Terug naar de vorige pagina

Opticis LHM2-NP/NL-10 | 4K Active Optical HDMI Kabel LZSH | 10 meter

€ 209,83
Niet op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

Opticis LHM2-NP/NL-10 | 4K Active Optical HDMI Kabel LZSH | 10 meter

  • Verlengd 4K resolutie @ 60Hz 4:4:4
  • Verzend HDMI signaal tot aan 100 meter
  • LSZH mantel
  • Zeer flexibele kabel
  • Compatible met CEC, EDID en HDCP 2.2
  • Ondersteund HDR10 @ 10 bit
  • Connector kan worden losgekoppeld

Maak kennis met de Opticis LHM2-NP/NL-10, jouw toegangspoort tot de toekomst van high-definition video- en audioverbindingen. Deze 4K Actieve Optische HDMI Kabel is ontworpen om uitstekende prestaties en betrouwbaarheid te leveren over lange afstanden, waardoor het een essentieel onderdeel is voor thuisbioscopen, vergaderzalen en professionele AV-opstellingen. Met een royale lengte van 10 meter zorgt de LHM2-NP/NL-10 ervoor dat je je apparaten naadloos kunt aansluiten, terwijl je profiteert van de voordelen van LZSH (Low Smoke Zero Halogen) jacketing voor extra veiligheid.Hieronderverkennen we de opmerkelijke eigenschappen, voordelen en toepassingen van de Opticis LHM2-NP/NL-10, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen voor je audiovisuele behoeften.

Ongeëvenaarde 4K beelden:
De Opticis LHM2-NP/NL-10 biedt een 4K Ultra High Definition (UHD) resolutie, waardoor je verzekerd bent van de hoogste beeldkwaliteit voor je thuisbioscoop of professionele presentaties. Met vier keer de resolutie van Full HD ervaar je scherpere beelden, levendige kleuren en een meeslepende kijkervaring die ongeëvenaard is.

Kristalheldere audio:
Het gaat niet alleen om het beeld. Deze HDMI kabel ondersteunt een ongerepte audiokwaliteit, inclusief high-definition meerkanaals audioformaten zoals Dolby Atmos en DTS:X. Je audiovisuele ervaring wordt verbeterd, of je nu naar een kaskraker kijkt, aan het gamen bent of deelneemt aan een videovergadering.

Prestaties op lange afstand:
De LHM2-NP/NL-10 wordt niet beperkt door afstand. Dankzij de actieve optische technologie kan hij HDMI-signalen tot 10 meter ver versturen zonder dat het signaal verslechtert. Dit grotere bereik maakt hem perfect voor grotere ruimtes, directiekamers of collegezalen waar apparaten vaak ver van het beeldscherm of de projector staan.

Ongevoelig voor interferentie:
In tegenstelling tot traditionele koperen HDMI-kabels is de Opticis LHM2-NP/NL-10 immuun voor elektromagnetische interferentie (EMI) en radiofrequentie-interferentie (RFI). Dit betekent dat je geen last hebt van haperingen of signaaluitval, zelfs niet in omgevingen met zware elektronische interferentie, waardoor je verzekerd bent van een betrouwbare en ononderbroken kijkervaring.

Flexibel en lichtgewicht:
Deze HDMI kabel is ongelooflijk flexibel en licht, waardoor hij gemakkelijk te leiden en te installeren is. Dankzij het slanke profiel past hij in krappe ruimtes en voegt hij geen onnodig gewicht toe aan je installatie. Deze flexibiliteit vereenvoudigt het kabelbeheer, vermindert rommel en zorgt voor een schone en georganiseerde werkplek.

Rookarm, halogeenvrij (LZSH) jack:
Veiligheid is van het grootste belang in elke omgeving. De LHM2-NP/NL-10 heeft een Low Smoke Zero Halogen (LZSH) mantel, wat betekent dat hij minimale rook en geen giftige halogeenverbindingen afgeeft bij blootstelling aan vuur. Dit maakt het een uitstekende keuze voor residentiële en commerciële installaties, waar veiligheidsnormen een topprioriteit zijn.

Maak je installatie klaar voor de toekomst:
Investeren in de Opticis LHM2-NP/NL-10 maakt je AV-installatie klaar voor de toekomst. Naarmate de technologie evolueert, zal deze kabel hogere resoluties en geavanceerde audioformaten blijven ondersteunen. Je hoeft je kabels niet te upgraden telkens als je je apparaten upgradet, waardoor je op de lange termijn tijd en geld bespaart.

Breed scala aan toepassingen:
De veelzijdigheid van de LHM2-NP/NL-10 is indrukwekkend. Hij is geschikt voor een breed scala aan toepassingen, waaronder thuisbioscopen, gamingopstellingen, vergaderzalen, klaslokalen en digital signage. Of je nu een thuisgebruiker, AV-enthousiasteling of professional bent, deze kabel past zich aan je specifieke behoeften aan.

Eenvoudige Plug-and-Play installatie:
Je hoeft geen techneut te zijn om deze HDMI kabel te installeren. Het is een plug-and-play oplossing, zodat je binnen enkele minuten je apparaten kunt aansluiten en kunt genieten van audio en video van hoge kwaliteit. Er is geen ingewikkelde configuratie of software-installatie nodig.

Gemoedsrust met Opticis-kwaliteit:
Opticis is een vertrouwde naam in de AV-industrie die bekend staat om zijn producten van hoge kwaliteit. Als je kiest voor de LHM2-NP/NL-10, krijg je een product met jarenlange ervaring en innovatie. Je kunt erop vertrouwen dat het uitzonderlijke prestaties en betrouwbaarheid levert.

10 meter lengte voor veelzijdigheid:
Met een royale lengte van 10 meter biedt deze kabel de flexibiliteit die je nodig hebt om apparaten in grotere kamers aan te sluiten of je thuisbioscoopcomponenten precies op de gewenste plek op te stellen. Je wordt niet beperkt door de kabellengte en je kunt de ideale indeling voor jouw ruimte maken.

Ondersteuning voor HDMI 2.0:
De LHM2-NP/NL-10 is compatibel met HDMI 2.0, de huidige standaard voor high-definition audio- en videotransmissie. Dit betekent dat de LHM2-NP/NL-10 overweg kan met de nieuwste HDMI-apparaten en -content, zodat je klaar bent voor de nieuwste ontwikkelingen in AV-technologie.

Verbeter je game-ervaring:
Gamers zullen de mogelijkheden van de LHM2-NP/NL-10 zeker waarderen. Hij is ideaal voor het aansluiten van spelconsoles, pc's en andere spelapparaten op monitoren met hoge verversingssnelheid of 4K-tv's. Zeg vaarwel tegen lag en geniet van soepele, responsieve gameplay.

Ideaal voor professionele presentaties:
In professionele omgevingen zijn betrouwbaarheid en kwaliteit onontbeerlijk. De LHM2-NP/NL-10 is een uitstekende keuze voor vergaderzalen en directiekamers waar presentaties en videoconferenties topprestaties vereisen. Je presentaties zullen helder, duidelijk en zonder technische haperingen zijn.

Gesteund door uitstekende klantenondersteuning:
Opticis zet zich in voor klanttevredenheid. Mocht u vragen hebben of problemen ondervinden met uw LHM2-NP/NL-10, dan staat hun toegewijde klantenserviceteam klaar om u te helpen, zodat u verzekerd bent van een soepele en probleemloze ervaring.

Milieuvriendelijk:
Het gebruik van LZSH-materialen verhoogt niet alleen de veiligheid, maar weerspiegelt ook Opticis' inzet voor het milieu. Deze kabels voldoen aan RoHS, wat betekent dat ze vrij zijn van gevaarlijke stoffen zoals lood en kwik, wat bijdraagt aan een groenere en duurzamere toekomst.

Samengevat is de Opticis LHM2-NP/NL-10 een 10-meter 4K Active Optical HDMI Kabel met een LZSH mantel die uitstekende voordelen biedt voor je audiovisuele behoeften. Of je nu een thuisgebruiker, een gamingfanaat of een professional bent die een betrouwbare en hoogwaardige HDMI-kabel nodig heeft, de LHM2-NP/NL-10 levert uitzonderlijke kwaliteit, veiligheid en veelzijdigheid. Met ondersteuning voor 4K-beelden, meeslepende audio en toekomstbestendige technologie is het een verstandige investering om je AV-ervaring te verbeteren. Vertrouw op de kwaliteitsreputatie van Opticis en geniet van de gemoedsrust die hoort bij een HDMI-kabel van topklasse in je installatie.

Meer informatie
SKU34871124
Hoogte (cm)0.0000
Merk artikelnr.LHM2-NP/NL-10
EAN8716065543599
Breedte (cm)0.0000
MerkOpticis
Lengte (cm)0.0000
4K compatibleJa
Extensie protocolEigen
Extensie connectorRJ45
Extensie kabelCATx (x1)
Extensie overCATx, Fiber
Max. extensie afstand100 m
Extender categorie51-100 m
Aansluitingen (uit)HDMI A (full-size) male (x1), RJ45 female (x1), Terminal block 5-pin female (x1)
Aansluitingen (in)HDMI A (full-size) female (x5)
AansluitingenHDMI, RCA, RJ45, Terminal block, USB
Max. resolutie @ 60Hz2160p, 4096 x 2160
Video signaalHDMI
VoedingBus powered, Externe voedingsadapter
Overige signalenDigitale audio
HDMI specificatieHDMI High Speed
Ondersteunde functiesCEC, EDID, HDCP
BijgeleverdMounting kit, rackmount ears, PSU
© 2023 - Kabels.nl