Terug naar de vorige pagina

ACT AP1005 HDMI Koppelbus Adapter HDMI-A Female/Female

€ 6,81
Niet op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT AP1005 HDMI Koppelbus Adapter HDMI-A Female/Female

  • Interne folie afscherming

Maak kennis met de ACT AP1005 HDMI Koppelbus Adapter HDMI-A Female/Female, jouw ultieme oplossing voor HDMI verbindingsbehoeften. Deze veelzijdige adapter is ontworpen om je audiovisuele ervaring te verbeteren door HDMI naadloos uit te breiden en aan te sluiten. Of je nu een thuisbioscoopfanaat bent, een professionele AV-technicus of een gamer die op zoek is naar een optimale opstelling, de ACT AP1005 HDMI Koppelbus Adapter is een onmisbaar hulpmiddel dat een groot aantal voordelen biedt.

Onthulling van de ACT AP1005 HDMI Koppelbus Adapter

In de kern is de ACT AP1005 een vrouwelijke-naar-vrouwelijke HDMI-adapter die het bereik van je HDMI-kabels vergroot, zodat je HDMI-apparaten gemakkelijk kunt aansluiten. De vrouwelijke HDMI-A connectors aan beide uiteinden van de adapter zorgen voor compatibiliteit met een groot aantal HDMI apparaten, waaronder televisies, monitoren, projectoren, spelconsoles, Blu-ray spelers en nog veel meer.

Laten we nu eens kijken naar de uitgebreide voordelen die de ACT AP1005 HDMI Koppelbus Adapter biedt:

Naadloze connectiviteit

De ACT AP1005 adapter is jouw brug naar ononderbroken connectiviteit. Hij zorgt voor een naadloze verbinding tussen je HDMI-apparaten en voorkomt signaalverlies of onderbrekingen die de kwaliteit van je audio en video kunnen aantasten. Of je nu films streamt, aan het gamen bent of presentaties geeft, deze adapter zorgt ervoor dat je inhoud zonder haperingen op zijn bestemming aankomt.

Veelzijdigheid

Een van de opvallende eigenschappen van de ACT AP1005 adapter is zijn veelzijdigheid. Deze adapter kan worden gebruikt in een breed scala aan toepassingen, van thuisbioscopen tot professionele AV-opstellingen. Hij is compatibel met verschillende HDMI kabels, waardoor het een veelzijdige keuze is voor het aansluiten van verschillende apparaten, ongeacht merk of model. Hij is ook compatibel met verschillende HDMI-versies, waaronder HDMI 1.4, HDMI 2.0 en nog veel meer.

Hoge kwaliteit video en audio

De HDMI-A vrouwelijke aansluitingen op deze adapter ondersteunen video- en audio-overdracht van hoge kwaliteit. Je kunt genieten van een verbluffende 4K Ultra HD videoresolutie, levendige kleuren en scherpe beelden op je beeldscherm. Bovendien levert het kristalheldere audio, zodat je de volledige meeslepende ervaring krijgt wanneer je films bekijkt, games speelt of naar muziek luistert.

Compact en duurzaam ontwerp

De ACT AP1005 HDMI Koppelbus Adapter is ontworpen met zowel vorm als functie in gedachten. Dankzij het compacte formaat is hij gemakkelijk mee te nemen en te installeren in kleine ruimtes. Ondanks zijn kleine formaat is hij gemaakt om lang mee te gaan. De duurzame constructie zorgt ervoor dat hij bestand is tegen slijtage door dagelijks gebruik, waardoor hij een betrouwbare aanvulling is op je AV gereedschapskist.

Plug-and-Play gemak

Zeg maar dag tegen ingewikkelde setups en probleemoplossing. De ACT AP1005 adapter is een plug-and-play oplossing. Sluit hem gewoon aan op je HDMI kabels en je kunt aan de slag. Er is geen extra software of configuratie nodig, waardoor je tijd en gedoe bespaart tijdens de installatie.

Vergroot kabelbereik

Soms zijn HDMI kabels net niet lang genoeg om je apparaten aan te sluiten. De ACT AP1005 HDMI Koppelbus Adapter lost dit probleem op door het bereik van je bestaande HDMI-kabels te vergroten. Of je nu een paar centimeter of een paar meter extra kabellengte nodig hebt, met deze adapter zit je goed.

Kosteneffectieve oplossing

In plaats van te investeren in langere HDMI kabels, die duur kunnen zijn, biedt de ACT AP1005 adapter een kosteneffectieve oplossing. Je kunt je bestaande HDMI-kabels gebruiken en het bereik ervan naar behoefte uitbreiden. Dit kan je geld besparen en rommel in je AV-installatie verminderen.

Breed scala aan toepassingen

De toepassingen van de ACT AP1005 HDMI Koppelbus Adapter zijn vrijwel onbeperkt. Hij is perfect voor thuisbioscoopfanaten die hun streamingapparaten, spelconsoles en Blu-ray spelers willen aansluiten op hun 4K tv's. Hij is ook van onschatbare waarde voor bedrijven en onderwijsinstellingen die afhankelijk zijn van AV-presentaties van hoge kwaliteit. Daarnaast kunnen AV-professionals het gebruiken om hun opstellingen te optimaliseren, zodat signalen feilloos hun bestemming bereiken in vergaderzalen, collegezalen en evenementenruimtes.

Ideaal voor gamen

Vooral gamers kunnen profiteren van de ACT AP1005 adapter. Deze maakt een langere kabellengte tussen spelconsoles en beeldschermen mogelijk, waardoor je de flexibiliteit hebt om je spelopstelling naar eigen inzicht in te richten. Bovendien zorgt de adapter ervoor dat je game-ervaring vrij is van lag of onderbrekingen, wat essentieel is voor competitief gamen.

Nette en georganiseerde opstelling

Dankzij het compacte formaat en de mogelijkheid om kabels te verlengen, helpt de ACT AP1005 adapter je om een nette en georganiseerde AV opstelling te behouden. Je kunt lelijke kabels aan het zicht onttrekken en je apparaten rangschikken op een manier die bij je ruimte past zonder je zorgen te maken over kabelbeperkingen.

Compatibel met verschillende HDMI apparaten

De ACT AP1005 adapter is compatibel met een groot aantal HDMI apparaten

- Televisies:Verbind je streaming apparaten, spelconsoles en Blu-ray spelers moeiteloos met je TV.

- Monitoren: Vergroot het bereik van de HDMI-kabel van je monitor voor flexibelere werkplekinrichtingen.

- Projectoren: Geef eenvoudig presentaties, stream content of geniet van films op grotere schaal.

- Gameconsoles: Optimaliseer je gamingopstelling door het bereik van de HDMI-kabel van je console te vergroten.

- Blu-ray spelers en mediaspelers: Geniet van high-definition content zonder je zorgen te maken over kabellengtebeperkingen.

- Thuisbioscopen: Creëer een bioscoopervaring in je huis door al je AV-componenten naadloos aan te sluiten.

- Professionele AV-instellingen: Of je nu in de vergaderzaal, collegezaal of evenementenruimte bent, deze adapter zorgt voor betrouwbare AV-verbindingen voor presentaties en evenementen.

Concluderend is de ACT AP1005 HDMI Koppelbus Adapter HDMI-A Female/Female de sleutel tot naadloze HDMI-verbindingen van hoge kwaliteit in verschillende omgevingen. De veelzijdigheid, het gebruiksgemak en de mogelijkheid om het kabelbereik te vergroten maken het een waardevolle toevoeging aan elke AV-opstelling, thuis of in een professionele omgeving. Zeg vaarwel tegen signaalonderbrekingen en kabelbeperkingen en ervaar het volledige potentieel van je HDMI apparaten met deze betrouwbare adapter. Maak van de ACT AP1005 adapter je oplossing voor al je HDMI connectiviteitsbehoeften en til je audiovisuele ervaring naar nieuwe hoogten.

Meer informatie
SKU34844158
MerkACT
Merk artikelnr.AP1005
EAN8716065321715
AfgeschermdJa
Connector AHDMI A (full-size) female (x1)
Connector BHDMI A (full-size) female (x1)
Adapter designRecht
Kleur behuizingZwart
Video signaalHDMI
© 2023 - Kabels.nl