Terug naar de vorige pagina

ACT EP500A CAT5E U/UTP Patchkabel Soepel Ivoor - 500 meter

€ 488,30
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT EP500A CAT5E U/UTP Patchkabel Soepel Ivoor - 500 meter

Maak kennis met de ACT EP500A CAT5E U/UTP Patchkabel Soepel 500 meter, de ultieme oplossing voor snelle datatransmissie en naadloze connectiviteit. Deze geavanceerde Ethernet patchkabel is zorgvuldig ontworpen om uitzonderlijke prestaties en duurzaamheid te leveren, waardoor het de perfecte keuze is voor een breed scala aan netwerktoepassingen. Of je nu een netwerkinfrastructuur opzet voor je bedrijf of je thuisnetwerk verbetert, de ACT EP500A Patchkabel zorgt voor betrouwbare en efficiënte connectiviteit.

Hoogwaardige constructie:
De ACT EP500A Patchkabel is met precisie gemaakt van topkwaliteit materialen om betrouwbare prestaties te garanderen. Hij heeft een CAT5E U/UTP (Unshielded Twisted Pair) ontwerp dat uitstekende signaalintegriteit biedt en interferentie minimaliseert. De "soepele" eigenschap van deze patchkabel verwijst naar de flexibiliteit en buigzaamheid, waardoor hij gemakkelijk te leiden en te installeren is in verschillende omgevingen. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat je je netwerk zonder beperkingen kunt opzetten, zelfs in krappe ruimtes of uitdagende lay-outs.

Optimale prestaties:
Met zijn CAT5E specificatie biedt de ACT EP500A Patchkabel optimale prestaties voor datatransmissie. Hij ondersteunt datasnelheden tot 1 Gbps (Gigabit per seconde), wat zorgt voor een snelle verbinding voor verschillende toepassingen. Of je nu media streamt, grote bestanden overdraagt of aan online gaming doet, deze patchkabel garandeert een soepele en betrouwbare gegevensstroom.

Verbeterde connectiviteit:
De ACT EP500A Patchkabel is ontworpen om naadloze connectiviteit te bieden. Hij wordt geleverd in een royale lengte van 500 meter, zodat je verbindingen over aanzienlijke afstanden kunt maken zonder dat dit ten koste gaat van de signaalkwaliteit. Het U/UTP-ontwerp zorgt ervoor dat je gegevensoverdracht helder en vrij van externe interferentie blijft, zodat je een consistente connectiviteit voor al je apparaten behoudt.

Eenvoudige installatie en veelzijdigheid:
Het installeren van de ACT EP500A Patchkabel is een fluitje van een cent dankzij de "soepel" flexibiliteit. Je kunt de kabel eenvoudig routeren en beheren volgens de vereisten van je installatie. Deze patchkabel is veelzijdig en geschikt voor verschillende netwerkopstellingen, waaronder residentiële, commerciële en industriële toepassingen. Of je nu apparaten aansluit in je thuiskantoor, een LAN opzet in je bedrijf of een netwerk opzet in een groot magazijn, deze patchkabel heeft de flexibiliteit om zich aan te passen aan je behoeften.

Toekomstbestendige investering:
Investeren in de ACT EP500A Patchkabel biedt een toekomstbestendige netwerkoplossing. Terwijl de vraag naar hogere datasnelheden en prestaties blijft stijgen, zorgt de CAT5E specificatie van deze patchkabel ervoor dat hij voldoet aan de huidige en toekomstige netwerkvereisten. Door voor deze patchkabel te kiezen, investeer je op lange termijn in je netwerkinfrastructuur.

Duurzaamheid en levensduur:
ACT begrijpt het belang van duurzaamheid in netwerkcomponenten. De EP500A Patchkabel is gemaakt om de ontberingen van netwerkomgevingen te weerstaan. De stevige constructie en hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat de kabel bestand is tegen veelvuldig hanteren, buigen en routeren zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. Deze duurzaamheid vertaalt zich na verloop van tijd in lagere onderhouds- en vervangingskosten.

Kosteneffectieve oplossing:
De ACT EP500A Patchkabel biedt een kosteneffectieve oplossing voor je netwerkbehoeften. De betrouwbare prestaties, flexibiliteit en lange levensduur dragen bij aan het minimaliseren van de operationele kosten. Door te zorgen voor efficiënte gegevensoverdracht en het risico op uitval of verbindingsproblemen te verminderen, ondersteunt deze patchkabel de algehele productiviteit van je netwerkinstallatie.

Professionele en nette installatie:
De netheid van je netwerkinstallatie is niet alleen belangrijk voor de esthetiek, maar ook voor de prestaties. Met de ACT EP500A Patchkabel kun je een professionele en georganiseerde netwerkomgeving creëren. Dankzij de flexibiliteit en royale lengte kun je kabels netjes leiden, zodat ze niet in de knoop raken en rommelig zijn. Deze professionele opstelling verbetert niet alleen de efficiëntie van je netwerk, maar heeft ook een positief effect op je algemene infrastructuurbeheer.

Concluderend is de ACT EP500A CAT5E U/UTP Patchkabel Soepel 500 meter een hoogwaardige en veelzijdige Ethernet patchkabel die optimale gegevensoverdracht en naadloze connectiviteit garandeert. Met zijn uitzonderlijke prestaties, flexibiliteit en duurzaamheid is deze patchkabel een essentieel onderdeel voor netwerkbeheerders, IT-professionals en huiseigenaren. Ervaar een efficiënte gegevensstroom en betrouwbare connectiviteit met de ACT EP500A Patchkabel, je vertrouwde oplossing voor het maken en onderhouden van robuuste netwerkverbindingen.

Meer informatie
SKU34838147
MerkACT
Merk artikelnr.EP500A
EAN8716065136456
Buitendiameter5.6 mm
Lengte per verpakking500 m
AfschermingstypeU/UTP
CategorieCAT5E
AdermateriaalKoper
AdertypeStranded (litze)
Aderdoorsnede24 AWG
KabelmantelPVC
Bandbreedte100 MHz
KabelkleurIvoor
Min. werktemperatuur-20 °C
Max. werktemperatuur60 °C
CPR compatibleNee
© 2023 - Kabels.nl