Terug naar de vorige pagina

ACT AB3730 Adapter DVI-I Dual Link Female/Female

€ 29,92
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT AB3730Adapter DVI-I Dual Link Female/Female

  • RF-Block afgeschermde kap

Maak kennis met de ACT AB3730 Adapter DVI-I Dual Link Female/Female, een veelzijdige en essentiële oplossing voor het verbeteren van je digitale visuele ervaring. Deze geavanceerde adapter biedt naadloze connectiviteit en compatibiliteit, zodat je het potentieel van je apparaten en beeldschermen kunt maximaliseren. Of je nu werkt aan complexe multimediaprojecten, games speelt met hoge-resolutie graphics of een werkstation met meerdere monitoren opzet, de ACT AB3730 Adapter is het perfecte hulpmiddel om een wereld aan visuele mogelijkheden te ontsluiten.

Verbeterde visuele helderheid:
De ACT AB3730 Adapter is ontworpen om DVI-I Dual Link aansluitingen te ondersteunen, wat zorgt voor verbeterde visuele helderheid en scherpte. Of je nu hoge-resolutie monitoren, projectoren of digitale schermen aansluit, deze adapter behoudt de integriteit van je beelden en levert levendige kleuren en scherpe details.

Dual Link mogelijkheden:
Dankzij de Dual Link connectiviteit is deze adapter geoptimaliseerd voor het verzenden van hogere resoluties en vernieuwingsfrequenties. Met een maximale resolutie tot 2560 x 1600 pixels kun je zonder compromissen genieten van ingewikkelde ontwerpen, gedetailleerde afbeeldingen en meeslepende graphics.

Veelzijdige compatibiliteit:
De ACT AB3730 Adapter biedt veelzijdige compatibiliteit, waardoor het een waardevolle toevoeging is aan je technische arsenaal. Het ondersteunt zowel DVI-I (analoog en digitaal) aansluitingen, waardoor een naadloze integratie met een breed scala aan apparaten gegarandeerd is, waaronder desktop computers, laptops, grafische kaarten, monitoren en projectoren.

Gemakkelijke plug-and-play installatie:
Vereenvoudig je connectiviteitservaring met de plug-and-play installatie van de ACT AB3730 Adapter. Je hebt geen complexe configuraties of software-installaties nodig; sluit gewoon de adapter aan en ervaar binnen enkele seconden de verbeterde beeldkwaliteit.

Ergonomisch ontwerp:
Het compacte en ergonomische ontwerp van de ACT AB3730 Adapter is gemaakt met het gemak van de gebruiker in gedachten en zorgt voor een veilige en probleemloze verbinding. De nauwsluitende pasvorm van de adapter voorkomt signaalverlies en zorgt voor consistente beelden, waardoor de frustratie van losse of instabiele verbindingen verdwijnt.

Ondersteuning voor meerdere monitoren:
Ontgrendel het potentieel van een opstelling met meerdere monitoren met de ACT AB3730 Adapter. Breid je werkruimte uit, verbeter je productiviteit en dompel jezelf onder in een levensechte game-ervaring door moeiteloos meerdere beeldschermen aan te sluiten op één apparaat.

Ideaal voor professionele toepassingen:
Of je nu een grafisch ontwerper, video-editor of content creator bent, de ACT AB3730 Adapter verhoogt je professionele inspanningen. Hij zorgt voor nauwkeurige kleurweergave en optimale visuele kwaliteit, zodat je nauwkeurig kunt werken en uitstekende resultaten kunt leveren.

Voordelen voor gaming:
Gamers zullen de voordelen van de ACT AB3730 Adapter bij het verbeteren van hun game-ervaring waarderen. Met ondersteuning voor hoge resoluties en verversingsfrequenties minimaliseert de adapter bewegingsonscherpte, ghosting en visuele artefacten, zodat je volledig kunt opgaan in je favoriete games.

Toekomstbestendige investering:
Investeren in de ACT AB3730 Adapter is een toekomstbestendige beslissing. Omdat de technologie evolueert en beeldschermen steeds geavanceerder worden, zorgt de compatibiliteit van deze adapter met verschillende apparaten voor een lange levensduur. Je kunt met een gerust hart je apparaten en beeldschermen upgraden, wetende dat je adapter naadloos zal integreren in je installatie.

Betrouwbare signaaloverdracht:
Een betrouwbare signaaloverdracht is van het grootste belang voor een optimale beeldkwaliteit. De ACT AB3730 Adapter maakt gebruik van eersteklas materialen en geavanceerde techniek om een consistente signaalintegriteit te garanderen, signaaldegradatie te voorkomen en altijd een stabiele verbinding te garanderen.

Compacte draagbaarheid:
Het compacte formaat en lichtgewicht ontwerp van de ACT AB3730 Adapter maken hem zeer draagbaar. Of je nu vergaderingen, presentaties of gamingevenementen bijwoont, je kunt deze adapter gemakkelijk meenemen in je laptoptas of rugzak, zodat je altijd bent uitgerust voor hoogwaardige weergaven onderweg.

Concluderend is de ACT AB3730 Adapter DVI-I Dual Link Female/Female een veelzijdig en essentieel accessoire dat je visuele ervaring in verschillende toepassingen verbetert. Met zijn verbeterde visuele helderheid, dual-link mogelijkheden, veelzijdige compatibiliteit en eenvoudige installatie is deze adapter een onmisbaar hulpmiddel voor professionals, gamers en iedereen die op zoek is naar verbeterde visuele kwaliteit. Ontgrendel het potentieel van je apparaten en beeldschermen met de ACT AB3730 Adapter, jouw toegangspoort tot levendige beelden met een hoge resolutie.

Meer informatie
SKU34836103
MerkACT
Merk artikelnr.AB3730
EAN8716065127096
Connector ADVI 24+5-pin female (x1)
Connector BDVI 24+5-pin female (x1)
Video signaalDVI
© 2023 - Kabels.nl