Terug naar de vorige pagina

ACT AB3769 HDMI Adapter Flexibel HDMI-A Male/Female

€ 10,89
Op voorraad
De voordelen van Kabels.nl
  • Op werkdagen vóór 17u, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €15,-
  • Deskundige klantenservice
  • Groot Assortiment
  • Niet goed? Geld terug!



Stel een vraag via WhatsApp

Omschrijving

ACT AB3769 HDMI Adapter Flexibel HDMI-A Male/Female

Maak kennis met de ACT AB3769 HDMI Adapter Flexibel HDMI-A Male/Female, de innovatieve oplossing die flexibiliteit en gemak toevoegt aan je HDMI-aansluitingen. Deze HDMI-adapter is ontworpen om je digitale entertainmentervaring aan te passen en te optimaliseren en biedt naadloze compatibiliteit, betrouwbare signaaloverdracht en verbeterde bruikbaarheid. Of je nu apparaten aansluit in krappe ruimtes, specifieke kijkhoeken wilt bereiken of je HDMI-bereik wilt vergroten, de ACT AB3769 adapter is het ultieme accessoire om nieuwe mogelijkheden te ontsluiten in je home entertainment setup.

Verbeterde connectiviteit:
De ACT AB3769 HDMI Adapter overbrugt de kloof tussen HDMI apparaten met verschillende oriëntaties of ruimtelijke beperkingen. Dankzij het flexibele ontwerp kun je HDMI-A mannelijke en vrouwelijke aansluitingen onder verschillende hoeken aansluiten, waardoor het gemakkelijker wordt om je apparaten in krappe ruimtes of onconventionele opstellingen te plaatsen. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat je je spelconsoles, mediaspelers, Blu-ray spelers en meer naadloos kunt aansluiten, zelfs als je te maken hebt met beperkte ruimte.

Optimale signaaloverdracht:
Het behoud van signaalintegriteit is cruciaal voor een hoogwaardige audio- en visuele ervaring. De ACT AB3769 HDMI-adapter is ontworpen om een optimale signaaloverdracht te bieden zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. De vergulde connectoren minimaliseren signaalverlies en interferentie, wat resulteert in scherpe beelden, levendige kleuren en heldere audio. Of je nu aan het gamen, streamen of films kijken bent, deze adapter zorgt ervoor dat je geniet van een naadloze en meeslepende entertainmentervaring.

Aanpasbare kijkhoeken:
Het bereiken van de perfecte kijkhoek is essentieel voor comfort en plezier tijdens lange entertainmentsessies. Met het flexibele ontwerp van de ACT AB3769 HDMI-adapter kun je de oriëntatie van je HDMI-apparaten aanpassen, zodat je ze naar wens kunt aansluiten en plaatsen. Of je nu een tv aan de muur, een projector of een monitor in een unieke omgeving moet aansluiten, deze adapter biedt de flexibiliteit die je nodig hebt om de ideale hoek te bereiken.

Optimalisatie van de ruimte:
Moderne entertainmentopstellingen vereisen vaak een efficiënt gebruik van ruimte, vooral in krappe woonkamers of thuisbioscoopomgevingen. Met de ACT AB3769 HDMI-adapter kun je je ruimte optimaliseren door apparaten aan te sluiten, zelfs in kleine ruimtes. Zeg maar dag tegen de frustratie van omvangrijke kabels en lastige aansluitingen - deze adapter stroomlijnt je installatie voor een schone, georganiseerde en rommelvrije entertainmentruimte.

Veelzijdige toepassingen:
De veelzijdigheid van de ACT AB3769 HDMI-adapter kent geen grenzen. Hij is geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van thuisbioscopen en gamingopstellingen tot presentaties op kantoor en professionele AV-installaties. Of je nu je gameconsole aansluit op een monitor met hoge resolutie, het bereik van de HDMI-kabel van je projector wilt vergroten of een dynamisch multimediabeeldscherm wilt creëren, deze adapter voldoet aan alle eisen.

Duurzame constructie:
Duurzaamheid is van het grootste belang als het aankomt op accessoires die vaak moeten worden aangesloten en aangepast. De ACT AB3769 HDMI-adapter is gemaakt om lang mee te gaan, met hoogwaardige materialen en precisietechniek. Het flexibele ontwerp gaat niet ten koste van de duurzaamheid - hij is gemaakt om de ontberingen van dagelijks gebruik te doorstaan, zodat je er jarenlang op kunt vertrouwen.

Gebruiksvriendelijk ontwerp:
De ACT AB3769 HDMI-adapter heeft een gebruiksvriendelijk ontwerp dat het aansluitproces vereenvoudigt. Dankzij de flexibiliteit kun je hem gemakkelijk manoeuvreren en plaatsen, waardoor je geen last meer hebt van de frustratie van starre kabels en connectoren. Of je nu een tech liefhebber bent of een gewone gebruiker, deze adapter biedt een probleemloze oplossing voor je connectiviteitsbehoeften.

Kosteffectieve oplossing:
Investeren in de ACT AB3769 HDMI Adapter biedt een kosteneffectieve oplossing voor veelvoorkomende connectiviteitsuitdagingen. In plaats van te investeren in lange HDMI kabels of dure apparatuur voor verschillende hoeken en ruimtes, biedt deze adapter een veelzijdig en budgetvriendelijk alternatief. Hiermee kun je je bestaande HDMI kabels en apparaten optimaal benutten zonder in te leveren op kwaliteit.

Concluderend is de ACT AB3769 HDMI Adapter Flexibel HDMI-A Male/Female een game-changer in de wereld van HDMI connectiviteit. Het flexibele ontwerp, de optimale signaaloverdracht en de veelzijdigheid maken het een onmisbaar accessoire voor zowel entertainment als professionele opstellingen. Ontgrendel nieuwe mogelijkheden in je thuisbioscoop, gamingruimte of kantooromgeving met de ACT AB3769 adapter en ervaar het gemak, de helderheid en de flexibiliteit van je HDMI-verbindingen.

Meer informatie
SKU34836109
MerkACT
Merk artikelnr.AB3769
EAN8716065258448
Connector AHDMI A (full-size) male (x1)
Connector BHDMI A (full-size) female (x1)
Adapter designFlexibel
© 2023 - Kabels.nl