Terug naar de vorige pagina

ACT FP655B CAT6 S/FTP PVC Patchkabel Soepel Rood - 305 meter

€ 546,96
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT FP655B CAT6 S/FTP PVC Patchkabel Soepel Rood - 305 meter

Maak kennis met de ACT FP655B CAT6 S/FTP PVC Patchkabel Soepel Rood - 305 meter, de ultieme oplossing voor snelle datatransmissie en betrouwbare connectiviteit in je netwerkinfrastructuur. Deze geavanceerde patchkabel is ontworpen om te voldoen aan de eisen van moderne netwerktoepassingen en biedt superieure prestaties, duurzaamheid en flexibiliteit. Of je nu een nieuw netwerk opzet, een bestaand netwerk upgradet of plannen maakt voor toekomstige uitbreiding, de ACT FP655B Patchkabel is de perfecte keuze voor het realiseren van snelle en naadloze Ethernetverbindingen.

Hoogwaardige netwerken:

De ACT FP655B CAT6 S/FTP PVC Patchkabel is ontworpen om hoogwaardige netwerkmogelijkheden te leveren. Deze patchkabel voldoet aan de CAT6 (Categorie 6) standaard, waardoor hij datatransmissiesnelheden tot 10 Gigabit per seconde (Gbps) kan ondersteunen. Dit is essentieel voor het omgaan met de toenemende eisen van moderne netwerken, of het nu in een zakelijke, educatieve of residentiële omgeving is.

Superieure afscherming voor betrouwbare gegevensoverdracht:

Een van de opvallende eigenschappen van de ACT FP655B Patchkabel is de S/FTP (Shielded/Foiled Twisted Pair) constructie. Dit afschermingsontwerp biedt uitzonderlijke bescherming tegen elektromagnetische interferentie (EMI) en radiofrequente interferentie (RFI) en zorgt ervoor dat je datasignalen helder en ononderbroken blijven. Dit is vooral cruciaal in omgevingen met veel elektronische ruis, zoals datacenters en industriële faciliteiten.

Soepel en duurzaam PVC omhulsel:

Het PVC (Polyvinyl Chloride) omhulsel van de ACT FP655B Patchkabel is zowel flexibel als duurzaam. Deze mantel maakt niet alleen eenvoudige installatie in krappe ruimtes mogelijk, maar biedt ook bescherming tegen fysieke slijtage. Het is bestand tegen schuren, waardoor het geschikt is voor gebruik in verschillende omgevingen, waaronder gebieden met veel loopverkeer of kabeldoorvoer door buizen.

Eenvoudige verwerking met Soepel (Stranded) geleiders:

De term "Soepel" geeft aan dat deze patchkabel gestrande geleiders heeft. Gestrande geleiders staan bekend om hun flexibiliteit en duurzaamheid, waardoor ze ideaal zijn voor situaties waarin de kabel verplaatst of gebogen moet worden. Deze flexibiliteit vermindert ook het risico op geleiderbreuk, waardoor de kabel langer meegaat.

Lange kabellengte voor veelzijdige installaties:

De ACT FP655B Patchkabel wordt geleverd in een royale lengte van 305 meter. Deze grote kabellengte biedt flexibiliteit bij het ontwerpen en implementeren van je netwerkinfrastructuur. Of je nu apparaten moet aansluiten in een groot kantoor, een campus of een woonwijk, deze kabel biedt de lengte die nodig is om de klus te klaren.

Efficiënt kabelbeheer:

Een goed kabelbeheer is essentieel voor het behoud van een schone en georganiseerde netwerkomgeving. Het ontwerp van de ACT FP655B Patchkabel zorgt voor een efficiënte kabelgeleiding en -beheer. Dit vermindert niet alleen het risico op kabels die in de knoop raken, maar maakt het ook makkelijker om specifieke kabels te identificeren en te vervangen als dat nodig is.

Verminderde uitvaltijd en onderhoudskosten:

Investeren in netwerkcomponenten van hoge kwaliteit, zoals de ACT FP655B Patchkabel, kan de downtime en onderhoudskosten op de lange termijn aanzienlijk verminderen. De robuuste constructie en afscherming beschermen tegen signaalonderbrekingen, waardoor de kans op netwerkstoringen afneemt. Bovendien betekent de duurzaamheid van deze patchkabel dat je minder tijd en geld kwijt bent aan vervangingen en reparaties.

Breed scala aan toepassingen:

De veelzijdigheid van de ACT FP655B Patchkabel maakt hem geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Of je nu een zakelijk netwerk, een datacenter, een campusnetwerk of een thuisnetwerk opzet, deze patchkabel levert de vereiste prestaties en betrouwbaarheid. Hij is ook compatibel met verschillende Ethernetapparaten, waaronder switches, routers en computers.

Maak je netwerk klaar voor de toekomst:

Investeren in een CAT6 patchkabel zoals de ACT FP655B zorgt ervoor dat je netwerk klaar is voor toekomstige uitbreiding en technologische vooruitgang. Met datatransmissiesnelheden tot 10 Gbps kan deze kabel de toenemende eisen van moderne netwerken aan. Dit betekent dat je je bekabelingsinfrastructuur niet snel hoeft te upgraden voor hogere snelheden.

Milieuvriendelijk ontwerp:

De ACT FP655B Patchkabel is ontworpen met milieuverantwoordelijkheid in het achterhoofd. Het PVC omhulsel is RoHS-conform, wat betekent dat het voldoet aan strenge normen met betrekking tot het gebruik van gevaarlijke stoffen. Dit maakt het niet alleen een veiligere keuze voor je netwerk, maar laat ook zien dat je je inzet voor milieuvriendelijke praktijken.

Kosteneffectieve oplossing:

Hoewel de initiële investering in netwerkcomponenten van hoge kwaliteit misschien aanzienlijk lijkt, is het belangrijk om de kostenbesparingen op lange termijn in overweging te nemen. De duurzaamheid en prestaties van de ACT FP655B Patchkabel helpen de lopende onderhouds- en vervangingskosten te verlagen. Bovendien betekent de compatibiliteit met bestaande apparatuur dat je je netwerk kunt upgraden zonder dat er dure veranderingen aan de infrastructuur nodig zijn.

Conclusie:

De ACT FP655B CAT6 S/FTP PVC Patchkabel Soepel Rood - 305 meter is de ideale keuze voor iedereen die de prestaties, betrouwbaarheid en flexibiliteit van zijn netwerk wil verbeteren. Met zijn hoge datatransmissiesnelheden, superieure afscherming, flexibele geleiders en duurzame PVC mantel is het een veelzijdige oplossing voor een breed scala aan toepassingen. Investeer in deze patchkabel om ervoor te zorgen dat je netwerk klaar is voor de eisen van vandaag en voorbereid is op de innovaties van morgen. Zeg maar dag tegen signaalonderbrekingen en hallo tegen naadloze connectiviteit met de ACT FP655B Patchkabel.

Meer informatie
SKU34838170
MerkACT
Merk artikelnr.FP655B
EAN8716065297980
Buitendiameter5,7 mm
Lengte per verpakking305 m
AfschermingstypeS/FTP
CategorieCAT6
AdermateriaalKoper
AdertypeStranded (litze)
Aderdoorsnede26 AWG
KabelmantelPVC
Bandbreedte250 MHz
KabelkleurRood
CPR compatibleNee
© 2023 - Kabels.nl