Terug naar de vorige pagina

KTI Networks KPW-2012-D Voeding

€ 118,56
Niet op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

KTI Networks KPW-2012-D Voeding

  • Beveiligd tegen kortsluiting, overbelasting en overspanning.
  • UL60601-1/IEC60601-1/EN60601-1 goedgekeurde interne voeding.
  • IEC60950-1 goedkeuring voor voeding.

Betrouwbare stroomoplossingen met KTI Networks KPW-2012-D voeding

Als het gaat om netwerkinfrastructuur, is een betrouwbare en efficiënte voeding essentieel voor een ononderbroken werking en optimale prestaties. KTI Networks presenteert de KPW-2012-D voeding, een betrouwbare oplossing die is ontworpen voor een stabiele en consistente stroomverdeling.Hierondergaan we in op de belangrijkste kenmerken en voordelen van de KTI Networks KPW-2012-D Voeding, en hoe deze het energiebeheer van je netwerkinfrastructuur kan verbeteren.

Robuuste stroomverdeling:

De KTI Networks KPW-2012-D voeding is gebouwd om betrouwbare en efficiënte stroomdistributie te leveren. Met een maximaal vermogen van 120 W kan hij effectief voldoen aan de stroomvereisten van verschillende netwerkapparaten, waaronder switches, routers, access points en meer. De voeding zorgt voor een stabiele en consistente stroomtoevoer, waardoor onderbrekingen en schommelingen die kunnen leiden tot netwerkuitval of schade aan apparatuur worden voorkomen.

Hoge energie-efficiëntie:

Energie-efficiëntie is een cruciaal aspect van elke voeding. De KTI Networks KPW-2012-D voeding is ontworpen met energiebesparende functies om het stroomverbruik te optimaliseren en de energiekosten te verlagen. De voeding voldoet aan de industrienormen voor energie-efficiëntie en zorgt ervoor dat stroom efficiënt wordt gebruikt zonder verspilling. Met deze voeding draag je bij aan een groener milieu en kun je op de lange termijn kosten besparen.

Meerdere uitgangspoorten:

De KTI Networks KPW-2012-D voeding heeft meerdere uitgangspoorten, wat zorgt voor flexibiliteit en gemak bij de distributie van stroom. Hij heeft 12 DC uitgangspoorten, zodat je meerdere apparaten tegelijk kunt aansluiten en van stroom kunt voorzien. Deze mogelijkheid is vooral handig in netwerkomgevingen met meerdere apparaten of bij het uitbreiden van je infrastructuur. De voeding vereenvoudigt het kabelbeheer en vermindert rommel door voedingsaansluitingen te consolideren.

Compact en duurzaam ontwerp:

Ruimtebesparing is cruciaal in netwerkomgevingen waar de rackruimte beperkt is. De KTI Networks KPW-2012-D voeding heeft een compact ontwerp, waardoor hij naadloos past in standaard netwerkracks of -kasten. De duurzame constructie zorgt voor langdurige prestaties, zelfs onder veeleisende omstandigheden. Dankzij de stevige constructie kan de voeding de ontberingen van netwerkinstallaties weerstaan en gedurende langere tijd betrouwbare stroomdistributie leveren.

Eenvoudige installatie en bewaking:

De KTI Networks KPW-2012-D voeding is ontworpen voor eenvoudige installatie en bewaking. De voeding wordt geleverd met een gebruiksvriendelijke interface en intuïtieve bediening, wat het installatieproces vereenvoudigt. LED-indicatoren zorgen voor visuele statusupdates, zodat je de prestaties van de voeding in één oogopslag kunt controleren. Dit zorgt voor snelle probleemoplossing en proactief beheer van stroomgerelateerde problemen, waardoor de uitvaltijd van het netwerk tot een minimum wordt beperkt.

Samenvattend:

Met zijn robuuste stroomdistributiemogelijkheden, energie-efficiëntie, meerdere uitgangspoorten, compacte ontwerp en eenvoudige installatie is de KTI Networks KPW-2012-D voeding een betrouwbare en efficiënte oplossing voor netwerkvoedingsbeheer. Door te investeren in deze voeding kun je ononderbroken stroomdistributie garanderen, netwerkprestaties verbeteren en je netwerkapparaten beschermen. Vertrouw op de KTI Networks KPW-2012-D voeding voor betrouwbare stroomoplossingen in je netwerkinfrastructuur.

Meer informatie
SKU34870607
Breedte (cm)0.0000
Lengte (cm)0.0000
Hoogte (cm)0.0000
Merk artikelnr.KPW-2012-D
MerkKTI Networks
EAN8716065536621
© 2023 - Kabels.nl