkabel die een revolutie teweegbrengt in datatransmissie en connectiviteit met hoge snelheid. Deze geavanceerde patchkabel is ontworpen om te voldoen aan de eisen van moderne netwerktoepassingen en biedt uitzonderlijke prestaties, duurzaamheid en veelzijdigheid. Of je nu een datacenter bouwt, je netwerkinfrastructuur upgradet of een glasvezeloplossing met hoge dichtheid implementeert, de ACT RL7800 Patchkabel is de ideale keuze voor het realiseren van betrouwbare en efficiënte glasvezelverbindingen.

Hoogwaardige constructie:
De ACT RL7800 Patchkabel is gemaakt met zorgvuldige aandacht voor detail en eersteklas materialen. Hij heeft een 9/125µm OS2 single-mode vezelkern, die zorgt voor een hoge bandbreedte en lage demping voor lange-afstandstransmissies. De MTP(MPO) Female connectoren zijn met precisie ontworpen voor veilige en betrouwbare verbindingen, waardoor het risico van signaalverlies of degradatie wordt geëlimineerd. De polariteit A configuratie zorgt voor de juiste uitlijning en compatibiliteit in de netwerkopstelling.

Uitzonderlijke prestaties:
Met de ACT RL7800 Patchkabel kun je uitzonderlijke prestaties verwachten bij gegevensoverdracht met hoge snelheid. De single-mode vezelkern zorgt voor de naadloze overdracht van grote hoeveelheden gegevens over lange afstanden met minimaal signaalverlies. Of je nu high-definition video streamt, realtime back-ups van gegevens maakt of bandbreedte-intensieve toepassingen gebruikt, deze patchkabel levert betrouwbare en efficiënte prestaties om aan je veeleisende netwerkbehoeften te voldoen.

Connectiviteit met hoge dichtheid:
De MTP(MPO) connectoren op de ACT RL7800 Patchkabel maken connectiviteit met hoge dichtheid mogelijk, waardoor het een uitstekende keuze is voor datacenters en netwerkomgevingen met hoge capaciteit. De MTP(MPO) interface maakt het mogelijk om meerdere vezels in een enkele connector aan te sluiten, waardoor de kabelwarboel aanzienlijk wordt verminderd en het kabelbeheer wordt vereenvoudigd. Dit resulteert in een beter georganiseerde en efficiëntere netwerkinfrastructuur.

Verbeterde duurzaamheid:
ACT begrijpt het belang van duurzaamheid in een glasvezel patchkabel, vooral in veeleisende omgevingen. De RL7800 Patchkabel is gebouwd om bestand te zijn tegen intensief gebruik en zware omstandigheden. De connectoren zijn nauwkeurig gepolijst om schade of signaalverlies tijdens het insteken en verwijderen te voorkomen. Daarnaast zorgen de robuuste constructie en hoogwaardige materialen voor betrouwbaarheid op de lange termijn, waardoor frequente vervanging tot een minimum wordt beperkt en de onderhoudskosten dalen.

Eenvoudige installatie en onderhoud:
De ACT RL7800 Patchkabel is ontworpen voor eenvoudige installatie en onderhoud. De MTP(MPO) connectoren hebben een push-pull mechanisme, waardoor snelle en veilige verbindingen mogelijk zijn zonder dat er extra gereedschap nodig is. De flexibiliteit en het lichte gewicht van de patchkabel vereenvoudigen het leiden en beheren van kabels, waardoor je tijd en moeite bespaart tijdens installatie- en onderhoudstaken.

Veelzijdigheid:
De ACT RL7800 Patchkabel is zeer veelzijdig en kan worden gebruikt in verschillende netwerktoepassingen. Of je nu een datacenter opzet, een high-density netwerkoplossing implementeert of interconnecties tussen verschillende netwerkcomponenten maakt, deze patchkabel biedt de flexibiliteit en prestaties die nodig zijn voor verschillende omgevingen. Hij is compatibel met een breed scala aan netwerkapparatuur, waardoor hij een veelzijdige en betrouwbare keuze is voor netwerkbeheerders en IT-professionals.

Toekomstbestendige oplossing:
Door te investeren in de ACT RL7800 Patchkabel ben je verzekerd van een toekomstbestendige netwerkinfrastructuur. Naarmate de technologie voortschrijdt en de databehoefte blijft groeien, is deze glasvezel patchkabel ontworpen om hogere bandbreedtes te ondersteunen en te voldoen aan veranderende netwerkvereisten. De krachtige mogelijkheden en compatibiliteit met bestaande apparatuur maken het een betrouwbare keuze voor zowel de huidige als toekomstige netwerkbehoeften.

Verbeterde netwerkefficiëntie:
Door gebruik te maken van de ACT RL7800 Patchkabel in je netwerkopstellingkun je de netwerkefficiëntie aanzienlijk verbeteren. De lage demping en hoge bandbreedte van de single-mode vezelkern zorgen voor de overdracht van gegevens over lange afstanden zonder degradatie, waardoor er minder signaalrepeaters nodig zijn en de netwerkprestaties worden geoptimaliseerd. Dit leidt tot hogere gegevensoverdrachtssnelheden, minder vertraging en een betere algehele netwerkefficiëntie.

Concluderend is de ACT RL7800 Glasvezel Patchkabel 9/125 OS2 MTP(MPO) Female/MPO Female Polarity A een hoogwaardige en betrouwbare glasvezel patchkabel die uitzonderlijke connectiviteit en efficiënte gegevensoverdracht levert. Met zijn hoogwaardige constructie, uitzonderlijke prestaties en veelzijdigheid is deze patchkabel een waardevolle aanwinst voor netwerkbeheerders, datacenters en telecommunicatieproviders. Ervaar betrouwbare en naadloze gegevensoverdracht met de ACT RL7800 Patchkabel, je vertrouwde oplossing voor snelle glasvezelverbindingen.

Meer informatie
SKU34854361
EAN8716065029659
Merk artikelnr.RL7800
MerkACT
CategorieOS2
Kabel lengte20
Connector AMTP (MPO) female (x1)
Polishing AAPC8
Connector BMTP (MPO) female (x1)
Polishing BAPC8
PolariteitA
GlasvezelkabelPatchcord
Fiber typeSinglemode
Vezel diameter9/125 µm
Aantal vezels12
KabelkleurGeel
Buitendiameter3 mm
KabelmantelLSZH
RL (min.)60 dB
IL (gem.)0.25 dB
IL (max.)0.35 dB
© 2023 - Kabels.nl