Terug naar de vorige pagina

ACT FP700B CAT 6A S/FTP PVC Patchkabel Grijs - 305 meter

€ 568,19
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT FP700B CAT 6A S/FTP PVC Patchkabel Grijs - 305 meter

  • Puur koperen geleiders en voldoen volledig aan de prestaties die in de ANSI/TIA-568-C2 beschreven staan
  • Voldoen aan de internationale normen

Maak kennis met de ACT FP700B CAT 6A S/FTP PVC Patchkabel Grijs - 305 meter, een geavanceerde oplossing voor snelle datatransmissie en netwerkconnectiviteit. Deze uitzonderlijke Ethernetkabel is ontworpen om te voldoen aan de eisen van moderne netwerkomgevingen en biedt uitstekende prestaties, duurzaamheid en veelzijdigheid. Of je nu een nieuwe netwerkinfrastructuur opzet of een bestaande upgradet, de ACT FP700B CAT 6A Patchkabel is de sleutel tot snelle en betrouwbare dataverbindingen.

Ongeëvenaarde prestaties:
De ACT FP700B CAT 6A Patchkabel zet een nieuwe standaard voor prestaties in Ethernetkabels. Hij ondersteunt de CAT 6A (Categorie 6A) standaard, die bekend staat om zijn uitzonderlijke datatransmissiecapaciteiten. Met gegevenssnelheden tot 10 Gbps (Gigabit per seconde) is deze kabel ontworpen om de meest veeleisende netwerktoepassingen aan te kunnen, zodat je gegevens naadloos en zonder onderbreking kunnen stromen.

Superieure afscherming:
Het S/FTP-ontwerp (Screened/Foiled Twisted Pair) van deze kabel biedt superieure afscherming tegen elektromagnetische interferentie (EMI) en radiofrequente interferentie (RFI). Dit betekent dat zelfs in lawaaiige omgevingen je gegevensoverdracht helder en betrouwbaar blijft. Hij is perfect voor gebruik in datacenters, kantoren en industriële omgevingen waar interferentie een probleem kan zijn.

Robuust PVC omhulsel:
Het PVC (Polyvinyl Chloride) omhulsel van de ACT FP700B CAT 6A Patchkabel is niet alleen duurzaam, maar ook moeilijk ontvlambaar. Dit garandeert de veiligheid van je netwerkinstallatie. Bovendien biedt het omhulsel uitstekende bescherming tegen fysieke slijtage, waardoor het geschikt is voor zowel binnen- als buitengebruik wanneer het geïnstalleerd wordt in buizen of andere beschermende paden.

Groot bereik:
Met een lengte van 305 meter biedt deze kabel een groot bereik, zodat je apparaten over grote afstanden kunt aansluiten zonder dat het signaal verslechtert. Hierdoor is het een ideale keuze voor netwerkinstallaties in gebouwen, campussen en zelfs op verschillende verdiepingen.

Eenvoudige installatie:
De ACT FP700B CAT 6A Patchkabel is ontworpen voor eenvoudige installatie. De kabel is flexibel en eenvoudig te leiden, waardoor de installatie minder tijd en moeite kost. De kleurgecodeerde draden maken het aansluiten eenvoudig, zelfs voor mensen met beperkte netwerkervaring. Dit betekent dat je je netwerk snel en efficiënt in gebruik kunt nemen.

Achterwaartse compatibiliteit:
Hoewel CAT 6A kabels ontworpen zijn voor hogesnelheidstoepassingen, zijn ze ook achterwaarts compatibel met CAT 5e en CAT 6 apparaten. Dit betekent dat je deze kabel kunt gebruiken in je bestaande netwerkinfrastructuur en nog steeds kunt profiteren van de superieure afscherming en duurzaamheid.

Toekomstbestendige investering:
Investeren in CAT 6A technologie is een toekomstbestendige keuze. Als de netwerkeisen blijven groeien, zorgt een kabel met hoge prestaties zoals de ACT FP700B ervoor dat je netwerk klaar is voor toekomstige upgrades en hogere bandbreedte-eisen. Dit kan je in de toekomst zowel tijd als geld besparen.

Betrouwbare connectiviteit:
De ACT FP700B CAT 6A Patchkabel is ontworpen voor betrouwbare connectiviteit. De hoogwaardige connectoren zorgen voor een veilige en stabiele verbinding met je apparaten. Of je nu servers, switches, routers of werkstations aansluit, je kunt erop vertrouwen dat je netwerk zonder onderbrekingen verbonden blijft.

Verminderd gegevensverlies:
Het superieure ontwerp van deze kabel minimaliseert gegevensverlies en signaaldegradatie. Dit is cruciaal voor toepassingen waarbij gegevensintegriteit van het grootste belang is, zoals videostreaming, VoIP-gesprekken (Voice over Internet Protocol) en gegevensback-ups. Met de ACT FP700B kun je erop vertrouwen dat je gegevens intact en zonder fouten op hun bestemming aankomen.

Kosteneffectieve oplossing:
Hoewel CAT 6A kabels worden beschouwd als een premium oplossing, bieden ze een uitstekende waarde voor de prestaties die ze leveren. De lange levensduur van deze kabel, in combinatie met het vermogen om gegevensoverdracht met hoge snelheid te ondersteunen, maakt het een kosteneffectieve keuze voor bedrijven en organisaties die willen investeren in een betrouwbare netwerkinfrastructuur.

Veelzijdige toepassingen:
De ACT FP700B CAT 6A Patchkabel is veelzijdig en geschikt voor een groot aantal toepassingen. Hij wordt vaak gebruikt in kantoornetwerken, datacenters, onderwijsinstellingen en industriële omgevingen. Of je nu computers, printers, IP-camera's of andere netwerkapparaten moet aansluiten, deze kabel kan het aan.

Conformiteit en certificering:
Deze kabel voldoet aan strenge industrienormen en is UL (Underwriters Laboratories) gecertificeerd. Deze certificering verzekert je van zijn veiligheid en betrouwbaarheid, en maakt hem nog geschikter voor kritieke netwerktoepassingen.

Milieuoverwegingen:
Het LSZH (Low Smoke Zero Halogen) ontwerp van de kabelmantel zorgt ervoor dat hij minimale rook en giftige gassen produceert in geval van brand. Dit maakt het een milieuvriendelijke keuze, vooral in gesloten ruimtes waar de luchtkwaliteit een punt van zorg is.

Concluderend is de ACT FP700B CAT 6A S/FTP PVC Patchkabel Grijs - 305 meter een hoogwaardige Ethernetkabel die uitblinkt in het leveren van betrouwbare en snelle dataverbindingen. De uitzonderlijke afscherming, robuuste constructie en compatibiliteit met verschillende netwerkapparaten maken het een ideale keuze voor zowel huidige als toekomstige netwerkbehoeften. Als je in deze kabel investeert, koop je niet zomaar een product; je investeert in de efficiëntie, betrouwbaarheid en toekomstbestendigheid van je netwerkinfrastructuur.

Meer informatie
SKU34838175
MerkACT
Merk artikelnr.FP700B
EAN8716065298031
Buitendiameter5.8 mm
Lengte per verpakking305 m
AfschermingstypeS/FTP
CategorieCAT6A
AdermateriaalKoper
AdertypeStranded (litze)
Aderdoorsnede26 AWG
KabelmantelPVC
Bandbreedte500 MHz
KabelkleurGrijs
CPR compatibleNee
© 2023 - Kabels.nl