Terug naar de vorige pagina

ACT DC5550 Singlemode 50/125 OS2 Prefab Glasvezelkabel 24F LC Polarity Twist - 3 meter

€ 305,46
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT DC5550 Singlemode 50/125 OS2 Prefab Glasvezelkabel 24F LC Polarity Twist - 3 meter

  • Tot 80% minder installatietijd
  • Wijzig binnen enkele seconden polarity door Polarity twist connector
  • Eenvoudig kabelmanagement door compacte fanoutkits
  • Inclusief een individueel testrapport op insertion loss en 5 jaar garantie
  • Geen investeringskosten in las- en testapparatuur
  • Connectoren worden tijdens de installatie beschermd door een beschermbuis
  • Connectoren worden aangezet en getest in een cleanroom productieomgeving
  • Zet kabels eenvoudig vast door middel van optionele deelbare wartels

Maak kennis met de ACT DC5550 Singlemode 50/125 OS2 Prefab Glasvezelkabel 24F LC Polarity Twist, de ultieme oplossing voor snelle glasvezelverbindingen over lange afstanden. Deze geavanceerde prefab glasvezelkabel biedt uitzonderlijke prestaties, duurzaamheid en veelzijdigheid, waardoor het de perfecte keuze is voor een breed scala aan toepassingen. Of je nu een robuuste netwerkinfrastructuur opzet of je bestaande systeem upgradet, de ACT DC5550 Prefab Glasvezelkabel is ontworpen om ongeëvenaarde resultaten te leveren.

Optimale prestaties:
De ACT DC5550 Prefab Glasvezelkabel is ontworpen om optimale prestaties te leveren in singlemode glasvezeltoepassingen. Met een kerndiameter van 50/125µm en een OS2-classificatie biedt deze kabel een lage demping en een hoge bandbreedte, waardoor gegevens over lange afstanden kunnen worden overgedragen met minimaal signaalverlies. Hij zorgt voor een efficiënte en betrouwbare gegevensoverdracht, waardoor hij geschikt is voor toepassingen zoals langeafstandstelecommunicatie, datacenters en campusnetwerken.

Polariteitsverdraaiing voor eenvoudige installatie:
De ACT DC5550 Prefab Glasvezelkabel heeft een uniek LC Polarity Twist ontwerp, dat installatie en onderhoud vereenvoudigt. De polariteitsdraaitechnologie zorgt voor een correcte uitlijning en aansluiting van de vezels, waardoor er geen extra gereedschap of configuraties nodig zijn. Dit maakt het kabelinstallatieproces sneller, eenvoudiger en efficiënter, waardoor je tijd en moeite bespaart tijdens de installatie of bij het aanbrengen van wijzigingen in je netwerk.

Hoog aantal vezels:
Met 24 vezels in één kabel biedt de ACT DC5550 Prefab Glasvezelkabel een hoog aantal vezels, waardoor de datacapaciteit toeneemt en je in de toekomst kunt uitbreiden. Het biedt voldoende ruimte voor uitbreiding en upgrades, zodat je netwerk kan voldoen aan de groeiende vraag naar bandbreedte. Of je nu toekomstige groei plant of toepassingen met een hoge dichtheid moet ondersteunen, deze prefab kabel biedt de flexibiliteit en prestaties die nodig zijn voor je netwerkinfrastructuur.

Superieure connectiviteit:
De ACT DC5550 Prefab Glasvezelkabel is uitgerust met LC-connectoren, die bekend staan om hun compacte formaat en hoge prestaties. LC connectoren bieden een laag insertieverlies en een hoge return loss, wat zorgt voor betrouwbare en efficiënte glasvezelverbindingen. Het push-pull ontwerp zorgt voor eenvoudig insteken en verwijderen, waardoor het handig is om kabels aan te sluiten en los te koppelen wanneer dat nodig is. Met de LC connectoren aan beide uiteinden van de kabel kun je naadloze connectiviteit in je netwerk realiseren.

Uitstekende duurzaamheid:
ACT begrijpt het belang van duurzaamheid in een glasvezelkabel, vooral in veeleisende omgevingen. De DC5550 Prefab Glasvezelkabel is gemaakt om zware omstandigheden en veelvuldig gebruik te weerstaan. Hij heeft een robuuste buitenmantel die uitstekende bescherming biedt tegen schuren, buigen en omgevingsfactoren. Deze robuuste constructie zorgt voor een lange levensduur en vermindert de noodzaak voor frequente vervanging, waardoor stilstand en onderhoudskosten tot een minimum worden beperkt.

Veelzijdigheid:
De ACT DC5550 Prefab Glasvezelkabel is zeer veelzijdig en kan worden gebruikt in verschillende netwerktoepassingen. Hij is geschikt voor langeafstandstelecommunicatie, backboneverbindingen, datacenters en campusnetwerken. Of je nu verbindingen aanlegt tussen gebouwen of glasvezelverbindingen inzet in grote gebieden, deze prefab kabel biedt de flexibiliteit en prestaties die nodig zijn om aan je netwerkvereisten te voldoen.

Toekomstbestendige oplossing:
Door te investeren in de ACT DC5550 Prefab Glasvezelkabel ben je verzekerd van een toekomstbestendige netwerkinfrastructuur. Omdat de databehoefte blijft groeien, is deze kabel ontworpen om hogere bandbreedtes en langere afstanden te ondersteunen. Het krachtige ontwerp en de compatibiliteit met bestaande apparatuur maken het een betrouwbare keuze voor zowel de huidige als de toekomstige netwerkbehoeften.

Eenvoudige installatieen onderhoud:
De ACT DC5550 Prefab Glasvezelkabel is ontworpen voor eenvoudige installatie en onderhoud. De voorgemonteerde LC connectoren maken veldbeëindigingen overbodig, wat tijd bespaart en voor consistente prestaties zorgt. De kabel is direct uit de doos klaar voor gebruik, waardoor de installatie minder complex wordt en de kans op fouten minimaal is. Bovendien vermindert de duurzame constructie van de prefab kabel de noodzaak voor veelvuldig onderhoud of vervanging, waardoor een kosteneffectieve en probleemloze oplossing voor je netwerk ontstaat.

Betrouwbare signaaloverdracht:
Het behoud van signaalintegriteit is cruciaal in elke netwerkopstelling. De ACT DC5550 Prefab Glasvezelkabel blinkt uit in dit aspect door signaalverlies te minimaliseren en een consistente gegevensoverdracht te handhaven. De singlemode glasvezelconstructie zorgt voor minimale verstrooiing en lage demping, waardoor een betrouwbare en hoogwaardige signaaloverdracht over lange afstanden mogelijk is. Met deze prefab kabel kun je erop vertrouwen dat je gegevens nauwkeurig en efficiënt worden verzonden, zodat je verzekerd bent van optimale netwerkprestaties.

Kosteneffectieve oplossing:
Investeren in de ACT DC5550 Prefab Glasvezelkabel biedt een kosteneffectieve oplossing voor je netwerkbehoeften. Met zijn hoge aantal vezels, superieure connectiviteit en duurzaamheid biedt deze prefab kabel waarde op lange termijn en helpt hij je netwerkinfrastructuur te optimaliseren. Door te zorgen voor betrouwbare en efficiënte connectiviteit vermindert het risico op gegevensverlies, netwerkstoringen en dure reparaties of vervangingen.

Concluderend is de ACT DC5550 Singlemode 50/125 OS2 Prefab Glasvezelkabel 24F LC Polarity Twist een hoogwaardige en betrouwbare glasvezelkabel. Met zijn optimale prestaties, Polarity Twist ontwerp, hoge aantal vezels en uitstekende duurzaamheid is deze prefab kabel een essentieel onderdeel voor netwerkbeheerders, IT-professionals en telecommunicatieproviders. Ervaar een naadloze gegevensoverdracht en geoptimaliseerde netwerkconnectiviteit met de ACT DC5550 Prefab Glasvezelkabel, je vertrouwde oplossing voor singlemode glasvezelverbindingen over lange afstanden.

Meer informatie
SKU35848767
EAN8716065454369
Merk artikelnr.DC5550
MerkACT
CategorieOS2
Kabel lengte3
Connector ALC male (x24)
Polishing AUPC
Connector BLC male (x24)
Polishing BUPC
ClippedBeide
Fiber typeSinglemode
Vezel diameter9/125 µm
Aantal vezels24
KabelkleurGeel
CPR EuroclassCca
Min. werktemperatuur-20 °C
Max. werktemperatuur70 °C
Buitendiameter5 mm
RL (min.)55 dB
IL (max.)0.15 dB
© 2023 - Kabels.nl