Terug naar de vorige pagina

ACT FS6005 CAT6 F/UTP Massief PVC Eca 24AWG Grijs - 500 meter

€ 577,38
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT FS6005 CAT6 F/UTP Massief PVC Eca 24AWG | Grijs | 500 meter

  • Voorzien van ader Splitter
  • Puur koperen geleiders en voldoen volledig aan de prestaties die in de ANSI/TIA-568-C2 beschreven staan
  • Voldoen aan de internationale normen

Maak kennis met de ACT FS6005 CAT6 F/UTP Massief PVC Eca 24AWG in de strakke grijze kleur, een veelzijdige en hoogwaardige netwerkkabel die ontworpen is om je gegevensoverdracht en netwerkervaring te verbeteren. Met een royale lengte van 500 meter is deze kabel gemaakt om te voldoen aan de eisen van moderne netwerkomgevingen, of het nu gaat om thuisgebruik, kantooropstellingen of industriële toepassingen.

Superieure CAT6-prestaties:

De ACT FS6005 CAT6 kabel heeft uitzonderlijke prestaties en voldoet aan de CAT6 standaard. Hij ondersteunt gegevensoverdrachtsnelheden tot 10 gigabit per seconde (Gbps), waardoor hij ideaal is voor toepassingen met hoge bandbreedte, zoals datacenters, serverparken en videostreaming. Of je nu grote bestanden verstuurt, online games speelt of videoconferenties houdt, deze kabel zorgt voor een naadloze en vertragingsvrije ervaring.

Afgeschermd voor verbeterde betrouwbaarheid:

De "F/UTP" aanduiding staat voor "Foiled/Unshielded Twisted Pair", wat betekent dat deze kabel is voorzien van een aluminium folie afscherming ter bescherming tegen elektromagnetische interferentie (EMI) en radiofrequente interferentie (RFI). Deze afscherming zorgt ervoor dat je gegevensoverdracht stabiel blijft en niet wordt verstoord, waardoor de kabel perfect is voor omgevingen met veel elektronische interferentie.

Stevig kernontwerp voor consistente prestaties:

De ACT FS6005 CAT6 kabel heeft een stevige kernconstructie, wat de prestaties en betrouwbaarheid ten goede komt. Kabels met een massieve kern staan bekend om hun lage demping, waardoor ze geschikt zijn voor langere kabeltrajecten zonder signaalverlies. Dit maakt ze een perfecte keuze voor netwerkscenario's waarbij je grote afstanden moet overbruggen zonder afbreuk te doen aan de prestaties.

PVC-mantel voor duurzaamheid:

De PVC (Polyvinyl Chloride) mantel biedt een robuuste bescherming voor de kabel. Het is bestand tegen schuren en omgevingsfactoren, waardoor de kabel duurzaam blijft en lang meegaat. Of je deze kabel nu door muren, plafonds of buizen leidt, je kunt erop vertrouwen dat hij de ontberingen van de installatie zal doorstaan en betrouwbare prestaties zal blijven leveren.

Eca brandclassificatie voor veiligheid:

Veiligheid is van het grootste belang, vooral als het gaat om netwerkkabels. De ACT FS6005 CAT6 kabel heeft een "Eca" classificatie, wat betekent dat hij voldoet aan de Europese brandveiligheidsnormen. Deze classificatie zorgt ervoor dat de kabel minimale rook en giftige gassen afgeeft in geval van brand, waardoor de veiligheid van je netwerkinfrastructuur en het welzijn van de mensen in de buurt wordt verbeterd.

Veelzijdige grijze esthetiek:

De grijze kleur van deze kabel geeft niet alleen een strakke en professionele look aan je netwerkinstallatie, maar is ook veelzijdig. Of je hem nu gebruikt in een industriële omgeving, een bedrijfskantoor of een thuisnetwerk, de neutrale grijze kleur past naadloos in verschillende omgevingen.

24AWG draaddikte voor efficiëntie:

Met een draaddikte van 24AWG (American Wire Gauge) biedt deze kabel de perfecte balans tussen efficiëntie en flexibiliteit. Hij is stevig genoeg om de signaalintegriteit over lange afstanden te behouden, terwijl hij flexibel genoeg blijft voor een eenvoudige installatie, zelfs in krappe ruimtes.

Ideaal voor verschillende toepassingen:

De ACT FS6005 CAT6 kabel is zeer veelzijdig en geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Of je nu een high-speed Ethernet netwerk opzet, meerdere apparaten in een datacenter aansluit of je slimme huis bedraad, deze kabel kan het allemaal aan. De prestaties en betrouwbaarheid maken het een betrouwbare keuze voor zowel netwerkprofessionals als doe-het-zelvers.

Kosteneffectieve oplossing:

Investeren in de ACT FS6005 CAT6 kabel is een kosteneffectieve manier om de prestaties en betrouwbaarheid van je netwerk te verbeteren. Door ervoor te zorgen dat je gegevensoverdracht stabiel en efficiënt blijft, kun je de downtime van je netwerk minimaliseren en dure onderbrekingen voorkomen. Bovendien vermindert de duurzame constructie de noodzaak voor frequente kabelvervanging, waardoor je op de lange termijn geld bespaart.

Maak je netwerk klaar voor de toekomst:

Netwerktechnologie evolueert voortdurend en de ACT FS6005 CAT6 kabel is ontworpen om je netwerkinfrastructuur klaar te maken voor de toekomst. De ondersteuning voor hoge gegevensoverdrachtssnelheden zorgt ervoor dat het de eisen van opkomende technologieën en toepassingen aankan. Dit betekent dat je je bekabelingsinfrastructuur niet elke keer hoeft te upgraden als er een nieuwe ontwikkeling is in netwerktechnologie.

Concluderend is de ACT FS6005 CAT6 F/UTP Massief PVC Eca 24AWG kabel in grijs een hoogwaardige en veelzijdige netwerkkabel die de prestaties van je netwerk kan verhogen en tegelijkertijd betrouwbaarheid en veiligheid garandeert. Met zijn CAT6-conformiteit, folieafscherming, stevige kernconstructie, PVC mantel en Eca brandklasse is het een kabel die is ontworpen om te voldoen aan de eisen van moderne netwerkomgevingen. Of je nu een netwerkprofessional bent of een doe-het-zelver, deze kabel biedt een kosteneffectieve en toekomstbestendige oplossing voor al je netwerkbehoeften. Upgrade je netwerk vandaag nog met de ACT FS6005 CAT6 kabel en ervaar de voordelen van snellere, betrouwbaardere gegevensoverdracht.

Meer informatie
SKU34855822
MerkACT
Merk artikelnr.FS6005
EAN8716065366426
Buitendiameter7 mm
Lengte per verpakking500 m
AfschermingstypeF/UTP
CategorieCAT6
AdermateriaalKoper
AdertypeSolid
Aderdoorsnede24 AWG
KabelmantelPVC
Bandbreedte250 MHz
KabelkleurGrijs
Min. werktemperatuur-15 °C
Max. werktemperatuur60 °C
CPR compatibleNee
CPR EuroclassEca
© 2023 - Kabels.nl