Terug naar de vorige pagina

ACT EP456B CAT6A U/UTP PVC Patchkabel Blauw - 305 meter

€ 353,90
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT EP456B CAT6A U/UTP PVC Patchkabel Blauw - 305 meter

  • Puur koperen geleiders en voldoen volledig aan de prestaties die in de ANSI/TIA-568-C2 beschreven staan
  • Voldoen aan de internationale normen

Maak kennis met de ACT EP456B CAT6A U/UTP PVC Patchkabel Blauw 305 meter, een hoogwaardige netwerkoplossing die is ontworpen om te voldoen aan de eisen van moderne datatransmissie en communicatie. Deze CAT6A U/UTP (Unshielded Twisted Pair) PVC patchkabel van ACT is de perfecte keuze voor betrouwbare en snelle connectiviteit in een breed scala aan toepassingen. Met een royale lengte van 305 meter is deze Blauw gekleurde patchkabel geschikt voor zowel kleinschalige installaties als grootschalige netwerkopstellingen.

Superieure prestaties:
De ACT EP456B CAT6A U/UTP PVC Patchkabel is ontworpen om superieure prestaties te leveren in datatransmissie. Hij voldoet aan de CAT6A standaard, die betrouwbare en snelle communicatie garandeert bij frequenties tot 500 MHz. Of je nu grote bestanden overdraagt, high-definition video's streamt of in realtime online games speelt, deze patchkabel zorgt voor een soepele en efficiënte gegevensstroom.

Toekomstbestendige oplossing:
Investeren in CAT6A U/UTP-technologie biedt een toekomstbestendige oplossing voor je netwerkinfrastructuur. Dankzij de hogere bandbreedte kan deze patchkabel voldoen aan de toenemende eisen van opkomende technologieën en toepassingen. Met de ACT EP456B CAT6A U/UTP PVC Patchkabel doe je een langetermijninvestering die de groei van je netwerk ondersteunt en de noodzaak van frequente upgrades voorkomt.

Verbeterde gegevensbeveiliging:
Het U/UTP-ontwerp van de ACT EP456B CAT6A patchkabel zorgt voor gegevensbeveiliging door gebruik te maken van niet-afgeschermde getwiste paren. Deze configuratie vermindert elektromagnetische interferentie en overspraak, en zorgt ervoor dat je gegevens veilig en vrij van corruptie blijven tijdens de overdracht. Doordat de gegevensintegriteit behouden blijft, is deze patchkabel ideaal voor bedrijfskritische toepassingen die een veilige en foutloze gegevensoverdracht vereisen.

Duurzaamheid en levensduur:
ACT begrijpt het belang van duurzaamheid en een lange levensduur van netwerkapparatuur. De EP456B CAT6A patchkabel is gemaakt om de ontberingen van dagelijks gebruik en zware omgevingsomstandigheden te weerstaan. Het robuuste PVC omhulsel beschermt de binnenste getwiste paren en biedt uitstekende weerstand tegen schuren en fysieke schade. Dankzij de duurzame constructie kan deze patchkabel betrouwbare prestaties leveren voor een langere periode, waardoor de behoefte aan frequente vervangingen afneemt en de uitvaltijd tot een minimum wordt beperkt.

Eenvoudige installatie en onderhoud:
De ACT EP456B CAT6A U/UTP PVC Patchkabel is ontworpen voor eenvoudige installatie en onderhoud. De lengte van 305 meter zorgt voor flexibele routing en handig kabelbeheer. Het duurzame PVC omhulsel is gemakkelijk te hanteren en kan geïnstalleerd worden in verschillende netwerkomgevingen, waaronder datacenters, kantoren en woonomgevingen. Bovendien is het afsluiten van de patchkabel eenvoudig, waardoor je tijd en moeite bespaart tijdens installatie- en onderhoudstaken.

Kosteneffectieve oplossing:
Door te kiezen voor de ACT EP456B CAT6A U/UTP PVC Patchkabel, kies je voor een kosteneffectieve netwerkoplossing. De lengte van 305 meter biedt ruim voldoende dekking voor grootschalige installaties, waardoor er minder behoefte is aan meerdere kortere kabels. De duurzame constructie en lange levensduur van de patchkabel dragen bij aan lagere onderhoudskosten en een hoger rendement op investering.

Blauwe kleur voor gemakkelijke identificatie:
De Blauwe kleur van de ACT EP456B CAT6A U/UTP PVC Patchkabel zorgt voor eenvoudige identificatie en organisatie van netwerkverbindingen. In complexe netwerkopstellingen kan het gebruik van kabels met verschillende kleuren het oplossen van problemen, kabelbeheer en het identificeren van specifieke verbindingen vereenvoudigen, waardoor netwerkbeheerders tijd en moeite besparen.

Veelzijdigheid van toepassingen:
De ACT EP456B CAT6A U/UTP PVC Patchkabel is zeer veelzijdig en kan worden gebruikt in een breed scala aan netwerktoepassingen. Of je nu een lokaal netwerk (LAN) opzet, verschillende apparaten in een kantooromgeving aansluit of een datacenter-infrastructuur aanlegt, deze patchkabel levert de prestaties en betrouwbaarheid die nodig zijn voor efficiënte gegevensoverdracht.

Concluderend is de ACT EP456B CAT6A U/UTP PVC Patchkabel Blauw 305 meter een hoogwaardige netwerkoplossing die garant staat voor superieure gegevensoverdracht, verbeterde gegevensbeveiliging en eenvoudige installatie. Met zijn toekomstbestendige ontwerp, duurzaamheid en kosteneffectiviteit is deze Blauw gekleurde CAT6A patchkabel de ideale keuze voor bedrijven, datacenters en thuisgebruikers die op zoek zijn naar betrouwbare en efficiënte connectiviteit. Ervaar een naadloze gegevensstroom en geoptimaliseerde netwerkprestaties met de ACT EP456B CAT6A U/UTP PVC Patchkabel, je vertrouwde netwerkpartner.

Meer informatie
SKU34838199
MerkACT
Merk artikelnr.EP456B
EAN8716065297935
Buitendiameter7 mm
AfschermingstypeU/UTP
CategorieCAT6A
AdermateriaalKoper
AdertypeStranded (litze)
Aderdoorsnede24 AWG
KabelmantelPVC
Bandbreedte500 MHz
KabelkleurBlauw
Min. werktemperatuur-20 °C
Max. werktemperatuur60 °C
CPR compatibleNee
© 2023 - Kabels.nl