Terug naar de vorige pagina

ACT ES500A CAT5E U/UTP PVC Kabel Massief Grijs - 500 meter

€ 342,82
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT ES500A CAT5E U/UTP PVC Kabel Massief Grijs - 500 meter

  • Deze kabel voldoet aan CPR Euroclass: Eca
  • DoP nummer: 1186884 / ES500A-CPR

Maak kennis met de ACT ES500A CAT5E U/UTP PVC Kabel Massief Grijs, een hoogwaardige en betrouwbare netwerkkabel ontworpen voor naadloze datatransmissie en optimale connectiviteit. Deze geavanceerde CAT5E U/UTP kabel is ontworpen om te voldoen aan de eisen van moderne netwerktoepassingen en biedt uitstekende prestaties en duurzaamheid. Of je nu een nieuw netwerk opzet of je bestaande infrastructuur upgradet, de ACT ES500A CAT5E U/UTP PVC Kabel is de ideale keuze voor het realiseren van snelle en betrouwbare Ethernetverbindingen.

Hoogwaardige constructie:
De ACT ES500A CAT5E U/UTP PVC Kabel is zorgvuldig vervaardigd met hoogwaardige materialen om superieure prestaties en duurzaamheid te garanderen. Hij heeft een massieve koperen kern die signaalverlies minimaliseert en de transmissie-efficiëntie maximaliseert. Het PVC omhulsel biedt uitstekende bescherming tegen externe factoren zoals slijtage, vocht en storingen, waardoor betrouwbaarheid en prestaties op de lange termijn gegarandeerd zijn.

Optimale gegevensoverdracht:
Met de ACT ES500A CAT5E U/UTP PVC Kabel kun je een naadloze en snelle gegevensoverdracht ervaren. Deze kabel is ontworpen om ethernetprotocollen te ondersteunen, zodat data, spraak en videosignalen efficiënt kunnen worden overgedragen. De CAT5E standaard garandeert betrouwbare prestaties tot 1000 Mbps (1 Gigabit) over een maximale afstand van 100 meter. Of je nu multimedia-inhoud streamt, grote bestanden overdraagt of in realtime communiceert, deze kabel garandeert een soepele en ononderbroken ervaring.

Eenvoudige installatie en veelzijdigheid:
De ACT ES500A CAT5E U/UTP PVC Kabel is ontworpen voor eenvoudige installatie en veelzijdigheid. De U/UTP (Unshielded Twisted Pair) constructie maakt hem flexibel en gemakkelijk te hanteren tijdens de installatie. De kabel is kleurgecodeerd voor eenvoudige identificatie en afsluiting, zodat hij probleemloos kan worden geïnstalleerd. Deze kabel is geschikt voor een groot aantal toepassingen, waaronder thuisnetwerken, netwerken van kleine kantoren, onderwijsinstellingen en commerciële installaties.

Betrouwbare connectiviteit:
Betrouwbare connectiviteit is cruciaal voor elke netwerkinstallatie. De ACT ES500A CAT5E U/UTP PVC Kabel biedt een uitstekende signaalintegriteit en minimaliseert overspraak en interferentie. Het twisted pair ontwerp vermindert elektromagnetische interferentie en zorgt voor betrouwbare en stabiele verbindingen. Met deze kabel kun je een robuuste en veilige netwerkinfrastructuur opzetten die efficiënte gegevensoverdracht en naadloze communicatie ondersteunt.

Toekomstbestendige oplossing:
Investeren in de ACT ES500A CAT5E U/UTP PVC Kabel zorgt voor een toekomstbestendige netwerkinfrastructuur. Hoewel CAT5E een gevestigde standaard is, blijft deze zeer relevant en compatibel met een breed scala aan netwerkapparatuur. Deze kabel biedt achterwaartse compatibiliteit met kabels van lagere categorieën, waardoor eenvoudige integratie met bestaande systemen mogelijk is. Bovendien biedt hij ruimte voor toekomstige netwerkupgrades en -verbeteringen, waardoor bruikbaarheid en waarde op de lange termijn gegarandeerd zijn.

Kosteneffectief:
De ACT ES500A CAT5E U/UTP PVC Kabel biedt een kosteneffectieve oplossing voor je netwerkbehoeften. Met zijn hoogwaardige ontwerp en betrouwbare connectiviteit biedt deze kabel waarde op de lange termijn en minimaliseert hij de noodzaak voor frequente vervangingen of upgrades. De betaalbaarheid, in combinatie met de duurzaamheid en prestaties, maakt het een uitstekende keuze voor budgetbewuste consumenten en bedrijven.

Betrouwbare Signaaloverdracht:
De stevige koperen kernconstructie van de ACT ES500A CAT5E U/UTP PVC Kabel zorgt voor een betrouwbare signaaloverdracht. Het gebruik van hoogwaardige materialen minimaliseert signaalverlies en zorgt voor consistente prestaties. Deze kabel is getest en geverifieerd om te voldoen aan de industrienormen en garandeert een betrouwbare en foutloze gegevensoverdracht.

Dekking over lange afstanden:
De ACT ES500A CAT5E U/UTP PVC Kabel ondersteunt lange-afstandsdekking tot 100 meter. Dit maakt hem geschikt voor verschillende netwerkscenario's, waaronder grote kantoorruimtes, commerciële gebouwen en onderwijsinstellingen. Met zijn betrouwbare prestaties over lange afstanden zorgt deze kabel voor connectiviteit in verschillende gebieden zonder afbreuk te doen aan de signaalkwaliteit.

Concluderend is de ACT ES500A CAT5E U/UTP PVC Kabel Massief Grijs een hoogwaardige en betrouwbare netwerkkabel die uitstekende prestaties, duurzaamheid en flexibiliteit biedt. Met zijn optimale gegevensoverdracht, eenvoudige installatie en veelzijdige toepassingen is deze kabel een essentieel onderdeel voor het maken van een snelle en betrouwbare Ethernetverbinding. Ervaar naadloze connectiviteit en efficiënte gegevensoverdracht met de ACT ES500A CAT5E U/UTP PVC Kabel, jouw vertrouwde oplossing voor netwerkbehoeften.

Meer informatie
SKU34838143
Lengte (cm)38.0000
Breedte (cm)38.0000
Hoogte (cm)24.3000
MerkACT
Merk artikelnr.ES500A
EAN8716065136432
Buitendiameter5.2 mm
Lengte per verpakking500 m
AfschermingstypeU/UTP
CategorieCAT5E
AdermateriaalKoper
AdertypeSolid
Aderdoorsnede24 AWG
KabelmantelPVC
Bandbreedte100 MHz
KabelkleurGrijs
Min. werktemperatuur-15 °C
Max. werktemperatuur70 °C
CPR compatibleNee
CPR EuroclassEca
© 2023 - Kabels.nl