Terug naar de vorige pagina

ACT XS6120 CAT6A F/UTP Solid Twisted Pair Kabel PVC AWG23 CPR B2ca - 305 meter

€ 477,89
Niet op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT XS6120 CAT6A F/UTP Solid Twisted Pair Kabel PVC AWG23 CPR B2ca - 305 meter

  • Deze kabel voldoet aan CPR Euroclass: B2ca, s2, d1
  • Puur koperen geleiders en voldoen volledig aan de prestaties die in de ANSI/TIA-568-C2 beschreven staan
  • Voorzien van ader Splitter
  • Voldoen aan de internationale normen

Maak kennis met de ACT XS6120 CAT6A F/UTP Solid Twisted Pair Kabel PVC AWG23 CPR B2ca - 305 meter, een geavanceerde oplossing voor krachtige netwerkbehoeften. Deze geavanceerde CAT6A Ethernetkabel is ontworpen om bliksemsnelle gegevensoverdrachtssnelheden, uitzonderlijke duurzaamheid en strenge veiligheidsnormen te leveren, waardoor het de perfecte keuze is voor een breed scala aan netwerktoepassingen. Of je nu een nieuwe netwerkinfrastructuur opzet, je bestaande systeem upgradet of zorgt voor veiligheidsnaleving in gevoelige omgevingen, de ACT XS6120 CAT6A Kabel is ontworpen om je verwachtingen te overtreffen.

Hierondergaan we dieper in op de kenmerken, voordelen en toepassingen van de ACT XS6120 CAT6A Kabel, zodat je alle informatie krijgt die je nodig hebt om een weloverwogen beslissing te nemen.

Uitzonderlijke prestaties:

De ACT XS6120 CAT6A Kabel zet de standaard voor netwerken met hoge prestaties. Met CAT6A (Categorie 6A) certificering is deze kabel ontworpen om gegevensoverdrachtsnelheden tot 10 Gbps aan te kunnen over een afstand tot 100 meter. Of je nu high-definition media streamt, grote bestanden overdraagt of data-intensieve toepassingen uitvoert, deze kabel zorgt voor een naadloze en vertragingsvrije ervaring.

Robuuste constructie:

Duurzaamheid is van het grootste belang bij netwerkkabels, en de ACT XS6120 CAT6A Kabel stelt niet teleur. Het heeft een solide twisted pair (F/UTP) ontwerp dat uitstekende bescherming biedt tegen elektromagnetische interferentie (EMI) en overspraak. Het PVC omhulsel is robuust en bestand tegen slijtage, zodat de kabel de ontberingen van installatie en dagelijks gebruik kan weerstaan.

Connectiviteit voor lange afstanden:

Met een lengte van 305 meter biedt deze kabel een groot bereik, waardoor hij geschikt is voor grootschalige installaties. Of je nu apparaten aansluit in een uitgestrekte kantoorruimte, een datacenter of een campusnetwerk, je hebt de flexibiliteit om verbindingen te maken over aanzienlijke afstanden zonder in te leveren op snelheid of signaalintegriteit.

Eenvoudige installatie:

De ACT XS6120 CAT6A Kabel is ontworpen voor eenvoudige en probleemloze installatie. Het stevige twisted pair ontwerp maakt het eenvoudig om te termineren en aan te sluiten, waardoor je tijd en moeite bespaart tijdens de installatie. Dankzij de flexibiliteit van de kabel kun je de kabel gemakkelijk leiden, zelfs in krappe ruimtes, zodat het installatieproces soepel verloopt.

CPR B2ca Brandveiligheidsnaleving:

Veiligheid is een topprioriteit in elke omgeving en de ACT XS6120 CAT6A Kabel voldoet aan de CPR (Construction Products Regulation) B2ca. Dit betekent dat het voldoet aan strenge Europese brandveiligheidsnormen, zodat je gerust kunt zijn in toepassingen waar brandveiligheid van cruciaal belang is, zoals commerciële gebouwen, zorginstellingen en onderwijsinstellingen.

Je netwerk klaarmaken voor de toekomst:

Investeren in CAT6A infrastructuur is een toekomstgerichte beslissing. CAT6A bekabeling ondersteunt hogere gegevensoverdrachtssnelheden en een grotere bandbreedte dan zijn voorgangers, waardoor het zeer geschikt is voor de eisen van toekomstige netwerktechnologieën. Door te kiezen voor de ACT XS6120 CAT6A Kabel maak je je netwerk klaar voor de toekomst en zorg je ervoor dat het zich kan aanpassen aan veranderende behoeften.

Veelzijdige toepassingen:

De ACT XS6120 CAT6A Kabel is veelzijdig en geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Of je nu een bekabeld netwerk aan het bouwen of upgraden bent voor je bedrijf, school, datacenter of thuis, deze kabel is de ideale keuze. Hij is compatibel met verschillende netwerkapparatuur, waaronder switches, routers, servers en meer.

Gegevensbeveiliging en betrouwbaarheid:

In het huidige digitale tijdperk zijn gegevensbeveiliging en betrouwbaarheid van het grootste belang. De ACT XS6120 CAT6A Kabel zorgt voor een veilige en stabiele netwerkverbinding, waardoor de kans op gegevensverlies of netwerkstoringen afneemt. De robuuste constructie en het storingsbestendige ontwerp zorgen ervoor dat je netwerk betrouwbaar blijft, zelfs in veeleisende omgevingen.

Kosteneffectieve oplossing:

Hoewel de ACT XS6120 CAT6A Kabel uitzonderlijke prestaties en duurzaamheid levert, is het ook een kosteneffectieve oplossing. De lange levensduur en het vermogen om hogere gegevensoverdrachtssnelheden te ondersteunen, betekenen dat je je bekabelingsinfrastructuur niet vaak hoeft te vervangen, waardoor je na verloop van tijd geld bespaart.

Milieuvriendelijk:

De PVC mantel van deze kabel bevat geen schadelijke chemicaliën en is milieuvriendelijk. Hij is ontworpen om de impact op het milieu tijdens productie en verwijdering te minimaliseren, in lijn met moderne duurzaamheidspraktijken.

Betrouwbare technische ondersteuning:

Als je kiest voor de ACT XS6120 CAT6A Kabel, krijg je niet alleen een kabel van hoge kwaliteit, maar ook toegang tot betrouwbare technische ondersteuning. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen, problemen of installatiebegeleiding.

Gemoedsrust garantie:

We hebben vertrouwen in de duurzaamheid en prestaties van de ACT XS6120 CAT6A Kabel en daarom wordt hij geleverd met een uitgebreide garantie. Deze garantie geeft je gemoedsrust in de wetenschap dat je investering beschermd is.

Toepassingen:

De ACT XS6120 CAT6A Kabel is geschikt voor een groot aantal toepassingen, waaronder:

- Kantoornetwerken:Zorg voor snelle en betrouwbare verbindingen voor de computers, printers en andere apparaten op je kantoor.

- Datacenters:Verzorg de snelle datatransmissievereisten van datacenters en serverruimtes.

- Onderwijsinstellingen: Creëer een robuuste netwerkinfrastructuur voor scholen en universiteiten ter ondersteuning van online leren en administratieve functies.

- Gezondheidszorg:Zorg voor veilige en betrouwbare verbindingen voor elektronische patiëntendossiers, medische apparatuur en communicatiesystemen.

- Industriële omgevingen:Ondersteun automatiserings- en besturingssystemen in productie- en industriële omgevingen.

- Huishoudens:Upgrade je thuisnetwerk voor naadloze streaming, online gaming en smart home-toepassingen.

- Commerciële gebouwen:Zorg voor betrouwbare netwerkverbindingen voor huurders en bedrijven in commerciële gebouwen.

Kortom, de ACT XS6120 CAT6A F/UTP Solid Twisted Pair Kabel PVC AWG23 CPR B2ca - 305 meter is een hoogwaardige netwerkkabel die snelheid, duurzaamheid en veiligheid combineert. Of je nu je bestaande netwerk wilt upgraden of een nieuw netwerk vanaf de grond wilt opbouwen, deze kabel biedt de prestaties en betrouwbaarheid die je nodig hebt om verbonden en veilig te blijven. Investeer in de toekomst van je netwerk met de ACT XS6120 CAT6A Kabel.

Meer informatie
SKU34860420
MerkACT
Merk artikelnr.XS6120
EAN8716065410990
Buitendiameter7.8 mm
Lengte per verpakking305 m
AfschermingstypeF/UTP
CategorieCAT6A
AdermateriaalKoper
AdertypeSolid
Aderdoorsnede23 AWG
KabelmantelLSZH
Impedantie100 Ω
Bandbreedte500 MHz
KabelkleurGrijs
Min. werktemperatuur-20 °C
Max. werktemperatuur75 °C
CPR compatibleNee
CPR EuroclassBca
KeurmerkUL
© 2023 - Kabels.nl