Terug naar de vorige pagina

ACT FS6003 CAT6 F/UTP Massief PVC Eca 24AWG Grijs - 305 meter

€ 341,40
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT FS6003 CAT6 F/UTP Massief PVC Eca 24AWG Grijs - 305 meter

  • Voorzien van ader Splitter
  • Puur koperen geleiders en voldoen volledig aan de prestaties die in de ANSI/TIA-568-C2 beschreven staan
  • Voldoen aan de internationale normen

Maak kennis met de ACT FS6003 CAT6 F/UTP Massief PVC Eca 24AWG Grijs - 305 meter, de ultieme oplossing voor netwerken en datatransmissie met hoge snelheid. Deze geavanceerde CAT6 kabel is ontworpen om te voldoen aan de eisen van moderne netwerktoepassingen en biedt uitzonderlijke prestaties, duurzaamheid en veelzijdigheid. Of je nu een nieuwe netwerkinfrastructuur opzet of je bestaande systeem upgradet, de ACT FS6003 CAT6 kabel is de perfecte keuze voor het realiseren van betrouwbare en efficiënte verbindingen.

Uitzonderlijke prestaties:

De ACT FS6003 CAT6 kabel is ontworpen voor optimale prestaties in omgevingen met hoge bandbreedte. Met zijn 24AWG massief koperen geleiders is deze kabel in staat Gigabit Ethernet en andere high-speed datatoepassingen te ondersteunen. Hij is perfect voor het streamen van high-definition media, online gaming, videoconferenties en grote bestandsoverdrachten. Als je een netwerk nodig hebt dat constant hoge prestaties levert, zit je met deze CAT6 kabel goed.

Verbeterde connectiviteit:

Deze CAT6 kabel heeft een folieafscherming (F/UTP) om elektromagnetische interferentie (EMI) te minimaliseren en betrouwbare connectiviteit te garanderen. De folieafscherming wikkelt zich om de getwiste aderparen en beschermt je gegevens tegen externe storingsbronnen, zoals elektrische apparaten en naburige kabels. Dit betekent dat je kunt rekenen op stabiele en ononderbroken netwerkverbindingen, zelfs in drukke en lawaaiige omgevingen.

Hoge bandbreedtecapaciteit:

De ACT FS6003 CAT6 kabel biedt een indrukwekkende bandbreedtecapaciteit, waardoor hij geschikt is voor veeleisende netwerktaken. Hij biedt de nodige ruimte voor toekomstige netwerkupgrades en zorgt ervoor dat je netwerk zich kan aanpassen aan evoluerende technologieën en toenemende databehoeften. Met deze kabel kun je vol vertrouwen data-intensieve toepassingen aan en kun je meerdere apparaten tegelijk ondersteunen.

Robuuste PVC-mantel:

De duurzame PVC (Polyvinyl Chloride) mantel van de ACT FS6003 kabel biedt uitstekende bescherming voor de interne componenten. Het is bestand tegen schuren, buigen en omgevingsfactoren en garandeert een lange levensduur. Of je deze kabel nu in een commerciële omgeving of in een woonwijk installeert, de robuuste constructie zorgt ervoor dat de kabel bestand is tegen de ontberingen van alledag.

Eenvoudige installatie:

Het installeren van de ACT FS6003 CAT6 kabel is een eenvoudig proces. Hij is ontworpen voor eenvoudige aansluiting en verbinding, waardoor je tijd en moeite bespaart tijdens de installatie. De kabel is flexibel en eenvoudig te leiden, waardoor hij geschikt is voor verschillende installatiescenario's. Of je hem nu door muren, plafonds of buizen leidt, je zult merken dat deze kabel gebruiksvriendelijk is en handig om mee te werken.

Voldoet aan Eca brandclassificatie:

Veiligheid is van het grootste belang als het gaat om bekabeling, vooral in commerciële en openbare gebouwen. De ACT FS6003 CAT6 kabel heeft een Eca-classificatie, wat betekent dat hij voldoet aan de Europese brandveiligheidsnormen. Hij is ontworpen om brandgevaar te minimaliseren en weinig rook af te geven in geval van brand. Hierdoor is het een geschikte keuze voor gebruik in omgevingen waar brandveiligheid een topprioriteit is.

Lengte is belangrijk:

De ACT FS6003 CAT6 kabel wordt geleverd in een royale lengte van 305 meter. Deze ruime lengte is ideaal voor grootschalige installaties, of je nu een kantoorgebouw, een datacenter of een uitgestrekt thuisnetwerk aan het inrichten bent. Met een enkele, ononderbroken kabellengte heb je minder lasverbindingen en connectoren nodig, die signaalverlies en potentiële storingen kunnen veroorzaken.

Veelzijdigheid:

De veelzijdigheid van de ACT FS6003 CAT6 kabel is een van de opvallende eigenschappen. Hij is compatibel met een breed scala aan netwerkapparatuur, waaronder routers, switches, toegangspunten en netwerkapparaten zoals computers en printers. Of je nu een bekabeld netwerk opzet voor je bedrijf of je thuisnetwerk uitbreidt, deze kabel is er klaar voor.

Maak je netwerk klaar voor de toekomst:

Investeren in de ACT FS6003 CAT6 kabel is een slimme manier om je netwerkinfrastructuur toekomstbestendig te maken. Met zijn hoge bandbreedtecapaciteit en Eca brandclassificatie is hij ontworpen om te voldoen aan de huidige en toekomstige netwerkbehoeften. Naarmate de technologie voortschrijdt en de vraag naar gegevens toeneemt, is het hebben van een betrouwbare en hoogwaardige netwerkkabel essentieel om voorop te blijven lopen.

Kosteneffectieve oplossing:

Hoewel de ACT FS6003 CAT6-kabel eersteklas prestaties en functies biedt, is het ook een kosteneffectieve oplossing. De duurzaamheid en het voldoen aan industriestandaarden zorgen ervoor dat hij waarde biedt op de lange termijn. Je hoeft je geen zorgen te maken over frequente kabelvervangingen of netwerkuitval door ondermaatse bekabeling.

Concluderend is de ACT FS6003 CAT6 F/UTP Massief PVC Eca 24AWG Grijs - 305 meter een hoogwaardige, veelzijdige en toekomstbestendige netwerkkabel die geschikt is voor een breed scala aan toepassingen. Of je nu een netwerkbeheerder bent die zijn infrastructuur wil upgraden of een huiseigenaar die zijn thuisnetwerk wil optimaliseren, deze CAT6 kabel biedt de prestaties en betrouwbaarheid die je nodig hebt. Ervaar stabiele en snelle dataverbindingen met de ACT FS6003 CAT6 kabel, jouw vertrouwde oplossing voor efficiënt netwerken.

Meer informatie
SKU34855821
MerkACT
Merk artikelnr.FS6003
EAN8716065366419
Buitendiameter7 mm
Lengte per verpakking305 m
AfschermingstypeF/UTP
CategorieCAT6
AdermateriaalKoper
AdertypeSolid
Aderdoorsnede24 AWG
KabelmantelPVC
Bandbreedte250 MHz
KabelkleurGrijs
Min. werktemperatuur-15 °C
Max. werktemperatuur60 °C
CPR compatibleNee
CPR EuroclassEca
© 2023 - Kabels.nl