Terug naar de vorige pagina

ACT XS6001 CAT6 U/UTP Solid Twisted Pair Kabel PVC AWG24 CPR:B2ca - 305 meter

€ 343,19
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT XS6001 CAT6 U/UTP Solid Twisted Pair Kabel PVC AWG24 CPR:B2ca - 305 meter

  • Deze kabel voldoet aan CPR Euroclass: B2ca, s2, d1
  • Puur koperen geleiders en voldoen volledig aan de prestaties die in de ANSI/TIA-568-C2 beschreven staan
  • Voorzien van ader Splitter
  • Voldoen aan de internationale normen

Maak kennis met de ACT XS6001 CAT6 U/UTP Solid Twisted Pair Kabel PVC AWG24 CPR:B2ca, een hoogwaardige netwerkkabel die is ontworpen om je connectiviteit naar een hoger niveau te tillen. Deze spoel kabel van 305 meter is ontworpen met precisie en duurzaamheid in gedachten en biedt uitzonderlijke datatransmissiemogelijkheden en betrouwbaarheid. Of je nu een netwerkinfrastructuur opzet voor je bedrijf of je thuisnetwerk upgradet, de ACT XS6001 CAT6 kabel is de ideale keuze voor het realiseren van snelle en stabiele verbindingen.

Geavanceerde prestaties:

De ACT XS6001 CAT6 kabel is ontworpen om topprestaties te leveren in netwerkomgevingen met hoge bandbreedte. Hij voldoet aan de CAT6-standaard, wat betekent dat hij dataoverdrachtssnelheden tot 10 Gbps over korte afstanden kan ondersteunen. Hierdoor is de kabel perfect voor toepassingen die een snelle gegevensoverdracht vereisen, zoals 4K videostreaming, online gaming en grote bestandsoverdrachten.

Constructie van massief getwist aderpaar:

Deze kabel heeft een solide twisted pair (U/UTP) constructie, die zorgt voor betere prestaties en weerstand tegen interferentie. Massieve geleiders handhaven een consistent elektrisch signaal, waardoor signaalverlies wordt beperkt en een betrouwbare gegevensoverdracht wordt gegarandeerd. Deze constructie is bijzonder geschikt voor vaste installaties waarbij de kabel niet vaak wordt verplaatst of gebogen.

PVC-mantel voor duurzaamheid:

De PVC (Polyvinyl Chloride) mantel van de ACT XS6001 CAT6 kabel is ontworpen om de ontberingen van installatie en dagelijks gebruik te weerstaan. Het biedt uitstekende bescherming tegen slijtage, waardoor deze kabel een duurzame keuze is voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Het PVC omhulsel maakt de kabel ook bestand tegen vocht en UV-straling, waardoor de levensduur nog verder wordt verlengd.

Voldoet aan de CPR:B2ca-normen:

Veiligheid is een topprioriteit, vooral bij commerciële en openbare installaties. De CPR:B2ca classificatie van deze kabel zorgt ervoor dat hij voldoet aan de strenge brandveiligheidsvoorschriften. Hij is ontworpen om de verspreiding van vlammen en de uitstoot van giftige rook te minimaliseren in geval van brand. Hierdoor is het een betrouwbare keuze voor installaties in openbare gebouwen, datacenters en andere kritische omgevingen.

Eenvoudige installatie en beëindiging:

De ACT XS6001 CAT6 kabel is ontworpen voor eenvoudige installatie en beëindiging. Hij is compatibel met standaard RJ45-connectoren, waardoor hij in een handomdraai te installeren is. De stevige constructie van de kabel en de kleurcodering voor paren vereenvoudigen het aansluitproces, zelfs voor degenen die nieuw zijn in netwerkinstallaties. Dit betekent dat je je netwerk snel en efficiënt in gebruik kunt nemen.

Veelzijdige toepassingen:

De veelzijdigheid van deze kabel maakt hem geschikt voor een groot aantal toepassingen. Of je nu een thuisnetwerk opzet, een klein zakelijk LAN of een groot datacenter, de ACT XS6001 CAT6-kabel kan het aan. Hij is compatibel met verschillende netwerkapparaten, waaronder switches, routers en computers, waardoor hij een uitstekende keuze is voor elke netwerkinfrastructuur.

Verbeterde signaalkwaliteit:

Het handhaven van de signaalkwaliteit is cruciaal voor een betrouwbaar netwerk. De ACT XS6001 CAT6 kabel blinkt uit in dit aspect door signaalverlies, overspraak en interferentie te minimaliseren. Hij ondersteunt de nieuwste netwerkstandaarden, zodat je netwerk optimaal functioneert, of je nu high-definition media streamt, deelneemt aan videoconferenties of gegevens overdraagt.

Kosteneffectieve oplossing:

Investeren in de ACT XS6001 CAT6 kabel is een kosteneffectieve manier om een goed presterend netwerk te garanderen. Het vermogen om hoge gegevensoverdrachtsnelheden te ondersteunen betekent dat je de kabel niet hoeft te vervangen als je netwerkvereisten toenemen. Bovendien minimaliseert de duurzame constructie de noodzaak voor frequente vervanging, waardoor de onderhoudskosten op de lange termijn lager zijn.

Toekomstbestendige connectiviteit:

Omdat de technologie zich blijft ontwikkelen, biedt de ACT XS6001 CAT6-kabel toekomstbestendige connectiviteit voor je netwerk. De hoge bandbreedte en compatibiliteit met opkomende netwerktechnologieën betekenen dat je je kabels niet elke keer hoeft te upgraden als je je netwerkapparatuur upgradet. Dit zorgt ervoor dat je netwerkinfrastructuur jarenlang efficiënt en betrouwbaar blijft.

Milieuvriendelijk:

De PVC mantel van deze kabel bevat geen schadelijke stoffen zoals lood en kwik, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is. Bovendien zorgen de duurzame constructie en lange levensduur van de kabel ervoor dat er minder afval is en dat hij minder vaak vervangen hoeft te worden, waardoor de impact op het milieu nog kleiner wordt.

Concluderend is de ACT XS6001 CAT6 U/UTP Solid Twisted Pair Kabel PVC AWG24 CPR:B2ca een hoogwaardige en veelzijdige netwerkkabel die snelle en betrouwbare connectiviteit levert. Of je nu een huiseigenaar bent die zijn thuisnetwerk wil upgraden of een bedrijfseigenaar die een netwerkinstallatie plant, deze kabel biedt de prestaties, duurzaamheid en naleving van veiligheidsnormen die je nodig hebt. Ervaar naadloze gegevensoverdracht en geoptimaliseerde netwerkconnectiviteit met de ACT XS6001 CAT6-kabel, je vertrouwde oplossing voor netwerken met hoge snelheid.

Meer informatie
SKU34860418
MerkACT
Merk artikelnr.XS6001
EAN8716065410976
Buitendiameter6.2 mm
Lengte per verpakking305 m
AfschermingstypeU/UTP
CategorieCAT6
AdermateriaalKoper
AdertypeSolid
Aderdoorsnede24 AWG
KabelmantelPVC
Impedantie100 Ω
Bandbreedte250 MHz
KabelkleurGrijs
Min. werktemperatuur-15 °C
Max. werktemperatuur60 °C
CPR compatibleNee
CPR EuroclassBca
KeurmerkUL
© 2023 - Kabels.nl