Terug naar de vorige pagina

ACT XS6121 CAT6A F/UTP Solid Twisted Pair Kabel PVC AWG 23 CPR:B2ca - 500 meter

€ 783,41
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT XS6121 CAT6A F/UTP Solid Twisted Pair Kabel PVC AWG 23 CPR:B2ca - 500 meter

  • Deze kabel voldoet aan CPR Euroclass: B2ca, s2, d1
  • Puur koperen geleiders en voldoen volledig aan de prestaties die in de ANSI/TIA-568-C2 beschreven staan
  • Voorzien van ader Splitter
  • Voldoen aan de internationale normen

Maak kennis met de ACT XS6121 CAT6A F/UTP Solid Twisted Pair Kabel PVC AWG 23 CPR:B2ca - 500 meter, een geavanceerde oplossing voor snelle datatransmissie en robuuste netwerkconnectiviteit. Deze geavanceerde CAT6A-kabel is ontworpen om te voldoen aan de eisen van moderne netwerktoepassingen en biedt uitzonderlijke prestaties, duurzaamheid en naleving van veiligheidsnormen. Of je nu een nieuwe netwerkinfrastructuur opzet of je bestaande systeem upgradet, de ACT XS6121 CAT6A kabel is de sleutel tot betrouwbare en efficiënte datatransmissie.

We gaan dieper in op de kenmerken, voordelen en toepassingen van de ACT XS6121 CAT6A F/UTP Solid Twisted Pair Kabel, zodat je alle informatie krijgt die je nodig hebt om een weloverwogen beslissing te nemen voor jouw netwerkbehoeften.

Ongeëvenaarde prestaties:
De ACT XS6121 CAT6A kabel is ontworpen om uitstekende prestaties te leveren. Hij voldoet aan CAT6A en ondersteunt datatransmissiesnelheden tot 10 gigabit per seconde (Gbps), waardoor hij ideaal is voor bandbreedte-intensieve toepassingen zoals videostreaming, gegevensoverdracht met hoge snelheid en online gaming. De F/UTP-constructie (Foiled/Unshielded Twisted Pair) zorgt voor een uitstekende signaalkwaliteit en vermindert het risico op elektromagnetische interferentie (EMI) en overspraak.

Robuuste constructie:
Duurzaamheid is een hoeksteen van het ontwerp van de ACT XS6121 CAT6A kabel. De stevige twisted pair constructie, gemaakt van koperen geleiders van hoge kwaliteit (AWG 23), garandeert langdurige prestaties en minimaliseert signaalverlies. Het PVC (Polyvinyl Chloride) omhulsel biedt mechanische bescherming met behoud van flexibiliteit voor eenvoudige installatie. Deze robuuste constructie maakt de kabel geschikt voor zowel binnen als buiten.

CPR:B2ca Brandclassificatie:
Veiligheid is van het grootste belang in elke netwerkomgeving. De ACT XS6121 CAT6A-kabel voldoet aan de CPR-normen (Construction Products Regulation) en heeft met name een CPR:B2ca-rating. Dit betekent dat de kabel voldoet aan strenge brandveiligheidseisen, waardoor hij geschikt is voor installatie in openbare en commerciële gebouwen. In geval van brand helpen de lage rook- en vlamverspreidingseigenschappen van de kabel om bewoners te beschermen en schade te beperken.

Lengte is belangrijk:
Met een royale lengte van 500 meter biedt de ACT XS6121 CAT6A kabel flexibiliteit in je netwerkinstallaties. Of je nu een groot kantoor bedraadt, een datacenter, of meerdere kamers in een woonwijk aansluit, deze grotere lengte zorgt ervoor dat je voldoende kabel hebt om je gewenste bestemmingen te bereiken zonder dat je connectoren of verlengstukken nodig hebt.

Eenvoudige installatie:
De PVC mantel van de kabel is ontworpen voor eenvoudige installatie. Hij is buigzaam en kan door nauwe ruimtes en leidingen worden geleid, wat het installatieproces vereenvoudigt. Het stevige twisted pair ontwerp is zeer geschikt voor aansluiting op standaard RJ45 connectoren, waardoor het compatibel is met een breed scala aan netwerkapparatuur.

Minder stilstand en onderhoud:
Investeren in de ACT XS6121 CAT6A kabel vermindert het risico op downtime en kostbaar onderhoud. Het hoogwaardige ontwerp minimaliseert signaaldegradatie en zorgt voor een consistente gegevensoverdracht, waardoor de behoefte aan probleemoplossing en reparaties afneemt. Deze betrouwbaarheid is cruciaal voor bedrijven en organisaties waar een ononderbroken netwerkverbinding essentieel is.

Maak je netwerk klaar voor de toekomst:
CAT6A kabels zoals de ACT XS6121 zijn een uitstekende keuze voor het toekomstbestendig maken van je netwerkinfrastructuur. Naarmate de technologie zich blijft ontwikkelen, hebben netwerken een hogere bandbreedte nodig voor nieuwe toepassingen. Door CAT6A te kiezen, zorg je ervoor dat je netwerk in staat is om de toegenomen databehoefte aan te kunnen en bespaar je het gedoe en de kosten van frequente kabelupgrades.

Veelzijdige toepassingen:
De ACT XS6121 CAT6A kabel is zeer veelzijdig en geschikt voor een groot aantal toepassingen, waaronder:

- Zakelijke omgevingen: Ideaal voor bedrijfskantoren, datacenters en serverruimtes waar snelle datatransmissie essentieel is voor de productiviteit.

- Particulier gebruik: Perfect voor het opzetten van een thuisnetwerk om meerdere apparaten en high-definition mediastreaming te ondersteunen.

- Onderwijsinstellingen:Zorgt voor betrouwbare connectiviteit in scholen en universiteiten, ter ondersteuning van online leren en onderzoek.

- Gezondheidszorginstellingen: Van cruciaal belang voor het onderhouden van elektronische patiëntendossiers en telegeneeskundediensten.

- Industriële omgevingen: Veerkrachtig genoeg om zware industriële omgevingen te weerstaan en tegelijkertijd automatiserings- en monitoringsystemen te ondersteunen.

Concluderend is de ACT XS6121 CAT6A F/UTP Solid Twisted Pair Kabel PVC AWG 23 CPR:B2ca - 500 meter een krachtige, duurzame en veilige netwerkoplossing die is ontworpen om te voldoen aan de eisen van de hedendaagse data-intensieve toepassingen. Of je nu een bedrijf, huiseigenaar of onderdeel van een instelling bent, deze kabel zorgt ervoor dat je netwerk optimaal functioneert, waardoor je minder downtime hebt en een robuuste en betrouwbare gegevensoverdracht biedt. Upgrade je netwerkinfrastructuur met de ACT XS6121 CAT6A kabel en blijf voorop lopen in de wereld van snelle connectiviteit.

Meer informatie
SKU34860421
MerkACT
Merk artikelnr.XS6121
EAN8716065411003
Buitendiameter7.5 mm
Lengte per verpakking500 m
AfschermingstypeF/UTP
CategorieCAT6A
AdermateriaalKoper
AdertypeSolid
Aderdoorsnede23 AWG
KabelmantelPVC
Impedantie100 Ω
Bandbreedte500 MHz
KabelkleurGrijs
Min. werktemperatuur-15 °C
Max. werktemperatuur60 °C
CPR compatibleNee
CPR EuroclassBca
KeurmerkUL
© 2023 - Kabels.nl