Terug naar de vorige pagina

ACT RL8402 Multimode Glasvezelkabel 50/125 OM4 Polarity Twist Patchkabel LC/LC - 2 meter

€ 19,90
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT RL8402 Multimode Glasvezelkabel 50/125 OM4 Polarity Twist Patchkabel LC/LC - 2 meter

  • Wijzig binnen enkele seconden polarity
  • 60% dunnere patchkabels
  • Bespaart tijd
  • Bespaart kostbare ruimte
  • Eenvoudiger kabelmanagement

Maak kennis met de ACT RL8402 Multimode Glasvezelkabel 50/125 OM4 Polarity Twist Patchkabel LC/LC, het toppunt van geavanceerde glasvezeltechnologie. Deze geavanceerde patchkabel is ontworpen om uitzonderlijke prestaties en betrouwbaarheid te leveren, waardoor het de perfecte keuze is voor datatransmissie met hoge snelheid en veeleisende netwerktoepassingen. Of je nu een datacenter aan het opzetten bent, je netwerkinfrastructuur aan het upgraden bent of snellere en efficiëntere verbindingen zoekt, de ACT RL8402 Patchkabel is er om aan je verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen.

Prestaties op het hoogste niveau:
De ACT RL8402 Patchkabel zet een nieuwe standaard voor glasvezelconnectiviteit met hoge prestaties. Met een 50/125µm OM4 multimode vezelkern is deze patchkabel ontworpen voor ultrasnelle datatransmissie over korte afstanden. Of je nu te maken hebt met toepassingen met hoge bandbreedte, complexe databases draait of gegevensintensieve taken uitvoert, deze patchkabel zorgt voor bliksemsnelle gegevensoverdracht, vermindert latentie en maximaliseert de netwerkefficiëntie.

Polariteit Twist Technologie:
Een van de opvallende kenmerken van de ACT RL8402 Patchkabel is de Polarity Twist technologie. Dit innovatieve ontwerp voorkomt de noodzaak voor dure en tijdrovende vezel herschikking, waardoor installatieprocessen gestroomlijnd worden. De Polarity Twist maakt eenvoudige en foutloze verbindingen mogelijk, waardoor de kans op fouten tijdens de installatie afneemt en het netwerk naadloos kan worden opgezet.

Verbeterde connectiviteit:
De LC/LC connectoren op de ACT RL8402 Patchkabel bieden een veilige en betrouwbare connectiviteit. Deze connectoren worden veel gebruikt in datacenters, bedrijfsnetwerken en telecommunicatietoepassingen en garanderen compatibiliteit met een breed scala aan netwerkapparatuur. Met deze patchkabel kun je stabiele en ononderbroken glasvezelverbindingen realiseren, waardoor gegevensoverdracht en communicatie efficiënt verlopen.

Hoge bandbreedte en lage demping:
De OM4 multimode vezelkern van de ACT RL8402 Patchkabel biedt een hoge bandbreedte en lage demping, waardoor grote hoeveelheden gegevens efficiënt over korte afstanden kunnen worden verzonden. Dit maakt het perfect voor snelle netwerktoepassingen, zoals cloud computing, virtualisatie en multimedia streaming. De lage demping zorgt voor minimaal signaalverlies, waardoor de signaalintegriteit behouden blijft en er minder signaalversterkingsapparatuur nodig is.

Toekomstbestendige investering:
Door te investeren in de ACT RL8402 Patchkabel ben je verzekerd van een toekomstbestendige netwerkinfrastructuur. De OM4 multimode vezeltechnologie biedt voldoende ruimte voor toekomstige upgrades en uitbreidingen, waardoor deze patchkabel een waardevolle investering voor de lange termijn is. Terwijl de netwerkeisen evolueren en datasnelheden toenemen, blijft de ACT RL8402 Patchkabel klaar om de uitdagingen van de netwerkeisen van morgen aan te gaan.

Maximale betrouwbaarheid:
ACT begrijpt het belang van betrouwbaarheid in kritieke netwerkomgevingen. De RL8402 Patchkabel is gebouwd om zwaar gebruik en uitdagende omstandigheden te weerstaan. De duurzame constructie, samen met de Polarity Twist technologie, minimaliseert het risico op signaalonderbrekingen en uitvaltijd. De LC connectoren zijn nauwkeurig ontworpen en getest om stabiele verbindingen te garanderen, zelfs in netwerkomgevingen met een hoge dichtheid.

Ruimtebesparend ontwerp:
De ACT RL8402 Patchkabel is een duplex kabel, met twee vezels in een enkele mantel. Dit ruimtebesparende ontwerp vereenvoudigt het kabelbeheer en vermindert rommel in dicht opeengepakte netwerkkasten of datacenterracks. Het slanke en flexibele ontwerp van de patchkabel maakt eenvoudige installatie en routering mogelijk, optimaliseert de luchtstroom en zorgt voor een overzichtelijke netwerkopstelling.

Veelzijdigheid:
De ACT RL8402 Multimode Glasvezelkabel is zeer veelzijdig en kan worden gebruikt in een breed scala aan netwerktoepassingen. Of je nu een datacenter, een bedrijfsnetwerk of een LAN met hoge snelheid opzet, deze patchkabel biedt de flexibiliteit en prestaties die nodig zijn voor verschillende omgevingen. Hij is ook ideaal voor opkomende technologieën zoals 40G en 100G Ethernet, waardoor het een toekomstbestendige oplossing is voor veranderende netwerkbehoeften.

Milieuvriendelijk en veiligheidsbewust:
De LSZH (Low Smoke Zero Halogen) mantel die gebruikt wordt in de ACT RL8402 Patchkabel is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook veiligheidsbewust. In geval van brand stoot deze LSZH mantel minimale giftige dampen uit, waardoor de potentiële schade aan mensen en apparatuur wordt beperkt. Deze eigenschap maakt de patchkabel geschikt voor gebruik in woonwijken, datacenters en andere gevoelige omgevingen.

Concluderend is de ACT RL8402 Multimode Glasvezelkabel 50/125 OM4 Polarity Twist Patchkabel LC/LC een hoogwaardige en innovatieve glasvezel patchkabel die uitzonderlijke connectiviteit en betrouwbaarheid levert. Met zijn topprestaties, Polariteit Twist-technologie en toekomstbestendige ontwerp is deze patchkabel een essentiële aanwinst voor datacenters, bedrijfsnetwerken en LAN's met hoge snelheid. Ervaar naadloze gegevensoverdracht en geoptimaliseerde netwerkconnectiviteit met de ACT RL8402 Patchkabel, je vertrouwde oplossing voor efficiënte en snelle glasvezelverbindingen.

Meer informatie
SKU35848721
EAN8716065454888
Merk artikelnr.RL8402
MerkACT
CategorieOM4
Kabel lengte2
Connector ALC male (x2)
Polishing AUPC
Connector BLC male (x2)
Polishing BUPC
ClippedBeide
GlasvezelkabelPatchcord
Fiber typeMultimode
Vezel diameter50/125 µm
Aantal vezels2
KabelkleurErika violet
Min. werktemperatuur-20 °C
Max. werktemperatuur70 °C
Buitendiameter1.6 mm
KabelmantelLSZH
RL (min.)45 dB
IL (gem.)0.1 dB
IL (max.)0.15 dB
© 2023 - Kabels.nl