Terug naar de vorige pagina

ACT RL8230 Singlemode 9/125 OS2 Polarity Twist Patchkabel LC/LC - 30 meter

€ 39,08
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT RL8230 Singlemode 9/125 OS2 Polarity Twist Patchkabel LC/LC - 25 cm

  • Wijzig binnen enkele seconden polarity
  • 60% dunnere patchkabels
  • Bespaart tijd
  • Bespaart kostbare ruimte
  • Eenvoudiger kabelmanagement

Maak kennis met de ACT RL8230 Singlemode 9/125 OS2 Polarity Twist Patchkabel LC/LC, een geavanceerde glasvezel patchkabel ontworpen voor hoogwaardige datatransmissie en betrouwbare connectiviteit. Deze geavanceerde patchkabel is ontworpen met precisie en innovatie en biedt uitzonderlijke prestaties, duurzaamheid en veelzijdigheid. Of je nu een netwerkinfrastructuur opzet of je bestaande systeem upgradet, de ACT RL8230 Patchkabel is de perfecte keuze om naadloze en efficiënte glasvezelverbindingen te realiseren.

Superieure prestaties:
De ACT RL8230 Patchkabel is ontworpen om superieure prestaties te leveren in singlemode glasvezeltoepassingen. Hij heeft een 9/125µm OS2 singlemode vezelkern, die zorgt voor een hoge bandbreedte en lage demping voor langeafstandstransmissies met minimale signaaldegradatie. De LC/LC connectoren zorgen voor een veilige en betrouwbare verbinding, waardoor optimale gegevensoverdracht en minimaal signaalverlies mogelijk zijn.

Polariteit Twist Technologie:
Een van de opvallende kenmerken van de ACT RL8230 Patchkabel is de Polarity Twist technologie. Dit innovatieve ontwerp maakt eenvoudig en foutloos polariteitsbeheer tijdens de installatie mogelijk. Met de Polarity Twist functie kun je snel en nauwkeurig zend- en ontvangstvezels op elkaar afstemmen, zodat de polariteit correct is uitgelijnd en er geen risico is op signaalonderbreking of -verlies. Deze technologie vereenvoudigt installatieprocessen, vermindert de kans op menselijke fouten en verbetert de algehele betrouwbaarheid van het netwerk.

Verbeterde connectiviteit:
Met de ACT RL8230 Patchkabel kun je naadloze en ononderbroken connectiviteit bereiken. De LC connectoren worden veel gebruikt en zijn compatibel met verschillende netwerkapparatuur, waardoor je probleemloos verbinding kunt maken. Of je nu switches, routers, servers of andere netwerkapparaten aansluit, deze patchkabel zorgt voor een betrouwbare en efficiënte glasvezelverbinding.

Betrouwbare transmissie over lange afstanden:
De singlemode 9/125µm OS2 vezelkern van de ACT RL8230 Patchkabel is speciaal ontworpen voor langeafstandstransmissies. Het biedt een lage demping, waardoor gegevens over grotere afstanden kunnen worden verzonden zonder significante signaalvermindering. Dit maakt de patchkabel ideaal voor toepassingen die een betrouwbare en hoogwaardige datatransmissie over lange afstanden vereisen, zoals telecommunicatienetwerken, metropolitan area networks (MAN's) en verbindingen tussen gebouwen.

Laag signaalverlies en dispersie:
De ACT RL8230 Patchkabel is ontworpen om signaalverlies en dispersie te minimaliseren, waardoor een betrouwbare gegevensoverdracht wordt gegarandeerd. De nauwkeurige uitlijning en connectoren van hoge kwaliteit resulteren in minimaal signaalverlies en lage reflectie, waardoor de signaalintegriteit behouden blijft en verstoringen worden voorkomen. Dit maakt de patchkabel geschikt voor toepassingen die een consistente en nauwkeurige gegevensoverdracht vereisen, zoals snelle datanetwerken, videostreaming en real-time communicatie.

Duurzaamheid en levensduur:
ACT begrijpt het belang van duurzaamheid en een lange levensduur in een glasvezel patchkabel. De RL8230 Patchkabel is gemaakt om veeleisende omgevingen en intensief gebruik te weerstaan. De connectoren zijn met precisie ontworpen en getest om herhaalde invoegingen en verwijderingen te weerstaan, waardoor betrouwbare en duurzame prestaties gegarandeerd zijn. De robuuste constructie en hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat de patchkabel bestand is tegen buigen, schuren en omgevingsfactoren, waardoor hij lang meegaat.

Eenvoudige installatie en onderhoud:
De ACT RL8230 Patchkabel is ontworpen voor eenvoudige installatie en onderhoud. De LC connectoren zijn eenvoudig aan te sluiten en los te koppelen, waardoor je tijd en moeite bespaart tijdens het installeren of bij het vervangen van kabels. Dankzij het flexibele en lichtgewicht ontwerp van de patchkabel kun je de kabels gemakkelijk leiden en beheren. Bovendien zorgt de duurzame constructie ervoor dat je minder vaak kabels hoeft te vervangen, waardoor de uitvaltijd en onderhoudskosten tot een minimum worden beperkt.

Veelzijdigheid:
De ACT RL8230 Patchkabel is zeer veelzijdig en kan gebruikt worden ineen breed scala aan netwerktoepassingen. Of je nu een datacenter, telecommunicatienetwerk of infrastructuur op bedrijfsniveau opzet, deze patchkabel biedt de flexibiliteit en prestaties die nodig zijn voor verschillende omgevingen. Hij is geschikt voor zowel commerciële als residentiële installaties en biedt een betrouwbare en efficiënte glasvezelverbinding waar die ook nodig is.

Toekomstbestendige oplossing:
Door te investeren in de ACT RL8230 Patchkabel ben je verzekerd van een toekomstbestendige netwerkinfrastructuur. Naarmate de technologie voortschrijdt en de vraag naar hogere datasnelheden toeneemt, is deze glasvezel patchkabel klaar om aan die eisen te voldoen. Het hoogwaardige ontwerp en de compatibiliteit met bestaande apparatuur maken het een betrouwbare keuze voor zowel huidige als toekomstige netwerkbehoeften. Door te kiezen voor de ACT RL8230 Patchkabel zorg je ervoor dat je netwerkinfrastructuur voorbereid is op toekomstige upgrades en uitbreidingen.

Kosteneffectieve oplossing:
De ACT RL8230 Patchkabel biedt een kosteneffectieve oplossing voor je netwerkbehoeften. Met zijn superieure prestaties, duurzaamheid en betrouwbaarheid biedt deze patchkabel waarde op de lange termijn en helpt hij je netwerkinfrastructuur te optimaliseren. Door te zorgen voor betrouwbare en efficiënte connectiviteit vermindert hij het risico op gegevensverlies, netwerkstoringen en dure reparaties of vervangingen. Bovendien minimaliseren de duurzame constructie en lange levensduur van de patchkabel de onderhoudskosten en uitvaltijd, wat verder bijdraagt aan de kosteneffectiviteit.

Concluderend is de ACT RL8230 Singlemode 9/125 OS2 Polarity Twist Patchkabel LC/LC een hoogwaardige en innovatieve glasvezel patchkabel die betrouwbare connectiviteit en efficiënte datatransmissie levert. Met zijn superieure prestaties, Polariteit Twist technologie en duurzaamheid is deze patchkabel een essentieel onderdeel voor netwerkbeheerders, IT-professionals en telecommunicatieproviders. Ervaar naadloze gegevensoverdracht en geoptimaliseerde netwerkconnectiviteit met de ACT RL8230 Patchkabel, je vertrouwde oplossing voor snelle en betrouwbare glasvezelverbindingen.

Meer informatie
SKU35848750
EAN8716065454666
Merk artikelnr.RL8230
MerkACT
CategorieOS2
Kabel lengte30
Connector ALC male (x2)
Polishing AUPC
Connector BLC male (x2)
Polishing BUPC
ClippedBeide
GlasvezelkabelPatchcord
Fiber typeSinglemode
Vezel diameter9/125 µm
Aantal vezels2
KabelkleurGeel
Min. werktemperatuur-20 °C
Max. werktemperatuur70 °C
Buitendiameter1.6 mm
KabelmantelLSZH
RL (min.)55 dB
IL (gem.)0.1 dB
IL (max.)0.2 dB
© 2023 - Kabels.nl