Terug naar de vorige pagina

ACT RL8301 Multimode Glasvezel Kabel OM3 Polarity Twist Patchkabel LC/LC - 1 meter

€ 18,05
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT RL8301 Multimode Glasvezel Kabel OM3 Polarity Twist Patchkabel LC/LC - 1 meter

  • Wijzig binnen enkele seconden polarity
  • 60% dunnere patchkabels
  • Bespaart tijd
  • Bespaart kostbare ruimte
  • Eenvoudiger kabelmanagement

Maak kennis met de ACT RL8301 Multimode Glasvezel Kabel OM3 Polarity Twist Patchkabel LC/LC, een geavanceerde glasvezeloplossing die snelle datatransmissie, uitzonderlijke prestaties en een innovatief ontwerp combineert. Deze geavanceerde patchkabel is ontworpen om te voldoen aan de eisen van moderne netwerktoepassingen en biedt superieure connectiviteit voor datacenters, installaties op bedrijfsniveau en omgevingen met hoge bandbreedte. Met zijn OM3 multimode glasvezel en Polarity Twist technologie zet de ACT RL8301 Patchkabel een nieuwe standaard voor efficiënte en betrouwbare glasvezelverbindingen.

Gegevensoverdracht met hoge snelheid:
De ACT RL8301 Patchkabel is ontworpen voor datatransmissie met hoge snelheid. De OM3 multimode vezelkern biedt een verbeterde bandbreedte, waardoor een naadloze overdracht van grote hoeveelheden gegevens met indrukwekkende snelheden mogelijk is. Of je nu high-definition video's streamt, data-intensieve toepassingen uitvoert of je bezighoudt met real-time communicatie, deze patchkabel zorgt voor een soepele en ononderbroken ervaring.

Polariteit Twist Technologie:
De ACT RL8301 Patchkabel is uitgerust met de innovatieve Polarity Twist technologie. Deze unieke functie zorgt voor een correcte uitlijning van de polariteit tijdens de installatie, waardoor kostbare en tijdrovende handmatige aanpassingen niet meer nodig zijn. Met Polarity Twist kun je de patchkabel snel en eenvoudig aansluiten zonder je zorgen te maken over signaalverlies of verkeerde uitlijning. Dit maakt het een waardevolle aanwinst voor netwerkbeheerders en IT-professionals die op zoek zijn naar efficiënte en foutloze installaties.

Verbeterde connectiviteit:
Met de ACT RL8301 Patchkabel kun je betrouwbare en efficiënte connectiviteit bereiken. De LC/LC connectoren worden veel gebruikt en staan bekend om hun precisie en duurzaamheid, waardoor ze een veilige en stabiele verbinding bieden. Of je nu switches, routers, servers of andere netwerkapparaten aansluit, deze patchkabel zorgt voor een naadloze glasvezelverbinding, minimaliseert signaalverlies en maximaliseert de overdrachtsefficiëntie.

Lage demping en verstrooiing:
De ACT RL8301 Patchkabel is ontworpen om demping en verstrooiing te minimaliseren, waardoor een betrouwbare en consistente gegevensoverdracht wordt gegarandeerd. De precisie ontworpen LC connectoren bieden een verbinding met laag verlies, waardoor gegevensoverdracht met hoge snelheid mogelijk is zonder afbreuk te doen aan de signaalintegriteit. Dit maakt de patchkabel ideaal voor toepassingen die een nauwkeurige en ononderbroken gegevensoverdracht vereisen, zoals multimedia streaming, videoconferenties en cloud-gebaseerde diensten.

Toekomstbestendige oplossing:
Investeren in de ACT RL8301 Patchkabel biedt een toekomstbestendige oplossing voor je netwerkinfrastructuur. De OM3 multimode vezel is ontworpen om hogere datasnelheden en langere verbindingsafstanden te ondersteunen, waardoor het compatibel is met evoluerende netwerktechnologieën en vereisten. Dit zorgt ervoor dat je netwerk geschikt is voor toekomstige upgrades en uitbreidingen zonder dat er grote revisies of vervangingen nodig zijn.

Duurzaamheid en betrouwbaarheid:
ACT begrijpt het belang van duurzaamheid en betrouwbaarheid in een glasvezel patchkabel. De RL8301 Patchkabel is gebouwd om bestand te zijn tegen intensief gebruik en ruwe omgevingen. De duurzame constructie en LSZH (Low Smoke Zero Halogen) mantel bieden uitstekende bescherming tegen schuren, buigen en omgevingsfactoren, waardoor een lange levensduur gegarandeerd is. De connectoren zijn met precisie ontworpen en getest om bestand te zijn tegen herhaaldelijk insteken en verwijderen, waardoor de kans op signaaldegradatie of verbindingsfouten wordt verkleind.

Veelzijdigheid:
De ACT RL8301 Patchkabel is zeer veelzijdig en kan worden gebruikt in een breed scala aan netwerktoepassingen. Of je nu een datacenter, een infrastructuur op bedrijfsniveau of een omgeving met hoge bandbreedte opzet, deze patchkabel biedt de flexibiliteit en prestaties die nodig zijn voor verschillende omgevingen. Hij is geschikt voor zowel commerciële als residentiële installaties en biedt een betrouwbare en efficiënte glasvezelverbinding waar die ook nodig is.

Kosteneffectieve oplossing:
De ACT RL8301 Patchkabel biedt een kosteneffectieve oplossing voor je netwerkbehoeften. Met zijn snelle datatransmissiemogelijkheden, Polarity Twist technologie en duurzaamheid biedt deze patchkabel waarde op de lange termijn en helpt hij je netwerkinfrastructuur te optimaliseren. Door te zorgen voor betrouwbare en efficiënte connectiviteit vermindert hij het risico op gegevensverlies, netwerkstoringen en dure reparaties of vervangingen.

Concluderend is de ACT RL8301 Multimode Glasvezel Kabel OM3 Polarity Twist Patchkabel LC/LC een hoogwaardige en innovatieve glasvezel patchkabel. Met zijn snelle gegevensoverdracht, Polariteit Twist technologie en veelzijdigheid is deze patchkabel een essentieel onderdeel voor netwerkbeheerders, IT-professionals en telecommunicatieproviders. Ervaar efficiënte en betrouwbare gegevensoverdracht met de ACT RL8301 Patchkabel, je vertrouwde oplossing voor snelle en veilige glasvezelverbindingen.

Meer informatie
SKU35848702
EAN8716065454703
Merk artikelnr.RL8301
MerkACT
CategorieOM3
Kabel lengte1
Connector ALC male (x2)
Polishing AUPC
Connector BLC male (x2)
Polishing BUPC
ClippedBeide
GlasvezelkabelPatchcord
Fiber typeMultimode
Vezel diameter50/125 µm
Aantal vezels2
KabelkleurAqua
Min. werktemperatuur-20 °C
Max. werktemperatuur70 °C
Buitendiameter1.6 mm
KabelmantelLSZH
RL (min.)45 dB
IL (gem.)0.1 dB
IL (max.)0.15 dB
© 2023 - Kabels.nl