Terug naar de vorige pagina

Plenty PLB244-4PA Prolink Desktop PDU 4x Type E Penaarde (België)

€ 58,59
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

Plenty PLB244-4PA Prolink Desktop PDU 4x Type E Penaarde (België)

  • Koppelbaar via prolink female uitgang

Maak kennis met de Prolink Desktop PDU 4x Type E Penaarde (België), een veelzijdige en efficiënte stroomverdeler ontworpen voor desktopgebruik. Deze hoogwaardige PDU biedt meerdere voordelen, waaronder verbeterd stroombeheer, meer gebruiksgemak en een betere organisatie van je werkruimte. Of je nu een thuiskantoor, een professionele werkplek of een multimediacentrum inricht, de Prolink Desktop PDU is de perfecte oplossing om je stroombehoeften effectief te beheren.

Efficiënt energiebeheer:
De Prolink Desktop PDU is ontworpen voor efficiënt energiebeheer voor je apparaten. Met zijn vier Type E Penaarde aansluitingen kun je gemakkelijk meerdere apparaten aansluiten op één voedingsbron. Dit voorkomt de rommel van meerdere voedingsadapters en optimaliseert het gebruik van beschikbare stopcontacten. Door je stroomaansluitingen te centraliseren, kun je de stroomtoevoer effectiever beheren en regelen, waardoor je verzekerd bent van een stabiele en betrouwbare stroombron voor al je apparaten.

Meer gemak:
Een van de belangrijkste voordelen van de Prolink Desktop PDU is het verbeterde gebruiksgemak. Dankzij het compacte en slanke ontwerp kun je hem gemakkelijk op je bureaublad plaatsen en heb je gemakkelijk toegang tot de stopcontacten. Je hoeft niet langer onder bureaus te kruipen of achter meubels te reiken om apparaten aan te sluiten of los te koppelen. De PDU brengt de stroombron naar je vingertoppen, waardoor het handiger en efficiënter is om apparaten aan te sluiten en los te koppelen als dat nodig is.

Verbeterde organisatie van de werkruimte:
De Prolink Desktop PDU helpt bij het creëren van een opgeruimde en georganiseerde werkplek. Dankzij het compacte formaat en de kabelbeheerfuncties van de PDU kun je je stroomkabels netjes en kluwenvrij opbergen. Geen rommelige en verwarde snoeren meer op je bureau en geen struikelgevaar. Met de PDU kun je je werkplek schoon en georganiseerd houden, wat de productiviteit verhoogt en een professionele uitstraling geeft.

Verbeterde veiligheid:
Veiligheid is van het grootste belang bij het beheren van stroom in elke omgeving. De Prolink Desktop PDU is uitgerust met veiligheidsfuncties om je apparaten te beschermen en een veilige stroomvoorziening te garanderen. De Type E Penaarde stopcontacten zijn ontworpen voor een betrouwbare verbinding met een goede aarding, waardoor het risico op elektrische schokken of schade aan gevoelige apparatuur wordt geminimaliseerd. Bovendien is de PDU gemaakt van hoogwaardige materialen en ondergaat hij strenge tests om aan de veiligheidsnormen te voldoen, zodat je gerust kunt zijn en je waardevolle apparaten beschermd zijn.

Veelzijdige toepassingen:
De Prolink Desktop PDU biedt veelzijdige toepassingen in verschillende omgevingen. Of je hem nu gebruikt in een thuiskantoor, een professionele werkruimte of een multimediacentrum, deze PDU voldoet aan al je stroomverdelingsbehoeften. Hij is compatibel met een groot aantal apparaten, waaronder computers, beeldschermen, printers, audioapparatuur en spelconsoles. De PDU is een veelzijdige oplossing die zich aanpast aan verschillende omgevingen, waardoor het een essentieel hulpmiddel is voor zowel persoonlijk als professioneel gebruik.

Eenvoudige installatie:
Het installeren van de Prolink Desktop PDU is een fluitje van een cent. Sluit hem gewoon aan op een Type E Penaarde stopcontact en je kunt aan de slag. Dankzij het compacte formaat en lichtgewicht ontwerp is hij gemakkelijk te plaatsen en te verplaatsen als dat nodig is. De PDU heeft ook een ingebouwde aan/uit-schakelaar waarmee je eenvoudig de stroomtoevoer naar aangesloten apparaten kunt regelen.

Duurzaam en Betrouwbaar:
Prolink staat bekend om zijn producten van hoge kwaliteit en de Desktop PDU is daarop geen uitzondering. Hij is gemaakt om dagelijks gebruik te weerstaan en biedt duurzaamheid op de lange termijn. De robuuste constructie van de PDU zorgt ervoor dat hij bestand is tegen slijtage, waardoor hij na verloop van tijd betrouwbare prestaties levert. De hoogwaardige materialen die zijn gebruikt bij de productie zorgen ervoor dat de PDU bestand is tegen de eisen van een dynamische werkomgeving.

Ruimtebesparend ontwerp:
De Prolink Desktop PDU heeft een ruimtebesparend ontwerp, wat vooral gunstig is als de ruimte op het bureau beperkt is. Dankzij de compacte voetafdruk kun je de beschikbare werkruimte maximaliseren, waardoor er meer ruimte overblijft voor andere essentiële zaken. Of je nu een klein bureau hebt of een onoverzichtelijke werkplek, het ruimtebesparende ontwerp van de PDU zorgt voor een efficiënt gebruik van je werkruimte.

Concluderend biedt de Prolink Desktop PDU 4x Type E Penaarde (België) een reeks voordelen, waaronder efficiënt stroombeheer, meer gemak, betere organisatie van de werkruimte, meer veiligheid, veelzijdige toepassingen, eenvoudige installatie, duurzaamheid, betrouwbaarheid en een ruimtebesparend ontwerp. Met zijn compacte formaat en meerdere stopcontacten is deze PDU van onschatbare waarde voor het beheren van de stroomverdeling in je desktopopstelling. Ervaar verbeterde efficiëntie en organisatie in je werkruimte met de Prolink Desktop PDU, de betrouwbare stroomoplossing voor al je apparaten.

Meer informatie
SKU34830988
EAN8716065296051
MerkPlenty
Merk artikelnr.PLB244-4PA
KleurZwart
Input connectorProlink male
BijgeleverdUniversele brackets
Max belasting230V AC / 16 A
KabeltypeH05VV-F3G 1,5
Socket typeType E female
© 2023 - Kabels.nl