Terug naar de vorige pagina

ACT XS6002 CAT6 U/UTP Solid Twisted Pair Kabel PVC AWG 24 CPR:B2ca - 500 meter

€ 562,63
Niet op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT XS6002 CAT6 U/UTP Solid Twisted Pair Kabel PVC AWG 24 CPR:B2ca - 500 meter

  • Deze kabel voldoet aan CPR Euroclass: B2ca, s2, d1
  • Puur koperen geleiders en voldoen volledig aan de prestaties die in de ANSI/TIA-568-C2 beschreven staan
  • Voorzien van ader Splitter
  • Voldoen aan de internationale normen

Maak kennis met de ACT XS6002 CAT6 U/UTP Solid Twisted Pair Kabel PVC AWG 24 CPR:B2ca - 500 meter, een netwerkkabel van hoge kwaliteit die is ontworpen om te voldoen aan de veeleisende behoeften van de moderne netwerkinfrastructuur. Deze geavanceerde CAT6 kabel biedt uitzonderlijke prestaties, duurzaamheid en veiligheid, waardoor het de ideale keuze is voor een breed scala aan toepassingen. Of je nu een nieuw netwerk opzet, een bestaand netwerk upgradet of aan een grootschalig project werkt, de ACT XS6002 CAT6 kabel is ontworpen om betrouwbare en efficiënte gegevensoverdracht te leveren.

Hierondergaan we dieper in op de kenmerken, voordelen en toepassingen van de ACT XS6002 CAT6 U/UTP kabel, zodat je alle informatie krijgt die je nodig hebt om een weloverwogen beslissing te nemen voor jouw netwerkbehoeften.

Ongeëvenaarde prestaties:
De ACT XS6002 CAT6 kabel is ontworpen om uitstekende netwerkprestaties te leveren. De kabel voldoet aan CAT6 en biedt een hoge bandbreedte en weinig overspraak, zodat gegevens met hoge snelheden en zonder interferentie worden verzonden. Of je nu HD-video's streamt, grote bestanden overdraagt of in realtime online aan het gamen bent, deze kabel garandeert een naadloze en vertragingsvrije ervaring.

Robuust en duurzaam:
Duurzaamheid is een belangrijke overweging bij netwerken, vooral voor installaties waar kabels worden blootgesteld aan slijtage. De ACT XS6002 CAT6 kabel heeft een stevige twisted pair constructie die de weerstand tegen fysieke belasting, buigen en schuren verbetert. Dit robuuste ontwerp zorgt ervoor dat de kabel ook na verloop van tijd goed blijft presteren, zodat hij minder vaak vervangen hoeft te worden en de uitvaltijd tot een minimum beperkt blijft.

Hoogwaardige materialen:
Kwaliteit is belangrijk als het gaat om netwerkkabels, en de ACT XS6002 CAT6 kabel stelt niet teleur. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder een PVC omhulsel. Deze mantel draagt niet alleen bij aan de duurzaamheid van de kabel, maar maakt hem ook geschikt voor installaties binnenshuis. De kabel voldoet ook aan RoHS, wat betekent dat hij voldoet aan strenge milieunormen, waardoor hij veilig is voor zowel gebruikers als het milieu.

Eenvoudige installatie:
Het installeren van de ACT XS6002 CAT6 kabel is een fluitje van een cent. Hij wordt geleverd in een handige lengte van 500 meter, zodat je een groot gebied kunt bestrijken zonder dat je extra connectoren of splitsingen nodig hebt. Het stevige twisted pair ontwerp van de kabel zorgt voor eenvoudige aansluiting en betrouwbare verbindingen. Of je nu een professionele netwerkinstallateur bent of een doe-het-zelver, je zult waarderen hoe eenvoudig het is om met deze kabel te werken.

CPR:B2ca Brandclassificatie:
Veiligheid is van het allergrootste belang in elk gebouw en deze kabel heeft een CPR (Construction Products Regulation) classificatie van B2ca. Dit betekent dat hij uitvoerig is getest en gecertificeerd op brandveiligheid, waardoor hij geschikt is voor installatie in openbare ruimtes, commerciële gebouwen en andere gebieden waar de brandveiligheidsvoorschriften streng zijn.

Veelzijdige toepassingen:
De ACT XS6002 CAT6 kabel is ongelooflijk veelzijdig en kan worden gebruikt in een breed scala aan toepassingen. Of je nu een thuisnetwerk opzet, een kantoor bedraadt of aan een industrieel project werkt, deze kabel kan het allemaal aan. Hij is ook geschikt voor zowel ethernet- als VoIP-toepassingen (Voice over Internet Protocol) en zorgt voor heldere en betrouwbare communicatie.

Toekomstbestendige investering:
Investeren in een netwerkinfrastructuur van hoge kwaliteit loont op de lange termijn, en de ACT XS6002 CAT6 kabel is een toekomstbestendige keuze. Met zijn CAT6-conformiteit en hoge bandbreedte is hij klaar om de toenemende data-eisen van de netwerken van morgen te ondersteunen. Dit betekent dat je je bekabelinginfrastructuur niet snel hoeft te vervangen, waardoor je zowel tijd als geld bespaart.

Minder signaalstoring:
Een van de belangrijkste voordelen van de ACT XS6002 CAT6 kabel is het vermogen om signaalinterferentie te minimaliseren. Het twisted pair ontwerp en de superieure afschermingseigenschappen verminderen elektromagnetische interferentie (EMI) en radiofrequente interferentie (RFI), zodat je gegevensoverdracht helder en betrouwbaar is. Dit is vooral belangrijk in omgevingen waar meerdere elektronische apparaten tegelijk in gebruik zijn.

Kosteneffectieve oplossing:
Ondanks de hoge kwaliteit en prestaties is de ACT XS6002 CAT6 kabel een kosteneffectieve oplossing. De duurzaamheid en het toekomstbestendige ontwerp betekenen dat je je bekabelingsinfrastructuur niet vaak hoeft te vervangen of upgraden, waardoor je op de lange termijn geld bespaart. Bovendien kan het installatiegemak de arbeidskosten tijdens de installatie verlagen.

Uitzonderlijke gegevensbeveiliging:
De ACT XS6002 CAT6 kabel biedt een verbeterde gegevensbeveiliging door de verminderde overspraak en interferentie. Dit betekent dat je gevoelige gegevens, of het nu voor zakelijk of persoonlijk gebruik is, minder vatbaar zijn voor onderschepping of corruptie tijdens de overdracht. Het is een betrouwbare keuze voor toepassingen waarbij gegevensbeveiliging van het grootste belang is.

Groen en milieuvriendelijk:
De ACT XS6002 CAT6 kabel voldoet aan RoHS, wat betekent dat hij voldoet aan strenge milieunormen. Dit zorgt ervoor dat de productie en verwijdering van de kabel een minimale impact hebben op het milieu. Het gebruik van milieuvriendelijke producten is niet alleen verantwoord, maar kan in sommige industrieën ook een vereiste zijn.

Technische ondersteuning en garantie:
Als je kiest voor de ACT XS6002 CAT6 kabel, koop je niet alleen een product, maar krijg je toegang tot een netwerk van ondersteuning. ACT zet zich in voor klanttevredenheid en biedt technische ondersteuning bij vragen of problemen. Bovendien krijg je garantie op deze kabel, zodat je gerust kunt zijn dat je investering beschermd is.

Concluderend is de ACT XS6002 CAT6 U/UTP Solid Twisted Pair Kabel PVC AWG 24 CPR:B2ca - 500 meter een eersteklas netwerkkabel die is ontworpen om te voldoen aan de hoogste industrienormen voor prestaties, duurzaamheid en veiligheid. Of je nu een nieuw netwerk aan het bouwen bent, je bestaande infrastructuur aan het upgraden bent of aan een grootschalig project werkt, deze kabel biedt uitzonderlijke voordelen, waaronder ongeëvenaarde prestaties, een robuuste constructie en naleving van strenge brandveiligheidsvoorschriften. Investeer in de ACT XS6002 CAT6 kabel en zorg ervoor dat je netwerk jarenlang soepel, efficiënt en veilig werkt.

Meer informatie
SKU34860419
MerkACT
Merk artikelnr.XS6002
EAN8716065410983
Buitendiameter6.2 mm
Lengte per verpakking500 m
AfschermingstypeU/UTP
CategorieCAT6
AdermateriaalKoper
AdertypeSolid
Aderdoorsnede24 AWG
KabelmantelPVC
Impedantie100 Ω
Bandbreedte250 MHz
KabelkleurGrijs
Min. werktemperatuur-15 °C
Max. werktemperatuur60 °C
CPR compatibleNee
CPR EuroclassBca
KeurmerkUL
© 2023 - Kabels.nl