Terug naar de vorige pagina

ACT XS100H CAT6 U/UTP PVC Kabel Massief met Adersplitter Rol - 100 meter

€ 90,60
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT XS100H CAT6 U/UTP PVC Kabel Massief met Adersplitter Rol - 100 meter

  • Voorzien van ader Splitter
  • Puur koperen geleiders en voldoen volledig aan de prestaties die in de ANSI/TIA-568-C2 beschreven staan
  • Voldoen aan de internationale normen

Maak kennis met de ACT XS100H CAT6 U/UTP PVC Kabel Massief met Adersplitter Rol - 100 meter, een netwerkkabel van hoge kwaliteit die is ontworpen om aan je connectiviteitsbehoeften te voldoen. Deze robuuste kabel is ontworpen voor een betrouwbare en snelle datatransmissie, waardoor het een essentieel onderdeel is voor elke netwerkinstallatie. We gaan dieper in op de kenmerken, voordelen en toepassingen van de ACT XS100H CAT6 kabel, zodat je alle informatie hebt om een weloverwogen beslissing te nemen.

Gegevensoverdracht met hoge snelheid:
De ACT XS100H CAT6 kabel is je toegangspoort tot bliksemsnelle gegevensoverdracht. Met zijn CAT6-classificatie is deze kabel ontworpen om gegevensoverdrachtsnelheden tot 10 gigabit per seconde (Gbps) te ondersteunen, waardoor hij ideaal is voor veeleisende toepassingen zoals high-definition videostreaming, online gaming en gegevensintensieve taken. Of je nu thuis bent of in een professionele omgeving, deze kabel zorgt ervoor dat je netwerk optimaal presteert.

Stevige kernconstructie:
Een van de opvallende kenmerken van de ACT XS100H CAT6 kabel is de stevige kernconstructie. Dit betekent dat de geleiders van de kabel gemaakt zijn van een enkel, massief stuk koper van hoge kwaliteit. Solid core kabels staan bekend om hun uitstekende elektrische eigenschappen, die zorgen voor een laag signaalverlies en minimale overspraak. Dit resulteert in een stabiele en betrouwbare netwerkverbinding, zelfs over langere afstanden.

U/UTP (Unshielded Twisted Pair) Ontwerp:
Het U/UTP-ontwerp van deze kabel betekent dat hij niet afgeschermd is, waardoor hij een flexibele en veelzijdige keuze is voor een breed scala aan netwerktoepassingen. Hij is geschikt voor zowel residentieel als commercieel gebruik. Of je nu een thuisnetwerk opzet, een klein kantoor of een groter netwerk op bedrijfsniveau, de ACT XS100H CAT6 kabel is geschikt voor deze taak.

PVC-mantel voor duurzaamheid:
De kabel wordt beschermd door een duurzaam PVC (Polyvinyl Chloride) omhulsel. Deze mantel biedt niet alleen uitstekende bescherming tegen slijtage, maar zorgt er ook voor dat de kabel bestand is tegen omgevingsfactoren zoals vocht en temperatuurschommelingen. Deze duurzaamheid betekent dat je netwerk soepel kan werken zonder onderbrekingen, zelfs in moeilijke omstandigheden.

Adersplittertechnologie:
De opname van Adersplitter technologie in de ACT XS100H CAT6 kabel is een game-changer. De Adersplitter-technologie zorgt voor een efficiënter kabelbeheer, waardoor de kans op verwarde of gedraaide kabels afneemt. Dit maakt niet alleen de installatie eenvoudiger, maar helpt ook om de integriteit van de prestaties van je netwerk in de loop der tijd te behouden.

Eenvoudige installatie:
Het installeren van de ACT XS100H CAT6 kabel is een fluitje van een cent. De kabel is flexibel en gemakkelijk om mee te werken, waardoor hij geschikt is voor verschillende installatiescenario's. Of je hem nu door muren, buizen of langs plinten leidt, je zult het installatiegemak van deze kabel zeker waarderen.

100 meter lengte voor veelzijdigheid:
De lengte van 100 meter van deze kabel biedt je de flexibiliteit om je netwerkinstallatie aan te passen aan je specifieke behoeften. Of je nu apparaten aansluit in een kamer of in een grotere ruimte, de royale lengte van deze kabel zorgt ervoor dat je genoeg hebt om mee te werken.

Universele compatibiliteit:
De ACT XS100H CAT6 kabel is ontworpen om naadloos samen te werken met een breed scala aan netwerkapparaten. Hij is compatibel met routers, switches, modems, access points en meer. Of je nu computers, slimme apparaten of andere netwerkapparatuur aansluit, deze kabel zorgt voor een betrouwbare verbinding.

Maak je netwerk klaar voor de toekomst:
Investeren in een kabel van hoge kwaliteit zoals de ACT XS100H CAT6 is een slimme manier om je netwerk toekomstbestendig te maken. Met zijn ondersteuning voor hoge gegevensoverdrachtssnelheden en duurzame constructie is deze kabel klaar om de toenemende eisen van moderne netwerktechnologieën aan te kunnen. Je hoeft je niet snel zorgen te maken over het vervangen van je kabels.

Kosteneffectieve oplossing:
Naast de uitzonderlijke prestaties biedt de ACT XS100H CAT6 kabel een kosteneffectieve oplossing voor je netwerkbehoeften. Zijn duurzaamheid en betrouwbaarheid betekenen na verloop van tijd minder onderhouds- en vervangingskosten. Bovendien zorgt het ervoor dat je netwerk efficiënt werkt, waardoor de mogelijke kosten van netwerkuitval worden beperkt.

Veelzijdige toepassingen:
De ACT XS100H CAT6 kabel is geschikt voor een groot aantal toepassingen, waaronder:

- Home Networks: Of je nu films streamt, online aan het gamen bent of thuis werkt, deze kabel zorgt voor een stabiele en snelle verbinding voor al je apparaten.

- Kleine kantoren:Zorg ervoor dat je bedrijfsactiviteiten soepel verlopen met een betrouwbare netwerkverbinding die meerdere gebruikers en apparaten ondersteunt.

- **Commerciële omgevingen: Van winkels tot grotere kantoren, deze kabel is veelzijdig genoeg om aan de eisen van verschillende professionele omgevingen te voldoen.

- Onderwijsinstellingen: Scholen en universiteiten kunnen profiteren van de snelle en betrouwbare connectiviteit die deze kabel biedt voor studenten en personeel.

- Datacenters: In data-intensieve omgevingen schittert de ACT XS100H CAT6 kabel door het leveren van de prestaties die nodig zijn om kritische operaties te ondersteunen.

Vertrouwd merk:
ACT is een gerespecteerd merk dat bekend staat om het leveren van netwerkproducten van hoge kwaliteit. Als je kiest voor de ACT XS100H CAT6 kabel, kies je voor een product dat ondersteund wordt door een bedrijf met een bewezen staat van dienst in de industrie.

Concluderend is de ACT XS100H CAT6 U/UTP PVC Kabel Massief met Adersplitter Rol - 100 meter een hoogwaardige netwerkkabel die snelheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid toevoegt aan je netwerkinfrastructuur. Of je nu een thuisnetwerk opzet, een klein kantoor of een groter commercieel netwerk, met deze kabel zit je goed. De stevige kernconstructie, het U/UTP-ontwerp en de Adersplitter-technologie zorgen ervoor dat je netwerk soepel en efficiënt werkt. Investeer in de ACT XS100H CAT6 kabel en ervaar het verschil van een hoogwaardig, toekomstbestendig netwerk.

Meer informatie
SKU34838203
Lengte (cm)30.5000
Breedte (cm)29.0000
Hoogte (cm)10.0000
MerkACT
Merk artikelnr.XS100H
EAN8716065136784
Buitendiameter6.2 mm
Lengte per verpakking100 m
AfschermingstypeU/UTP
CategorieCAT6
AdermateriaalKoper
AdertypeSolid
Aderdoorsnede24 AWG
KabelmantelPVC
Bandbreedte250 MHz
KabelkleurGrijs
CPR compatibleNee
CPR EuroclassEca
© 2023 - Kabels.nl