Terug naar de vorige pagina

ACT FS100H CAT5E F/UTP Kabel Massief Grijs 100 meter

€ 94,71
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT FS100H CAT5E F/UTP Kabel Massief Grijs 100 meter

Maak kennis met de ACT FS100H CAT5E F/UTP Kabel Massief Grijs 100 meter, jouw ultieme oplossing voor netwerken van hoge kwaliteit. Deze veelzijdige en betrouwbare Ethernetkabel is ontworpen om te voldoen aan de eisen van moderne connectiviteit, of je nu een thuisnetwerk, een klein kantoor of een grootschalige bedrijfsinfrastructuur opzet. Met een streven naar prestaties, duurzaamheid en installatiegemak is de ACT FS100H CAT5E kabel de ideale keuze voor naadloze en efficiënte gegevensoverdracht.

Uitzonderlijke prestaties:

De ACT FS100H CAT5E kabel is ontworpen voor uitzonderlijke prestaties, zodat je gegevens razendsnel worden getransporteerd. Hij voldoet aan de CAT5E (Category 5 Enhanced) standaard, wat betekent dat hij gegevens kan leveren met snelheden tot 1.000 Mbps (1 Gigabit per seconde). Of je nu high-definition media streamt, videovergadert of grote bestanden overdraagt, deze kabel zorgt voor een betrouwbare en snelle verbinding.

Hoogwaardige constructie:

Kwaliteit is belangrijk als het gaat om netwerkkabels en de ACT FS100H CAT5E kabel is daarop geen uitzondering. De kabel heeft een solid core constructie, wat betekent dat de geleiders van de kabel gemaakt zijn van een enkel, massief stuk koper. Dit ontwerp biedt betere elektrische prestaties en minder signaalverlies vergeleken met kabels met een geslagen kern. Bovendien is de kabel afgeschermd met Foil/Unshielded Twisted Pair (F/UTP) om interferentie te minimaliseren en een consistente signaalkwaliteit te garanderen.

Veelzijdigheid:

De ACT FS100H CAT5E kabel is ongelooflijk veelzijdig. Hij kan worden gebruikt in verschillende netwerktoepassingen, inclusief maar niet beperkt tot:

- Home Networks: Of je nu je computers, spelconsoles of slimme apparaten moet aansluiten, deze kabel biedt een stabiele en snelle verbinding voor al je thuisnetwerkbehoeften.

- Kleine netwerken: Ben je een klein bedrijf of thuiskantoor aan het opzetten? Deze kabel is een kosteneffectieve oplossing om je werkstations, printers en routers aan te sluiten.

- Ondernemingsnetwerken: Voor grootschaligere netwerken in commerciële gebouwen of datacenters is de ACT FS100H CAT5E kabel geschikt voor deze taak en biedt betrouwbare connectiviteit voor een veelheid aan apparaten en data-intensieve toepassingen.

Eenvoudige installatie:

Het installeren van de ACT FS100H CAT5E kabel is een fluitje van een cent. De kabel is gemarkeerd met lengte-indicatoren, waardoor het eenvoudig is om de gewenste lengte te meten en af te knippen zonder extra gereedschap. De flexibiliteit en duurzaamheid van de kabel vereenvoudigen de routing en zorgen ervoor dat de kabel de ontberingen van de installatie kan weerstaan. Dit installatiegemak leidt tot kortere installatietijden en lagere arbeidskosten.

Minder interferentie:

Interferentie kan de netwerkprestaties verminderen en fouten in de gegevensoverdracht veroorzaken. De F/UTP afscherming van de ACT FS100H CAT5E kabel vermindert effectief elektromagnetische interferentie (EMI) en radiofrequente interferentie (RFI). Dit zorgt ervoor dat je netwerk soepel werkt zonder storingen, zelfs in omgevingen met veel elektronische interferentie.

Connectiviteit voor lange afstanden:

Met een lengte van 100 meter biedt deze kabel een ruim bereik voor al je netwerkbehoeften. Of je nu apparaten in verschillende kamers met elkaar verbindt of een grote kantoorruimte overspant, met de ACT FS100H CAT5E kabel zit je goed. De stevige constructie zorgt ervoor dat de gegevensintegriteit over langere afstanden behouden blijft, waardoor je minder signaalversterkers of repeaters nodig hebt.

Kosteneffectieve oplossing:

Investeren in de ACT FS100H CAT5E kabel is een kosteneffectieve oplossing voor je netwerkbehoeften. De combinatie van hoge prestaties, duurzaamheid en installatiegemak betekent dat je een betrouwbare en duurzame kabel krijgt zonder dat het veel geld kost. Je kunt erop rekenen dat deze kabel een consistente connectiviteit biedt, waardoor je minder kostbaar onderhoud of vervangingen nodig hebt.

Toekomstbestendig:

De ACT FS100H CAT5E kabel is ontworpen om te voldoen aan de huidige netwerkstandaarden, maar is ook toekomstbestendig. Hoewel er nieuwere standaarden zoals CAT6 en CAT6a bestaan, blijft CAT5E een populaire keuze voor veel netwerktoepassingen. Het biedt meer dan genoeg bandbreedte voor de huidige databehoeften en biedt ruimte voor toekomstige groei en netwerkuitbreiding.

Concluderend is de ACT FS100H CAT5E F/UTP Kabel Massief Grijs 100 meter een hoogwaardige, veelzijdige en kosteneffectieve netwerkoplossing. Zijn uitzonderlijke prestaties, installatiegemak en duurzaamheid maken hem geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van thuisnetwerken tot grootschalige bedrijfsopstellingen. Investeer in de ACT FS100H CAT5E kabel en geniet van betrouwbare en snelle datatransmissie voor al je netwerkbehoeften.

Meer informatie
SKU34838168
Lengte (cm)35.7000
Breedte (cm)35.7000
Hoogte (cm)7.3000
MerkACT
Merk artikelnr.FS100H
EAN8716065089929
Buitendiameter6.2 mm
Lengte per verpakking100 m
AfschermingstypeF/UTP
CategorieCAT5E
AdermateriaalKoper
AdertypeSolid
Aderdoorsnede26 AWG
KabelmantelPVC
Bandbreedte100 MHz
KabelkleurGrijs
Min. werktemperatuur-15 °C
Max. werktemperatuur60 °C
CPR compatibleNee
CPR EuroclassEca
© 2023 - Kabels.nl