Terug naar de vorige pagina

ACT EP845A CAT6 U/UTP PVC Patchkabel Soepel Ivoor - 500 meter

€ 502,03
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT EP845A CAT6 U/UTP PVC Patchkabel Soepel Ivoor - 500 meter

  • Puur koperen geleiders en voldoen volledig aan de prestaties die in de ANSI/TIA-568-C2 beschreven staan
  • Voldoen aan de internationale normen

Maak kennis met de ACT EP845A CAT6 U/UTP PVC Patchkabel Soepel 500 meter, een geavanceerde oplossing die ontworpen is om je netwerkervaring naar nieuwe hoogten te brengen. Deze hoogwaardige Ethernet patchkabel is ontworpen om uitzonderlijke prestaties, betrouwbaarheid en flexibiliteit te leveren, waardoor het een essentieel onderdeel is voor elke netwerkinstallatie. Of je nu een zakelijk netwerk opzet, de connectiviteit thuis verbetert of een complex datacenter beheert, de ACT EP845A Patchkabel is de ultieme keuze voor naadloze en efficiënte gegevensoverdracht.

Ongeëvenaarde prestaties:
De ACT EP845A Patchkabel is zorgvuldig gemaakt om ongeëvenaarde prestaties te leveren in datatransmissie. Met CAT6 U/UTP (Unshielded/Unshielded Twisted Pair) technologie zorgt deze patchkabel voor minimale overspraak en interferentie, waardoor gegevensoverdracht met hoge snelheid mogelijk is zonder signaaldegradatie. De CAT6 specificatie garandeert datasnelheden tot 10 Gbps over afstanden tot 55 meter, waardoor de kabel geschikt is voor een breed scala aan toepassingen.

Flexibele en eenvoudige installatie:
De EP845A Patchkabel heeft een uitzonderlijke flexibiliteit, waardoor installatie een fluitje van een cent is. De patchkabel heeft een PVC (Polyvinyl Chloride) omhulsel dat niet alleen duurzaam is, maar ook eenvoudig te leiden en te manoeuvreren is. Of je nu door krappe ruimtes of ingewikkelde netwerkopstellingen navigeert, de flexibiliteit van deze kabel zorgt voor een probleemloze installatie, waardoor je minder tijd en moeite kwijt bent aan netwerkconfiguratie.

Soepel ontwerp voor veelzijdigheid:
Het "Soepel" ontwerp van de ACT EP845A Patchkabel voegt nog een laag veelzijdigheid toe aan deze toch al uitstekende kabel. "Soepel" betekent "flexibel" in het Nederlands, en dat is precies wat deze kabel belichaamt. De buigzame aard zorgt voor eenvoudig buigen en leiden, waardoor hij ideaal is voor toepassingen die dynamisch kabelbeheer en frequente aanpassingen vereisen. Of je nu in kleine ruimtes werkt of kabels om hoeken moet leiden, het "Soepel" ontwerp van de EP845A Patchkabel levert de flexibiliteit die je nodig hebt.

Verbeterde gegevensbeveiliging:
Netwerkbeveiliging is van het grootste belang in het huidige digitale landschap. De ACT EP845A Patchkabel heeft een U/UTP-constructie, wat betekent dat er geen algemene afscherming is, maar dat de afzonderlijke paren wel zijn afgeschermd. Dit ontwerp zorgt voor een goede balans tussen prestaties en kosteneffectiviteit met behoud van een solide bescherming tegen elektromagnetische interferentie (EMI). Het resultaat is dat je gegevensoverdracht veilig en betrouwbaar blijft, waardoor de kans op datalekken of -storingen afneemt.

Connectiviteit met lange lengte:
Met een indrukwekkende lengte van 500 meter biedt de ACT EP845A Patchkabel mogelijkheden voor netwerken over lange afstanden. Of je nu apparaten aansluit in een grote kantoorruimte, op meerdere verdiepingen of tussen verschillende gebouwen, deze patchkabel biedt het bereik dat je nodig hebt zonder afbreuk te doen aan de gegevensintegriteit. Bereik naadloze communicatie en gegevensdeling, zelfs in grote omgevingen.

Toekomstbestendige investering:
Investeren in de ACT EP845A CAT6 U/UTP PVC Patchkabel is een toekomstgerichte beslissing. CAT6-technologie zorgt ervoor dat je netwerkinfrastructuur goed is uitgerust om toekomstige technologische ontwikkelingen en bandbreedtevereisten aan te kunnen. Deze toekomstbestendigheid stelt je investering veilig en minimaliseert de noodzaak voor frequente upgrades of kabelvervangingen naarmate je netwerk zich ontwikkelt.

Gevarieerde toepassingen:
De veelzijdigheid van de ACT EP845A Patchkabel strekt zich uit tot de toepassingen. Of je nu een klein bedrijfsnetwerk opzet, een entertainmentsysteem in een woning of een complex datacenter, deze patchkabel past zich aan je behoeften aan. Hij is perfect voor taken met hoge bandbreedte zoals het streamen van high-definition video's, online gaming, VoIP-communicatie en gegevensoverdracht op grote schaal.

Betrouwbaarheid en duurzaamheid:
De ACT EP845A Patchkabel is gemaakt om de eisen van continu gebruik te weerstaan. Het robuuste PVC omhulsel zorgt voor bescherming tegen fysieke schade, buigen en omgevingsfactoren. De connectoren zijn nauwkeurig ontworpen om bestand te zijn tegen insteek- en verwijdercycli, waardoor het risico van signaaldegradatie of verbindingsfouten na verloop van tijd wordt verkleind. Deze betrouwbaarheid en duurzaamheid dragen bij aan het minimaliseren van onderhoudsinspanningen en netwerkuitval.

Concluderend is de ACT EP845A CAT6 U/UTP PVC Patchkabel Soepel 500 meter een veelzijdige, hoogwaardige Ethernet patchkabel die uitzonderlijke flexibiliteit, betrouwbaarheid en datatransmissiemogelijkheden biedt. Of je nu je bedrijfsnetwerk wilt optimaliseren, de connectiviteit thuis wilt verbeteren of je datacenteractiviteiten wilt stroomlijnen, deze patchkabel geeft je de tools die je nodig hebt voor naadloze en efficiënte netwerken. Ervaar verbeterde gegevensoverdrachtssnelheden, flexibiliteit en connectiviteit over een lange lengte met de ACT EP845A Patchkabel - je sleutel tot het ontsluiten van een wereld aan netwerkmogelijkheden.

Meer informatie
SKU34838167
Lengte (cm)40.0000
Breedte (cm)40.0000
Hoogte (cm)23.8000
MerkACT
Merk artikelnr.EP845A
EAN8716065136593
Buitendiameter5.9 mm
Lengte per verpakking500 m
AfschermingstypeU/UTP
CategorieCAT6
AdermateriaalKoper
AdertypeStranded (litze)
Aderdoorsnede24 AWG
KabelmantelPVC
Bandbreedte250 MHz
KabelkleurIvoor
Min. werktemperatuur-15 °C
Max. werktemperatuur60 °C
CPR compatibleNee
© 2023 - Kabels.nl