Terug naar de vorige pagina

Atlona AT-AVA-EX70-2PS-KIT Avance 4K/UHD HDMI Extender

€ 499,73
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

Atlona Avance AT-AVA-EX70-2PS-KIT 4K/UHD HDMI Extender

Maak kennis met de Atlona Avance AT-AVA-EX70-2PS-KIT 4K/UHD HDMI Extender, een geavanceerde oplossing die is ontworpen om je audio- en visuele ervaring naar nieuwe hoogten te brengen. Deze geavanceerde HDMI extender kit is ontworpen voor een naadloze en betrouwbare uitbreiding van 4K/UHD content over lange afstanden, waardoor het een onmisbaar hulpmiddel is voor professionele installaties, thuisbioscopen en commerciële AV opstellingen. In deze gedetailleerde productbeschrijving gaan we dieper in op de kenmerken, voordelen en toepassingen van de Atlona Avance AT-AVA-EX70-2PS-KIT, zodat je de informatie krijgt die je nodig hebt om een weloverwogen beslissing te nemen.

Compromisloze 4K/UHD-uitbreiding:
De Atlona Avance AT-AVA-EX70-2PS-KIT is ontworpen om ervoor te zorgen dat je 4K/UHD-content zijn ongerepte kwaliteit behoudt, zelfs wanneer het over grotere afstanden wordt verzonden. Deze extender kit ondersteunt resoluties tot 4K bij 60Hz met 4:4:4 chroma sampling, zodat je beelden worden geleverd met een verbazingwekkende helderheid en kleurnauwkeurigheid.

Transmissie over lange afstanden:
Ervaar de vrijheid van het uitbreiden van HDMI-signalen tot 70 meter via een enkele Categorie kabel (Cat 6a/7), wat ongeëvenaarde flexibiliteit biedt voor AV-installaties. Deze kit is een game-changer voor scenario's waar het leiden van HDMI-kabels een uitdaging of onpraktisch is.

Verbeterde audio-ervaring:
De Atlona Avance AT-AVA-EX70-2PS-KIT blinkt niet alleen uit in videokwaliteit, maar zorgt er ook voor dat je audio vlekkeloos wordt overgedragen. Met ondersteuning voor meerkanaals audioformaten, waaronder Dolby® TrueHD en DTS-HD Master Audio™, is je audio-ervaring net zo meeslepend als je beelden.

Plug-and-Play installatie:
Vereenvoudig je installatieproces met de plug-and-play setup van deze extender kit. De zender en ontvanger zijn vooraf geconfigureerd, waardoor een probleemloze installatie mogelijk is zonder ingewikkelde programmering of technische expertise.

Bidirectionele voeding via ethernet (PoE):
Elimineer de noodzaak voor extra stopcontacten in de buurt van het beeldscherm of de projector met de bidirectionele PoE-mogelijkheid van de AT-AVA-EX70-2PS-KIT. Deze functie maakt het mogelijk om stroom te leveren vanuit zowel de zender als de ontvanger, waardoor je installatie gestroomlijnd wordt en er minder kabels nodig zijn.

Robuuste signaalbetrouwbaarheid:
Ervaar ononderbroken connectiviteit met de robuuste signaalbetrouwbaarheid die deze extender kit biedt. De geavanceerde signaalverwerkingstechnologie zorgt ervoor dat je content wordt afgeleverd zonder vertraging, artefacten of signaaldegradatie, zelfs over langere afstanden.

Veelzijdige toepassingen:
De Atlona Avance AT-AVA-EX70-2PS-KIT is geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Van directiekamers tot onderwijsinstellingen, horecagelegenheden en thuisbioscopen, deze extender kit stelt je in staat om je 4K/UHD content vlekkeloos te tonen in elke omgeving.

Toekomstgerichte oplossing:
Investeren in de Atlona Avance AT-AVA-EX70-2PS-KIT garandeert een toekomstbestendige oplossing voor je AV-behoeften. Omdat de vraag naar 4K/UHD content blijft groeien, zorgt deze extender kit voor compatibiliteit met evoluerende technologieën, waardoor je investering voor de komende jaren wordt beschermd.

Professionele constructie:
De Atlona Avance AT-AVA-EX70-2PS-KIT is gebouwd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en heeft een professionele constructie die bestand is tegen de ontberingen van dagelijks gebruik. De units zijn compact maar stevig, ontworpen om naadloos te integreren in je AV-installatie zonder afbreuk te doen aan de betrouwbaarheid.

Naadloze integratie:
Het slanke en onopvallende ontwerp van de AT-AVA-EX70-2PS-KIT zorgt voor een naadloze integratie in je bestaande AV-omgeving. Of hij nu aan de muur wordt bevestigd of discreet achter AV-apparatuur wordt geplaatst, de extender kit vult je installatie naadloos aan.

Samengevat is de Atlona Avance AT-AVA-EX70-2PS-KIT 4K/UHD HDMI Extender een revolutionaire oplossing die de traditionele AV-beperkingen overstijgt. Met ongeëvenaarde 4K/UHD-extensie, transmissiemogelijkheden over lange afstanden, verbeterde audio-ondersteuning en een gebruiksvriendelijke installatie herdefinieert deze extenderkit je audio- en visuele ervaringen. Van bedrijfsomgevingen tot entertainmentinstallaties, de AT-AVA-EX70-2PS-KIT levert onberispelijke prestaties, waardoor het de ultieme keuze is voor professionals en enthousiastelingen die op zoek zijn naar AV-oplossingen van topklasse. Ontgrendel het volledige potentieel van je content met de Atlona Avance AT-AVA-EX70-2PS-KIT - jouw toegangspoort tot uitzonderlijke audiovisuele connectiviteit.

Meer informatie
SKU34863554
Merk artikelnr.AT-AVA-EX70-2PS-KIT
EAN8716065456165
MerkAtlona
4K compatibleJa
Extensie protocolHDBaseT
Extensie connectorRJ45
Extensie kabelCATx (x1)
Extensie overCATx
Max. extensie afstand70 m
Extender categorie51-100 m
Aansluitingen (uit)HDMI A (full-size) female (x1), RJ45 female (x1)
Aansluitingen (in)HDMI A (full-size) female (x1), RJ45 female (x1)
AansluitingenHDMI, RJ45
Max. resolutie @ 60Hz2160p
Video signaalHDMI
VoedingExterne voedingsadapter
Overige signalenDigitale audio
Ondersteunde functiesEDID, HDCP
BijgeleverdMontageschroeven en brackets
© 2023 - Kabels.nl