Terug naar de vorige pagina

ACT DC5500 Multimode 50/125 OM4 Prefab Glasvezelkabel 24F LC Polarity Twist - 3 meter

€ 330,33
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT DC5500 Multimode 50/125 OM4 Prefab Glasvezelkabel 24F LC Polarity Twist - 3 meter

  • Tot 80% minder installatietijd
  • Wijzig binnen enkele seconden polarity door Polarity twist connector
  • Eenvoudig kabelmanagement door compacte fanoutkits
  • Inclusief een individueel testrapport op insertion loss en 5 jaar garantie
  • Geen investeringskosten in las- en testapparatuur
  • Connectoren worden tijdens de installatie beschermd door een beschermbuis
  • Connectoren worden aangezet en getest in een cleanroom productieomgeving
  • Zet kabels eenvoudig vast door middel van optionele deelbare wartels

Maak kennis met de ACT DC5500 Multimode 50/125 OM4 Prefab Glasvezelkabel 24F LC Polarity Twist, een hoogwaardige glasvezelkabel die is ontworpen om te voldoen aan de eisen van moderne netwerkomgevingen. Met zijn geavanceerde eigenschappen en uitzonderlijke prestaties biedt deze voorgemonteerde kabel betrouwbare en efficiënte connectiviteit voor een breed scala aan toepassingen. Of je nu een datacenter opzet, je netwerkinfrastructuur uitbreidt of je bestaande systeem upgradet, de ACT DC5500 Prefab Glasvezelkabel is de ideale oplossing voor snelle en naadloze glasvezelverbindingen.

Ontwerp met hoge prestaties:
De ACT DC5500 Prefab Glasvezelkabel is voorzien van een multimode 50/125 OM4 vezelconstructie, die gegevensoverdracht met hoge snelheid over korte tot middellange afstanden mogelijk maakt. De OM4 vezel biedt een grotere bandbreedte en een laag signaalverlies, waardoor deze geschikt is voor veeleisende toepassingen die een snelle gegevensoverdracht vereisen, zoals datacenters, bedrijfsnetwerken en omgevingen met een hoge dichtheid.

Probleemloze installatie:
Het voorgemonteerde karakter van de ACT DC5500 Prefab Glasvezelkabel vereenvoudigt het installatieproces. De 24 vezelkabel wordt geleverd met voorgemonteerde LC connectoren, waardoor tijdrovende connectorbeëindigingen in het veld niet meer nodig zijn. Dit bespaart je kostbare tijd en moeite tijdens de installatiefase en zorgt voor een sneller en efficiënter installatieproces.

Functie voor polariteitsverdraaiing:
Een opvallend kenmerk van de ACT DC5500 Prefab Glasvezelkabel is het LC Polarity Twist ontwerp. De polariteitsdraaimethode zorgt voor een nauwkeurige en consistente vezelkoppeling, waardoor signaalinterferentie wordt voorkomen en een betrouwbare connectiviteit behouden blijft. Dit innovatieve ontwerp maakt aparte componenten voor polariteitsbeheer overbodig, vereenvoudigt het installatieproces en vermindert de kans op fouten of connectiviteitsproblemen.

Verbeterde flexibiliteit:
De ACT DC5500 Prefab Glasvezelkabel biedt een uitstekende flexibiliteit, waardoor kabels gemakkelijk kunnen worden geleid en beheerd. De mantel met plenumclassificatie biedt flexibiliteit zonder aan duurzaamheid in te boeten, waardoor hij geschikt is voor zowel binnen- als buiteninstallaties. Deze flexibiliteit zorgt voor een gemakkelijke kabelinstallatie in krappe ruimtes of complexe netwerkopstellingen en biedt veelzijdigheid in verschillende netwerkomgevingen.

Betrouwbare en consistente prestaties:
Met de ACT DC5500 Prefab Glasvezelkabel kun je betrouwbare en consistente prestaties verwachten. De voorgeassembleerde kabel ondergaat strenge kwaliteitscontroleprocessen om het hoogste niveau van prestaties en duurzaamheid te garanderen. De LC connectoren zorgen voor een veilige en stabiele verbinding, minimaliseren signaalverlies en garanderen een consistente gegevensoverdracht. Deze betrouwbaarheid is cruciaal in kritieke netwerktoepassingen waar downtime of onderbrekingen geen optie zijn.

Toekomstbestendige oplossing:
Investeren in de ACT DC5500 Prefab Glasvezelkabel biedt een toekomstbestendige oplossing voor je netwerkinfrastructuur. De OM4 glasvezel biedt een hogere bandbreedte, waardoor toekomstige schaalbaarheid en compatibiliteit met evoluerende netwerktechnologieën mogelijk is. Dit zorgt ervoor dat je netwerkinfrastructuur zich kan aanpassen aan de toenemende vraag naar gegevens en biedt een langetermijnoplossing voor je connectiviteitsbehoeften.

Tijd- en kostenbesparingen:
Het voorgemonteerde ontwerp van de ACT DC5500 Prefab Glasvezelkabel bespaart je zowel tijd als kosten. Doordat er geen veldaansluitingen nodig zijn, kunt u de installatietijd, de arbeidskosten en de kans op fouten tijdens het aansluitproces aanzienlijk verminderen. Bovendien minimaliseren de duurzaamheid en prestaties van de prefab kabel de noodzaak voor frequente vervangingen of onderhoud, waardoor de langetermijnkosten voor netwerkuitval en reparaties dalen.

Breed scala aan toepassingen:
De ACT DC5500 Prefab Glasvezelkabel is geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Het krachtige ontwerpen veelzijdigheid maken het ideaal voor datacenters, bedrijfsnetwerken, campusnetwerken, telecommunicatiefaciliteiten en andere omgevingen met een hoge dichtheid. Of je nu nieuwe netwerkverbindingen opzet of bestaande infrastructuur uitbreidt, deze prefab kabel biedt de betrouwbaarheid en prestaties die nodig zijn voor naadloze glasvezelverbindingen.

Concluderend is de ACT DC5500 Multimode 50/125 OM4 Prefab Glasvezelkabel 24F LC Polarity Twist een hoogwaardige glasvezelkabel die uitzonderlijke connectiviteit en betrouwbaarheid biedt. Met zijn snelle datatransmissiemogelijkheden, probleemloze installatie, polariteitsverdraaiing en toekomstbestendig ontwerp biedt deze prefab kabel een betrouwbare en efficiënte oplossing voor veeleisende netwerkomgevingen. Ervaar naadloze gegevensoverdracht, verbeterde netwerkprestaties en kostenbesparingen met de ACT DC5500 Prefab Glasvezelkabel, je vertrouwde partner in glasvezelconnectiviteit.

Meer informatie
SKU35848751
EAN8716065454208
Merk artikelnr.DC5500
MerkACT
CategorieOM4
Kabel lengte3
Connector ALC male (x24)
Polishing AUPC
Connector BLC male (x24)
Polishing BUPC
ClippedBeide
GlasvezelkabelTrunk kabel
Fiber typeMultimode
Vezel diameter50/125 µm
Aantal vezels24
KabelkleurErika violet
CPR EuroclassCca
Min. werktemperatuur-20 °C
Max. werktemperatuur70 °C
Buitendiameter5 mm
RL (min.)45 dB
IL (max.)0.15 dB
© 2023 - Kabels.nl