Terug naar de vorige pagina

ACT SFO66A C13 IEC Lock+ Rewirable Links/Rechts Haaks Connector

€ 9,87
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT SF066A C13 IEC Lock+ Rewirable Links/Rechts Haaks Connector

  • Connectors: C13 IEC Lock+ herbedraadbaar links of rechts haaks - connector
  • Beschermt tegen onbedoelde loskoppeling in kritische apparaten, PDU’s, Servers, Netwerk apparaten, etc.
  • Locking mechanisme werkt op alle bekende merken PDU’s
  • Minimaliseert risico’s op schade en downtime
  • Maximum belasting: 250V / 10A
  • Kleur: zwart
  • IEC Lock heeft jarenlange ervaring in locking mechanismen

Maak kennis met de ACT SF066A C13 IEC Lock+ Rewirable Links/Rechts Haaks Connector, een revolutionaire oplossing voor veilige voedingsaansluitingen in een breed scala aan toepassingen. Deze innovatieve connector combineert veiligheid, gemak en veelzijdigheid om een betrouwbare voeding voor je apparaten en apparatuur te garanderen. hieronderbespreken we de kenmerken, voordelen en toepassingen van de ACT SF066A C13 IEC Lock+ Connector, zodat je alle informatie krijgt die je nodig hebt om een weloverwogen beslissing te nemen.

Veilige en betrouwbare voedingsaansluitingen:

De ACT SF066A C13 IEC Lock+ Connector is ontworpen voor veilige en betrouwbare voedingsaansluitingen. Hij heeft een uniek IEC Lock+ mechanisme dat zorgt voor een stevige en veilige verbinding tussen de stekker en het stopcontact. Dit vergrendelingsmechanisme voorkomt per ongeluk loskoppelen door trillingen, trekken of per ongeluk aanraken, waardoor het risico op stroomonderbrekingen en mogelijke schade aan je apparatuur wordt verkleind.

Veelzijdig ontwerp:

Een van de belangrijkste voordelen van de ACT SF066A Connector is zijn veelzijdigheid. Het is een herbruikbare connector, wat betekent dat je hem gemakkelijk kunt aanpassen aan je specifieke behoeften. Of je nu een rechte of haakse verbinding nodig hebt, deze connector kan worden geconfigureerd voor jouw toepassing. Deze veelzijdigheid maakt hem geschikt voor een breed scala aan apparaten en apparatuur, van computers en servers tot audiovisuele systemen en industriële machines.

Verbeterde veiligheid:

Veiligheid is van het grootste belang als het gaat om elektrische aansluitingen. Het IEC Lock+ mechanisme zorgt niet alleen voor een veilige verbinding, maar verhoogt ook de veiligheid door de kans op onbedoelde verbrekingen te verkleinen. Dit is vooral belangrijk in kritieke toepassingen waar een ononderbroken stroomvoorziening essentieel is. Bovendien is de connector ontworpen om te voldoen aan strenge veiligheidsnormen, zodat je er zeker van kunt zijn dat je elektrische aansluitingen voldoen aan de industriële voorschriften.

Eenvoudige installatie:

De ACT SF066A C13 IEC Lock+ Connector is ontworpen voor eenvoudige installatie. Hij wordt geleverd met duidelijke instructies voor de bedrading, waardoor hij zelfs toegankelijk is voor mensen met beperkte elektrische ervaring. Dankzij het aanpasbare ontwerp kun je de connector aanpassen aan je specifieke eisen zonder dat je speciale gereedschappen of uitgebreide technische kennis nodig hebt.

Duurzaam:

Duurzaamheid is een belangrijke overweging voor elke elektrische connector en de ACT SF066A connector is gemaakt om lang mee te gaan. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen het dagelijks gebruik. Het robuuste ontwerp zorgt ervoor dat de connector zelfs in veeleisende omgevingen betrouwbaar blijft.

Ruimtebesparend ontwerp:

Ruimte kan in veel toepassingen schaars zijn en het compacte ontwerp van de ACT SF066A C13 IEC Lock+ Connector helpt ruimte te besparen. De constructie met laag profiel is vooral voordelig in situaties waar de ruimte beperkt is, zoals serverracks en overvolle apparatuurkasten.

Breed scala aan toepassingen:

De veelzijdigheid van de ACT SF066A Connector maakt hem geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Of je nu een datacenter, een kantoor aan huis, een medische faciliteit of een industriële werkruimte inricht, deze connector kan aan je behoeften worden aangepast. De compatibiliteit met verschillende apparaten en apparatuur zorgt ervoor dat je een betrouwbare voedingsoplossing hebt voor al je eisen.

Geavanceerd kabelbeheer:

Het beheren van kabels kan in elke omgeving een uitdaging zijn, maar de ACT SF066A C13 IEC Lock+ Connector kan helpen het kabelbeheer te vereenvoudigen. Het vergrendelingsmechanisme zorgt ervoor dat kabels goed aangesloten blijven, waardoor de kans op verwarde of losgeraakte kabels afneemt. Dit verbetert niet alleen de organisatie van je werkruimte, maar vermindert ook het onderhoud.

Verbeterde efficiëntie van de workflow:

In professionele omgevingen is een efficiënte workflow van cruciaal belang. De betrouwbare en veilige voedingsaansluitingen van de ACT SF066A Connector zorgen voor een ononderbroken werking. Dit is vooral waardevol in industrieën waar uitval kostbaar kan zijn, zoals datacenters, productiefaciliteiten en instellingen in de gezondheidszorg.

Kosteneffectieve oplossing:

Investeren in de ACT SF066A C13 IEC Lock+ Connector is op de lange termijn een kosteneffectieve oplossing. De duurzaamheid en het aanpassingsvermogen betekenen dat je er jarenlang op kunt vertrouwen. Bovendien kunnen de verbeterde veiligheidsfuncties dure schade aan apparatuur en gegevens door onverwachte stroomonderbrekingen helpen voorkomen.

Voldoet aan de industrienormen:

De ACT SF066A Connector voldoet aan de industrienormen en garandeert dat hij voldoet aan de eisen voor veiligheid en prestaties. Deze conformiteit geeft je gemoedsrust en de zekerheid dat je elektrische aansluitingen voldoen aan de vastgestelde normen.

Milieuvriendelijk:

In de huidige milieubewuste wereld is duurzaamheid een belangrijke overweging. De ACT SF066A C13 IEC Lock+ Connector is ontworpen met het oog op duurzaamheid, wat minder vervangingen en minder afval betekent. Bovendien is de connector gemaakt van milieuvriendelijke en veilige materialen.

Conclusie:

Concluderend is de ACT SF066A C13 IEC Lock+ Rewirable Links/Rechts Haaks Connector een veelzijdige, veilige en betrouwbare oplossing voor je stroomaansluitingen. Dankzij het unieke IEC Lock+ mechanisme, de veelzijdigheid en de veiligheidsfuncties is het een ideale keuze voor een breed scala aan toepassingen. Of je nu een ononderbroken stroomvoorziening in een datacenter wilt garanderen, de veiligheid in een medische instelling wilt handhaven of het kabelbeheer in een industriële omgeving wilt stroomlijnen, deze connector kan het allemaal aan. Investeer in de ACT SF066A Connector voor verbeterde stroomconnectiviteit waarop je kunt vertrouwen.

Meer informatie
SKU34859239
MerkACT
Merk artikelnr.SFO66A
EAN8716065398366
Connector designHaaks draaibaar
Aantal polen3
ContactmateriaalCuSnZn
AansluittypeSchroef
Kleur behuizingZwart
Materiaal behuizingNylon LSZH
GenderFemale
VergrendelingIEC lock+
Aderdoorsnede (mm²)1.5 mm²
Nominale stroom10 A
Nominale spanning250 V
KeurmerkENEC 05, KEMA, PSE, SAA, UL, UL94-V0
© 2023 - Kabels.nl