Terug naar de vorige pagina

ACT AC7070 USB C Hub 4 Poorts - 2 x USB C + 2 x USB A

€ 44,50
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Productinformatie

  • Gebruik je USB randapparatuur op je USB C apparaat
  • Stevig aluminium ontwerp
  • Plug & Play
  • Geen externe voeding

Omschrijving

ACT AC7070 USB C Hub 4 Poorts - 2 x USB C + 2 x USB A

  • 2x USB-C en 2x USB-A-poorten om je USB randapparatuur op je USB-C apparaat te gebruiken
  • Stevig aluminium ontwerp

Maak kennis met de ACT AC7070 USB C Hub - Jouw toegangspoort tot verbeterde connectiviteit

In het steeds veranderende digitale landschap is de behoefte aan connectiviteit en veelzijdigheid nog nooit zo groot geweest. Of je nu een professional, student, gamer of gewoon een tech-liefhebber bent, de ACT AC7070 USB C Hub 4 Poorts biedt een toegangspoort tot naadloze connectiviteit en uitgebreide mogelijkheden. Deze compacte maar krachtige hub is ontworpen om te voldoen aan je uiteenlopende connectiviteitsbehoeften en geeft je de vrijheid om je apparaten moeiteloos aan te sluiten en uit te breiden.Hieronder verkennen we de functies, voordelen en talloze toepassingen van de ACT AC7070 USB C Hub.

Veelzijdige connectiviteit in een compact pakket

De ACT AC7070 USB C Hub is een compact en slank apparaat dat je connectiviteitsopties verbetert zonder kostbare bureauruimte in beslag te nemen. Met zijn 4 poorten biedt hij een veelzijdige reeks aansluitmogelijkheden. Dit is wat deze hub te bieden heeft:

1. 2 x USB-C poorten: Deze poorten vormen de voorhoede van moderne connectiviteit. USB-C is de standaard voor veel apparaten, waaronder laptops, smartphones, tablets en meer. Met deze USB-C poorten kun je je laptop aansluiten op een groot aantal apparaten zoals externe harde schijven, beeldschermen, allemaal via één hub.

2. 2 x USB-A poorten: Hoewel USB-C steeds meer gebruikt wordt, wordt USB-A nog steeds veel gebruikt in veel randapparatuur, zoals printers, toetsenborden en oudere externe harde schijven. De USB-A poorten zorgen ervoor dat je je oude apparaten zonder problemen kunt aansluiten.

Voordelen te over: Jouw toegangspoort tot verbeterde productiviteit

De ACT AC7070 USB C Hub is meer dan alleen een connectiviteitshub; het is jouw sleutel tot verbeterde productiviteit, gemak en veelzijdigheid. Laten we eens kijken naar de voordelen van dit krachtige apparaat.

1. Gestroomlijnd werkstation:
- Verander je laptop in een krachtig werkstation door hem aan te sluiten op een monitor via een van de USB-C poorten. Met ondersteuning voor beeldschermen met een hoge resolutie kun je genieten van kristalheldere beelden voor werk of ontspanning.
- Sluit tegelijkertijd een toetsenbord, muis en andere randapparatuur aan via de USB-A poorten om een naadloze en efficiënte werkplek te creëren.

2. Moeiteloze gegevensoverdracht:
- Zet grote bestanden, foto's en video's razendsnel over met de USB-C poorten. Met gegevensoverdrachtsnelheden tot 10 Gbps kun je afscheid nemen van trage bestandsoverdrachten.

3. Compact en draagbaar:
- Het compacte en lichtgewicht ontwerp van de ACT AC7070 USB C Hub maakt het een ideale metgezel voor professionals onderweg. Stop hem in je tas en je hebt een wereld aan connectiviteit, waar je ook bent.

4. Universele compatibiliteit:
- Deze hub is ontworpen om naadloos samen te werken met een breed scala aan apparaten. Of je nu een Windows laptop, een Macbook of een Chromebook gebruikt, je kunt erop vertrouwen dat deze hub moeiteloos werkt.

5. Verbeterd entertainment:
- Sluit je laptop aan op een TV met groot scherm of een projector voor een bioscoopervaring. Geniet van je favoriete films, tv-programma's of zelfs gaming op een groter scherm.

6. Gemakkelijk multitasken:
- Met de mogelijkheid om meerdere apparaten tegelijk aan te sluiten, kun je multitasken als een pro. Werk op je laptop terwijl je een back-up maakt van bestanden op een externe harde schijf en muziek streamt vanaf een USB-stick, allemaal tegelijk.

7. Stevig en duurzaam:
- De ACT AC7070 USB C Hub is gemaakt om lang mee te gaan. De robuuste constructie zorgt ervoor dat hij bestand is tegen de ontberingen van dagelijks gebruik, waardoor hij een betrouwbare keuze is voor de lange termijn.

Telbare toepassingen voor elke behoefte

De veelzijdigheid van de ACT AC7070 USB C Hub kent geen grenzen. Hij vindt toepassingen in verschillende scenario's en voorziet in de uiteenlopende behoeften van gebruikers. Hier zijn enkele veelvoorkomende scenario's waar deze hub een game-changer kan zijn:

1. Zakelijk en productiviteit:
- In een zakelijke omgeving kan deze hub je laptop veranderen in een krachtpatser op het gebied van productiviteit. Maak verbinding met externe monitoren, toetsenborden en andere randapparatuur om een comfortabele en efficiënte werkplek te creëren.

2. Academici en studenten:
- Voor studenten is de ACT AC7070 USB C Hub een veelzijdig hulpmiddel. Hiermee kun je je laptop aansluiten op projectoren voor presentaties, externe schijven voor gegevensopslag en meer.

3. Contentcreatie:
- Ontwerpers van content kunnen profiteren van de snelle gegevensoverdrachtmogelijkheden van deze hub. Zet grote videobestanden over of bewerk afbeeldingen naadloos met aangesloten randapparatuur.

4. Game-enthousiastelingen:
- Gamers kunnen hun laptops aansluiten op gaming monitoren en randapparatuur voor een meeslepende game-ervaring. De USB-C poorten ondersteunen ook een snelle gegevensoverdracht voor snelle game-installaties.

5. Home Entertainment:
- Maak van je woonkamer een thuisbioscoop door je laptop aan te sluiten op je tv of projector. Geniet van streaming content, gaming of zelfs online winkelen op het grote scherm.

6. Reizen en werken op afstand:
- Reizigers en telewerkers kunnen de draagbaarheid van deze hub waarderen. Draag hem met je mee en je hebt altijd toegang tot de verbindingen die je nodig hebt, of je nu in een koffietent of een hotelkamer bent.

Conclusie: Verbeter je connectiviteit met ACT AC7070 USB C Hub

In een wereld waar connectiviteit essentieel is, is de ACT AC7070 USB C Hub een veelzijdig en onmisbaar hulpmiddel. Met zijn vermogen om de productiviteit te verhogen, je werkruimte te stroomlijnen en te voldoen aan een breed scala aan toepassingen, is deze hub een must-have voor professionals, studenten, gamers en tech-enthousiastelingen. Zeg de beperkingen van de ingebouwde poorten van je laptop vaarwel en open de deur naar een wereld van connectiviteitsmogelijkheden met de ACT AC7070 USB C Hub. Het is niet zomaar een hub; het is je toegangspoort tot verbeterde connectiviteit en gemak.

Meer informatie
SKU34860960
Lengte (cm)21.0000
Breedte (cm)4.0000
Hoogte (cm)1.0000
MerkACT
Merk artikelnr.AC7070
EAN8716065415964
Aantal USB poorten4
Aansluitkabel15 cm
USB versieUSB 3.2 Gen 2 - SuperSpeed 10Gbit/s (USB 3.1)
KleurGrijs
AansluitingenUSB
Aansluitingen op hubUSB A female (x2), USB C female (x2)
ComputeraansluitingUSB C male (x1)
Overdrachtsnelheid10 Gbps
VoedingBus powered
USB Type-CJa
© 2023 - Kabels.nl