Terug naar de vorige pagina

Rextron RX1041 USB 3.2 Switch 4-poorts | Zwart

€ 478,47
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

Rextron RX1041 USB 3.2 Switch 4-poorts | Zwart

  • 4 poorts USB 3.2 switch
  • Diverse beheer opties
  • Seamless switching
  • Panel lock voorkomt per ongeluk klikken
  • USB roaming

Verbeter je connectiviteit met de Rextron RX1041 USB 3.2 Switch 4-poorts

Welkom in de wereld van naadloze connectiviteit! De Rextron RX1041 USB 3.2 Switch 4-Port is een veelzijdig en betrouwbaar apparaat waarmee je moeiteloos meerdere USB-apparaten kunt beheren. Of je nu een professional, een gamer of een tech-liefhebber bent, deze hoogwaardige switch is ontworpen om je workflow te stroomlijnen en je connectiviteitsbehoeften te vereenvoudigen. In deze uitgebreide productcontent gaan we in op de belangrijkste kenmerken, voordelen en redenen waarom de Rextron RX1041 USB 3.2 Switch 4-Port je oplossing voor het beheer van USB-apparaten zou moeten zijn.

Belangrijkste kenmerken
De Rextron RX1041 USB 3.2 Switch 4-Port biedt een reeks kenmerken die het een uitstekende keuze maken voor iedereen die op zoek is naar verbeterde USB-connectiviteit. Laten we de belangrijkste kenmerken eens nader bekijken:

Efficiënte USB 3.2 Switching:Met USB 3.2 SuperSpeed-technologie maakt deze switch bliksemsnelle gegevensoverdrachtsnelheden tot 10Gbps mogelijk, waardoor snelle en efficiënte bestandsoverdracht tussen aangesloten apparaten mogelijk is.

Handig ontwerp met 4 poorten:De RX1041 is uitgerust met vier USB-poorten, die voldoende aansluitmogelijkheden bieden voor meerdere apparaten zoals printers, externe harde schijven, scanners en meer. Zeg maar dag tegen het gedoe van het voortdurend aansluiten en loskoppelen van apparaten.

Gebruiksvriendelijke bediening:Schakelen tussen apparaten is een fluitje van een cent dankzij de gebruiksvriendelijke drukknopbediening. Naadloos schakelen tussen aangesloten apparaten met een simpele druk, waardoor je tijd en moeite bespaart.

Brede apparaatcompatibiliteit:De RX1041 ondersteunt verschillende USB-apparaten en is compatibel met meerdere besturingssystemen, waaronder Windows, Mac en Linux. Geniet van probleemloze compatibiliteit op verschillende platforms.

USB busvoeding:Deze schakelaar is ontworpen om rechtstreeks stroom te halen uit de USB-bus, zodat er geen externe voeding nodig is. Dit maakt hem zeer draagbaar en ideaal voor op reis of op kantoor.

Voordelen
De Rextron RX1041 USB 3.2 Switch 4-poorts biedt een overvloed aan voordelen die je connectiviteitservaring verbeteren. Laten we enkele van de belangrijkste voordelen bekijken:

Verbeterde productiviteit:Met de RX1041 kun je moeiteloos schakelen tussen USB-apparaten, waardoor je niet langer meerdere randapparaten nodig hebt of voortdurend moet in- en uitpluggen. Dit stroomlijnt je workflow en verhoogt de productiviteit.

Ruimte- en kostenbesparing:Consolideer je USB-apparaten met de RX1041. Door meerdere apparaten op één switch aan te sluiten, bespaar je kostbare bureauruimte en verminder je de wirwar van kabels. Bovendien vervallen de kosten van de aanschaf van meerdere USB-poorten.

Tijdsefficiëntie:Met de drukknopbediening kun je snel schakelen tussen apparaten, zodat je geen tijd verliest met het handmatig aansluiten en loskoppelen van USB-kabels. Dit is vooral handig in gedeelde werkruimten of spelopstellingen.

Veelzijdige toepassingen:De RX1041 is geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Of je nu een professional bent die een naadloze verbinding voor randapparatuur nodig heeft, een gamer die snel van apparaat wil wisselen voor optimale gameplay, of een thuisgebruiker die het beheer van USB-apparaten wil vereenvoudigen, deze switch is de ideale oplossing.

Betrouwbare prestaties:Rextron staat bekend om het maken van producten van hoge kwaliteit, en de RX1041 is daarop geen uitzondering. De switch is gebouwd om zwaar gebruik te weerstaan en zorgt voor stabiele verbindingen tussen apparaten, zodat je gerust kunt zijn tijdens kritieke operaties.

Samenvattend:
De Rextron RX1041 USB 3.2 Switch 4-poorts is een krachtig en veelzijdig hulpmiddel dat efficiëntie, gemak en verbeterde connectiviteit naar je werk- of spelomgeving brengt. Met zijn USB 3.2 SuperSpeed technologie, gebruiksvriendelijke bediening, brede apparaatcompatibiliteit en kosteneffectieve voordelen is deze switch de oplossing bij uitstek voor het beheer van meerdere USB-apparaten. Ervaar naadloos schakelen en verhoog je productiviteit vandaag nog met de Rextron RX1041 USB 3.2 Switch 4-Port!

Meer informatie
SKU34870260
Lengte (cm)0.0000
Breedte (cm)0.0000
Hoogte (cm)0.0000
MerkRextron
Merk artikelnr.RX1041
EAN8716065532425
Aantal USB poorten4
Materiaal behuizingAluminium
USB versieUSB 3.2 Gen 1 - SuperSpeed (USB 3.0)
KleurZwart
Aansluitingen3,5 mm jack, RJ45, USB
Aansluitingen op hubUSB B female (x4)
ComputeraansluitingUSB A male (x1)
Overdrachtsnelheid5 Gbps
VoedingExterne voedingsadapter
© 2023 - Kabels.nl