Terug naar de vorige pagina

Opticis DPOC-14NP/NL-10 | 8K Active Optical Kabel DisplayPort LSZH | 10 meter

€ 331,30
Niet op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

Opticis DPOC-14NP/NL-10 | 8K Active Optical Kabel DisplayPort LSZH | 10 meter

  • Verlengd DisplayPort signaal bij een resolutie van 8K
  • Tot aan maximaal 100 meter
  • Eenvoudig te installeren
  • Plug & play
  • Geen externe voeding nodig
  • Multi-channel Audio, Dolby true-HD, DTS-HD, Master Audio
  • Compatible met CEC, EDID en HDCP

Maak kennis met de Opticis DPOC-14NP/NL-10 | 8K Active Optical Cable (AOC) DisplayPort LSZH | 10 meter: De toekomst van connectiviteit met hoge resolutie

In de steeds veranderende wereld van technologie en multimedia is het essentieel om de ontwikkelingen voor te blijven. De Opticis DPOC-14NP/NL-10 is meer dan alleen een kabel; het is je toegangspoort tot een wereld van verbluffende visuele ervaringen, gegevensoverdracht met hoge snelheid en naadloze connectiviteit.

Onthulling van de Opticis DPOC-14NP/NL-10 Actieve Optische Kabel

De Opticis DPOC-14NP/NL-10 is geen gewone kabel. Het is een 8K Active Optical Cable (AOC) die speciaal is ontworpen om te voldoen aan de eisen van moderne multimedia en beeldschermtoepassingen met hoge resolutie. Laten we ons eens verdiepen in de opmerkelijke eigenschappen en ontdekken hoe hij je visuele en gegevensoverdrachtservaringen kan verbeteren.

Ongeëvenaarde 8K resolutie: Een visueel feest

De Opticis DPOC-14NP/NL-10 Actieve Optische Kabel is ontworpen om 8K resolutie te ondersteunen en levert een niveau van visuele helderheid en detail dat werkelijk adembenemend is. Of je nu een contentmaker, gamer of professional bent die pixel-perfecte precisie nodig heeft, deze kabel zorgt ervoor dat elk beeld en elke video in zijn volle glorie wordt gepresenteerd. Wees getuige van de toekomst van visuele uitmuntendheid met deze kabel.

Actieve Optische Technologie: Ontketen de kracht van licht

In tegenstelling tot traditionele koperen kabels maakt de Opticis DPOC-14NP/NL-10 gebruik van de kracht van licht om gegevens over te brengen. Actieve optische technologie zorgt voor minimaal signaalverlies, zelfs over lange afstanden. Dit betekent dat je 8K inhoud ongerept en levendig blijft, of je nu een gameconsole, high-end werkstation of een thuisbioscoopsysteem aansluit. Neem afscheid van de beperkingen van koperen kabels en omarm de toekomst van gegevensoverdracht.

Lengte van 10 meter: Veelzijdige connectiviteit

Met een royale lengte van 10 meter biedt deze Active Optical Cable flexibiliteit bij het inrichten van je multimedia- of werkruimte. Of je nu apparaten aan de andere kant van een kamer aansluit of in een professionele studio, je hebt de vrijheid om je opstelling naar eigen inzicht in te richten. Geen beperkingen meer door korte kabels.

Rookarm, halogeenvrij (LSZH): Veiligheid en milieuverantwoordelijkheid

Veiligheid en zorg voor het milieu staan voorop. De LSZH mantel van de Opticis DPOC-14NP/NL-10 zorgt ervoor dat hij in geval van brand minimale giftige dampen uitstoot, zodat jij en je omgeving veilig zijn. Deze kabel verbetert niet alleen je multimedia-ervaring, maar is ook in lijn met verantwoorde milieupraktijken.

Plug-and-Play Eenvoud: Moeiteloze installatie

Het installeren van de Opticis DPOC-14NP/NL-10 is een fluitje van een cent. Het is een plug-and-play oplossing, zodat je binnen enkele minuten kunt genieten van je 8K content. Ingewikkelde configuraties of extra apparatuur zijn niet nodig. Gewoon aansluiten en je kunt aan de slag.

Duurzaam en betrouwbaar:Gemaaktom lang mee te gaan

Duurzaamheid is een belangrijke overweging bij het investeren in kabels. De Opticis DPOC-14NP/NL-10 is gebouwd om lang mee te gaan, met een robuuste constructie die bestand is tegen de ontberingen van dagelijks gebruik. De connectoren zijn ontworpen voor veilige en betrouwbare verbindingen, waardoor de kans op signaalonderbrekingen of verbrekingen wordt verkleind.

Breed scala aan toepassingen: Veelzijdigheid ontketend

De toepassingen van de Opticis DPOC-14NP/NL-10 zijn grenzeloos. Of je nu een professionele video-editor bent die werkt met beelden in hoge resolutie, een gamer die op zoek is naar de ultieme visuele ervaring of een zakelijke professional die indrukwekkende presentaties geeft, deze Actieve Optische Kabel is jouw ticket voor naadloze connectiviteit.

Toekomstbestendige investering: Klaar voor de technologie van morgen

Investeren in de Opticis DPOC-14NP/NL-10 is een investering in de toekomst. Naarmate de technologie zich blijft ontwikkelen, is deze kabel klaar om nieuwe standaarden en hogere resoluties te ondersteunen. Het is een toekomstbestendige oplossing die ervoor zorgt dat jarenlang aan uw connectiviteitsbehoeften wordt voldaan.

Ruisvrije transmissie: Kristalheldere audio en video

Het bereiken van de perfecte visuele ervaring gaat niet alleen over resolutie, maar ook over helderheid. De Opticis DPOC-14NP/NL-10 zorgt ervoor dat zowel audio- als videosignalen kristalhelder worden verzonden, zonder interferentie of ruis. Geniet niet alleen van verbluffende beelden, maar ook van meeslepend geluid.

Minder rommelige kabels: Gestroomlijnde installatie

Kabelbeheer kan een hoofdpijn zijn, vooral als je te maken hebt met meerdere apparaten. De Opticis DPOC-14NP/NL-10 vereenvoudigt je installatie door kabelwarboel te verminderen. De enkele, lange kabel vervangt meerdere kortere, wat resulteert in een schonere en meer georganiseerde werkruimte.

Brede compatibiliteit: Sluit aan met vertrouwen

Bezorgd over compatibiliteit? De Opticis DPOC-14NP/NL-10 is ontworpen om naadloos samen te werken met een breed scala aan apparaten, waaronder computers, spelconsoles, mediaspelers en beeldschermen. Je kunt vol vertrouwen een verbinding maken, wetende dat je apparaten harmonieus zullen samenwerken.

Betrouwbaarheid in professionele omgevingen: Ideaal voor bedrijven

Voor bedrijven en organisaties is betrouwbaarheid onontbeerlijk. De Opticis DPOC-14NP/NL-10 is een ideale keuze voor vergaderzalen, directiekamers en auditoria waar presentaties en visuals van hoge kwaliteit van het grootste belang zijn. Het zorgt ervoor dat je presentaties vlekkeloos verlopen en maakt indruk op zowel klanten als collega's.

Gemoedsrust: Gesteund door kwaliteitsgarantie

Investeren in de Opticis DPOC-14NP/NL-10 betekent investeren in kwaliteitsgarantie. Hij ondergaat strenge tests om ervoor te zorgen dat hij voldoet aan de hoogste normen voor prestaties en betrouwbaarheid. Je kunt gerust zijn in de wetenschap dat je kabel gemaakt is om lang mee te gaan.

Ruimtebesparend ontwerp: Gestroomlijnde connectiviteit

Ruimte kan schaars zijn, vooral in moderne werkruimtes. Het slanke en lichtgewicht ontwerp van de Opticis DPOC-14NP/NL-10 betekent dat hij minimale ruimte inneemt terwijl hij maximale prestaties levert. Het is de perfecte oplossing voor compacte opstellingen.

Ultrasnelle gegevensoverdracht: Geen compromissen

De Opticis DPOC-14NP/NL-10 levert niet alleen verbluffende beelden, maar zorgt ook voor ultrasnelle gegevensoverdracht. Of je nu grote bestanden overdraagt, high-definition video streamt of aan online gaming doet, deze kabel biedt de bandbreedte die je nodig hebt voor vertragingsvrije en efficiënte gegevensoverdracht.

Meeslepende game-ervaring: Een genot voor gamers

Voor gamers is de Opticis DPOC-14NP/NL-10 een game-changer. Het elimineert de input lag en visuele artefacten die je game-ervaring kunnen belemmeren. Geniet van vloeiende en meeslepende gameplay als nooit tevoren, of je nu uitgestrekte open werelden verkent of deelneemt aan snelle multiplayergevechten.

Ideaal voor creatieve professionals: Perfectioneer je vak

Creatieve professionals, zoals videobewerkers en grafisch ontwerpers, eisen het hoogste niveau van visuele precisie. De Opticis DPOC-14NP/NL-10 zorgt ervoor dat elk detail kristalhelder is, zodat je je vak kunt perfectioneren en uitzonderlijk werk kunt afleveren.

Klantenservice: Uw tevredenheid telt

Bij Kabel.nlis klanttevredenheid een topprioriteit. Mocht je vragen hebben of problemen ondervinden met je DPOC-14NP/NL-10 actieve optische kabel, dan staat ons toegewijde klantenserviceteam klaar om je te helpen. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke ervaring hebt met onze producten.

Milieuvriendelijk: duurzame technologie

In een tijdperk van milieubewustzijn zet de Opticis DPOC-14NP/NL-10 een nieuwe standaard. Het energiezuinige ontwerp minimaliseert het stroomverbruik en verkleint je ecologische voetafdruk. Door voor deze kabel te kiezen, maak je een milieubewuste keuze.

Jouw poort naar de toekomst: Blijf voor op de curve

De Opticis DPOC-14NP/NL-10 is niet zomaar een kabel; het is jouw toegangspoort tot de toekomst van connectiviteit. Omdat technologie zich blijft ontwikkelen, zorgt deze kabel ervoor dat u altijd voorop loopt, klaar om nieuwe standaarden en ervaringen te omarmen.

Meer informatie
SKU34871146
Hoogte (cm)0.0000
Merk artikelnr.DPOC-14NP/NL-10
EAN8716065543704
Breedte (cm)0.0000
MerkOpticis
Lengte (cm)0.0000
4K compatibleJa
Extensie protocolEigen
Extensie connectorRJ45
Extensie kabelCATx (x1)
Extensie overFiber
Max. extensie afstand10 m
Extender categorie0-50 m
Aansluitingen (uit)DisplayPort female (x1), DisplayPort male (x1)
Aansluitingen (in)DisplayPort female (x1), DisplayPort male (x1)
AansluitingenDisplayPort
Max. resolutie @ 60Hz4096 x 2160, 7680 x 4320
Video signaalDisplayPort
VoedingBus powered
DisplayPort specificatieDisplayPort 1.4
Ondersteunde functiesCEC, EDID, HDCP
© 2023 - Kabels.nl