Terug naar de vorige pagina

Opticis LHM2-PP/PL-10 | 4K Detachable Actieve Optische Kabel (AOC) HDMI LSZH | 10 meter

€ 231,91
Niet op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

Opticis LHM2-PP/PL-10 | 4K Detachable Actieve Optische Kabel (AOC) HDMI LSZH | 10 meter

  • Verlengd 4K resolutie @ 60Hz 4:4:4
  • Verzend HDMI signaal tot aan 100 meter
  • LSZH mantel
  • Zeer flexibele kabel
  • Compatible met CE, EDID en HDCP 2.2
  • Ondersteund HDR10 @ 10 bit
  • Connector kan worden losgekoppeld

Maak kennis met de Opticis LHM2-PP/PL-10, jouw toegangspoort tot high-definition multimedia connectiviteit. Deze 10 meter afneembare AOC (Active Optical Cable) HDMI LSZH (Low Smoke Zero Halogen) kabel is ontworpen om je audio- en video-ervaring naar een hoger niveau te tillen. Met ondersteuning voor 4K-resoluties en een reeks voordelen die hem onderscheiden in de wereld van multimediakabels, is de Opticis LHM2-PP/PL-10 de oplossing bij uitstek voor al je behoeften op het gebied van home entertainment, gaming en professionele AV.

Ongeëvenaarde visuele uitmuntendheid

De Opticis LHM2-PP/PL-10 is gemaakt om een ongeëvenaarde visuele ervaring te leveren. Met ondersteuning voor 4K-resolutie (3840x2160) bij 60Hz zorgt hij ervoor dat je geniet van elk detail en levendige kleuren in je content. Of je nu je favoriete films streamt, aan het gamen bent in verbluffende high-definition of een presentatie geeft, deze kabel brengt je beelden helder en nauwkeurig tot leven.

Kristalheldere audio

Dompel jezelf onder in kristalheldere audio met de Opticis LHM2-PP/PL-10. Deze kabel ondersteunt high-definition audioformaten, waaronder DTS-HD Master Audio en Dolby TrueHD, en levert geluid dat net zo indrukwekkend is als het beeld. Geniet van elke nuance van de soundtrack, elk gefluister en elke explosie met ongeëvenaarde audiokwaliteit.

Uitgebreid bereik, afneembaar gemak

Met een lengte van 10 meter biedt de Opticis LHM2-PP/PL-10 je de vrijheid om je multimedia-apparatuur op te stellen waar je maar wilt. Geen beperkingen meer door korte kabels. Bovendien zorgt het afneembare ontwerp voor eenvoudig kabelbeheer en minder rommel in je thuisbioscoop of werkruimte. Het is de ideale oplossing voor grote ruimtes, conferentiecentra en thuisbioscopen waar langere kabels nodig zijn.

Geavanceerde optische technologie

De LHM2-PP/PL-10 maakt gebruik van Active Optical Cable technologie om HDMI-signalen over lange afstanden te versturen. Deze technologie zorgt ervoor dat je signaal stabiel en storingsvrij blijft over de hele lengte van de kabel. De kabel is immuun voor elektromagnetische interferentie (EMI) en radiofrequente interferentie (RFI), waardoor het de perfecte keuze is voor installaties in veeleisende omgevingen.

Robuuste constructie, betrouwbare prestaties

De Opticis LHM2-PP/PL-10 is gebouwd om lang mee te gaan en heeft een duurzame constructie die bestand is tegen de ontberingen van alledag. De LSZH mantel draagt niet alleen bij aan zijn duurzaamheid, maar zorgt ook voor veiligheid door minimale rook en nul halogeen uit te stoten in geval van brand. Dit maakt hem geschikt voor residentiële en commerciële installaties waar veiligheid en een lange levensduur van het grootste belang zijn.

Plug-and-Play Eenvoud

Zeg maar dag tegen ingewikkelde setups en configuratiegedoe. De Opticis LHM2-PP/PL-10 is ontworpen voor plug-and-play eenvoud. Sluit het ene uiteinde aan op je bronapparaat (bijvoorbeeld een Blu-ray speler, gameconsole of laptop) en het andere uiteinde op je beeldscherm (bijvoorbeeld een tv of projector) en je kunt aan de slag. Het is compatibel met een breed scala aan HDMI-apparaten, waardoor het ongelooflijk veelzijdig is.

Veelzijdige toepassingen

De Opticis LHM2-PP/PL-10 is een veelzijdige kabel die geschikt is voor een groot aantal toepassingen:

1. Home Entertainment: Verhoog je thuisbioscoopervaring met 4K-resolutie en meeslepende audio.

2. Gamen: Geniet van vertragingsvrij gamen in high-definition zonder signaalverlies.

3. Professionele AV: Perfect voor vergaderzalen, collegezalen en auditoria waar lange kabels nodig zijn voor presentaties en videoconferenties.

4. Digital Signage: Maak opvallende displays in winkels, luchthavens en openbare ruimtes met verbluffende 4K beelden.

5. Onderwijs: Verbeter de leerervaring met inhoud in hoge resolutie in klaslokalen en opleidingscentra.

Toekomstbestendige investering

Investeren in de Opticis LHM2-PP/PL-10 is een toekomstbestendige keuze. Met zijn ondersteuning voor 4K-resolutie en geavanceerde optische technologie is hij klaar om te voldoen aan de eisen van de multimedia-inhoud van vandaag en die van de toekomst. Het zorgt ervoor dat je installatie klaar is voor toekomstige technologieën en contentformaten, waardoor je investering op de lange termijn waardevol blijft.

De Opticis LHM2-PP/PL-10 is niet zomaar een kabel; het is je toegangspoort tot een wereld van meeslepende multimedia-ervaringen. Met ondersteuning voor 4K resolutie, kristalheldere audio, een groter bereik en een robuuste constructie is het de perfecte keuze voor home entertainment, gaming, professionele AV-opstellingen, digital signage, onderwijs en nog veel meer. Zeg vaarwel tegen kabellengtebeperkingen en signaaldegradatie. Verhoog je multimedia-ervaring met de Opticis LHM2-PP/PL-10, de toekomstbestendige oplossing voor al je HDMI-connectiviteitsbehoeften.

Meer informatie
SKU34871103
Hoogte (cm)0.0000
Merk artikelnr.LHM2-PP/PL-10
EAN8716065543483
Breedte (cm)0.0000
MerkOpticis
Lengte (cm)0.0000
4K compatibleJa
Extensie protocolEigen
Extensie overFiber
Max. extensie afstand10 m
Extender categorie0-50 m
Aansluitingen (uit)HDMI A (full-size) male (x1)
Aansluitingen (in)HDMI A (full-size) male (x1)
AansluitingenHDMI
Max. resolutie @ 60Hz4096 x 2160
Video signaalHDMI
VoedingBus powered
HDMI specificatieHDMI High Speed
Ondersteunde functiesCEC, EDID, HDCP
© 2023 - Kabels.nl